Şenol'a Trabzon

BAZI teknik adam söylemleri vardır; “Takım oturmadı, iyi futbol için 8. haftayı bekleyin” gibi. Sonrasında bozuk zemin, kötü hava şartları ve hakemler mağlubiyet sebebidir.

Ligin son haftalarında ise “Artık iyi futbol değil, skor önemli” derler. İyi futbol için istediğiniz zaman Trabzonspor’un maçlarına gidebilirsiniz. Çünkü bahane değil, iş üreten bir teknik adamı ve seyir keyfi veren futbolcuları var.

Yattara’ya rastlayan yandı

Yattara ile bire bir kalanın Allah yardımcısı olsun. Ferhat’ın adalesi attı, Ramoviç terse yattı. “Yattara’dan çalım yemem diyecek” defans adamının aklından şüphe ederim. Colman ve Selçuk iyi ikili oldular. Çalışkanlıkları ve etkili pasları her rakibin başını döndürür. Peki ya Barış’ın Trabzonspor orta sahasına getirdiği rekabete ne demeli? Sağda Serkan, solda Ferhat yaptıkları bindirmelerle ataklara zenginlik katıyorlar.
İkinci yarının başında Egemen zamanlama hatasını telafi edemeyince Sivasspor Cihan’ın golüyle umutlanır gibi oldu. Ama Trabzonspor’da öyle yetenekli oyuncular var ki, insanın hevesini kursağında bırakır. Bu takım karşısında maçı 11 kişi tamamlamak bile başarı. Teofilo’nun attığı gollerdeki ara pasları gol vuruşları kadar güzel. Oyuna sonradan girenler de maça renk getirdi. Bu zengin kadroda emeği olan her Trabzonsporlu yöneticiyi ve teknik heyeti kutlarım.

Sivas ders çıkarmalı

Sivasspor’u bu maç için eleştirmek haksızlık olur. Bu Trabzonspor’un karşısına kim çıksaydı sonuç hüsran olurdu. Mesut Hoca ve öğrencileri bu maçtan yeteri kadar ders çıkarırlar. Lige başladıkları gibi oynamalarını beklemek hakkımız. Çünkü Sivasspor’da bu güç var. Bu skor sadece bir bayram dönüşü kazasıydı.

BEĞENDİM
Trabzonsporlu oyuncuları, özellikle de Yattara’yı.

BEĞENMEDİM
Sivasporlu oyuncuların çabuk demoralize olmasını.

DİKKAT
Lige verilen ara, bazı takımlarımıza yaramıyor.
Yazarın Tüm Yazıları