Otelden sonra sanal AVM

Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu’nun tasarımını yaptığı bir internet sitesi için hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Birçok markanın bir yerde toplanacağı www.avmmall.com’da, alışverişin yanı sıra sosyal ortamda arkadaş sohbetleri yapmak ve yemek katından yemek siparişi vermek de mümkün olacak. Cüneyt Ortan’ın yanı sıra,  Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eren’in de ortakları arasında olduğu, yazılımı ‘Luckyeye’ firması tarafından yapılan fırsatlı alışverişin merkezi www.avmmall.com yakında açılacak.

Müzikle terapi

Korkmaz Yiğit’in psikolog kızı Gül Yiğit, çocuk sahibi olmak isteyen ancak çocuğu olmayan hastaları müzikle tedavi ediyor. Gül Hanım, Amerika’da aldığı Music and Therapy sertifikası ile Fulya’daki Jinemed Hastanesi’nde cinsel işlev bozuklukları konusunda müzikle terapi uyguluyor.

Dostunu seçti

Vertu, tüm dünyada yıllardır uygulanan bir Vertu geleneğini ilk kez bu yıl Türkiye için de gerçekleştirdi. Dünya genelinde ünlü isimlerin seçildiği ‘Vertu Dostu’, Türkiye için, ünlü piyanist Kerem Görsev oldu. Görsev aynı zamanda “Van’a Saygı Gecesi” olarak tertiplenen organizasyonda Vertu Dostu ilan edildi.

Van için çalacak

Haberin Devamı

Oyunculuk ve mankenlik tecrübelerinden sonra DJ’lik yapmaya başlayan Yasemin Kozanoğlu, Van depreminde zarar görenlere yardım eli uzatmak amacıyla 4 Kasım akşamı düzenlenecek ‘The Hall for Van’ etkinliğinde, performans sergileyecek. Gecede elde edilen tüm gelirin AKUT’a bağışlanacağı etkinlikte Kozanoğlu’nun yanı sıra, Aylin Aslım, Bee Project, Kıvanç K., Mehmet Teoman, Murat Uncuoğlu da DJ kabininde olacak.

Annelik yaramış

Nil Bentürk ile Burak Uyguner  evliliklerinden bir yıl sonra geçtiğimiz ay çocuklarını kucaklarına almıştı. Doğumdan sonra ilk kez önceki gün İstinye Park’ta gördüğüm Bentürk, aldığı hamilelik kilolarını vermiş ve kısa sürede eski formuna kavuşmuş.

O kadar büyük değiller

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Eda Taşpınar, gazetecilerin soruları üzerine, “Evet silikon yaptırdım, ama o kadar büyük değiller... Bu çok önemli bir haber mi?” dedi. Oyunculuk yapmak istediğini, tekliflere açık olduğunu söyleyen Taşpınar, “Gönlümde bir köylü kızını oynamak var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ödüllü yönetmenin fotoğrafçı eşi

Ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın fotoğrafçı eşi Ebru Ceylan, ilk kişisel sergisini bugün Nişantaşı’ndaki Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde açıyor. Smile Institute’un sahibi Dr. Emek Külür’ün sponsorluğunda ve Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri’nin katkılarıyla yapılacak ‘Dünya İçimde Karanlık Oyunlar Oynuyor Anne!’ adlı sergiden elde edilecek gelirle ÇEV’in bursuyla eğitim gören ve fotoğraf sanatçısı olmak isteyen bir öğrencinin de eğitimine katkı sağlanacak. Sergiyi 10 Aralık’a kadar görebilirsiniz.

Reşat Aysu eserleri

Ege Üniversitesi Devlet Türk Mûsıkîsi Konservatuvarı Saz Eserleri Topluluğu ve Klasik Türk Müziği Korosu, 14 Kasım Pazartesi akşamı İstanbul CRR’de olacak. Halil İbrahim Yüksel yönetiminde hazırlanan “Reşat Aysu 101 Yaşında, Ufuk Açan Bestekâr” konulu konserin ilk bölümünde Konservatuvar Saz Eserleri Topluluğu Merhum Bestekâr Reşat Aysu’nun Saz Eserlerini, ikinci bölümünde ise Konservatuvar Klasik Türk Müziği Korosu, bestekârın sözlü eserlerini seslendirecek.

Yazarın Tüm Yazıları