Kızlık soyadıyla boşanma açıklaması

Reyhan Çiftçi, Enis Çiftçi’yle 13 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını duyurdu. Basın açıklamasının altına da kızlık soyadıyla imza attı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en köklü ailelerinden Çiftçiler’in oğlu Enis Çiftçi, 1998 yılında Reyhan Göksun’la flört etmeye başlamış, bu ilişki iki yıl sonra nikâh masasına taşınmıştı.
Bir süredir çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşuluyordu. Dedikodular doğru çıktı, Enis ve Reyhan Çiftçi ayrı evlerde yaşamaya başladı.
Herkes gibi ben de barışacaklarını düşünüyordum, ancak Reyhan Hanım yolladığı bir e-mail’le evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını açıkladı.
Aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle yol ayrımına girdiklerini ve hukuki gereklilikler için ilgili mercilere başvurduklarını anlattığı açıklamanın altındaki imzada da kızlık soyadı vardı.

Patronların arabası Türkiye’de

Rolls-Royce Motor Cars Avrupa Bölge Direktörü James Crichton, Artuğ Aysal’la iş ortağı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kuruçeşme’deki lüks araba galerisi Royal Motors’un sahibi rallici Artuğ Aysal, dünyaca ünlü yıldızlar ve patronların tercih ettiği Rolls-Royce Motor Cars’ı Türkiye’ye getirdi.
Rolls Royce’un gelişini kasım ayının ilk günlerinde İstanbul’daki İngiliz Konsolosluğu’nda kutlayacaklarını söyleyen Aysal, aynı gün tarihteki en güçlü Rolls Royce olan en yeni Wraith Grand Tourismo’yu da Türkiye’de ilk defa otomobil tutkunlarıyla buluşturacağını açıkladı.
Rolls-Royce’un Türkiye’deki resmi satış noktası, 2014 yılı başında Kuruçeşme’de açılacak, adı da Rolls-Royce Motor Cars Istanbul olacak.

Şömine başı yemeği

Halkla ilişkiler sektörünün duayen ismi Ayşe Azizoğlu, İstanbul eğlence hayatının popüler adreslerinden Reina’da “kışa merhaba” daveti verdi. Azizoğlu’nun iş ve sanat dünyasından ünlü isimleri ağırladığı şömine başındaki yemekte, Reina’nın mutfağından çıkan özel lezzetler ikram edildi.

Efsane aşk Beyazgül

18’inci yüzyılda yaşamış Hollanda Elçisi Cornelis Colkoen ile Cariye Beyazgül’ün efsanevi aşkını anlatan teatral dans gösterisi “Beyazgül”, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği yararına Hocapaşa Dans Tiyatrosu’nda sergilendi. Gösteriyi Hollanda İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın eşi Ferda Misbah Demircan da izledi.

Haberin Devamı

Türk çocukları için çalacak

Dünyanın en büyük kemancılarından kabul edilen ve 1997 yılında UNICEF İyi Niyet Elçisi seçilen ilk klasik müzik sanatçısı olan Maxim Vengerov, 28 Ekim Pazartesi akşamı İstanbul Boğazı’ndaki tarihi Kıbrıslı Yalısı’nda konser verecek. Daha önce Uganda, Tayland ve Kosova’da çocuklar yararına çalan keman virtüözü, bu kez de Türkiye’deki çocuklar için müzik yapacak. Maxim Vengerov’un UNICEF’in “Türkiye’de Okul Öncesi Eğitim” projesine destek vermek için piyanist Gülsin Onay’la bir araya geleceği resitali kaçırmayın.

Yazarın Tüm Yazıları