Kim bu güzel

Bodrum sezonunun ilk flaş fotoğrafı, ünlü bir mankenden geldi. Üstsüz güneşlenen bu güzel kim?

Haberin Devamı

Üstsüz günüşlendi

Güzide Duran ve sevgilisi Moris Kohen de Bodrum tatilcileri arasına katıldı. Çift geçtiğimiz gün plajda, deniz ve güneşin tadını çıkaranlar arasındaydı. Kohen, izlerden kurtulmak için üstsüz güneşlenen sevgilisinin bikinisini  elleriyle çözdü.

Kim bu güzel

 

Selülitim yok pozu/images/100/0x0/55eb365ef018fbb8f8b2a7b1

Süreyya Yalçın-Kerem Dürüst çifti, tatil için Amerika’dan Türkiye’ye gelir gelmez kendilerini Bodrum’a attı. Günlerdir bu popüler tatil beldesinin tadını çıkaran çiftin keyfine diyecek yok. Bu arada selülit sıkıntısı çektiği yönündeki dedikodulara canı sıkılan Yalçın, basına bikinileriyle bol bol poz vererek bu dedikoduları da yalanlama fırsatı buldu.

 

Haberin Devamı

Unutkan şarkıcı/images/100/0x0/55eb365ef018fbb8f8b2a7b3

Pek çok ünlü gibi yaz aylarını Bodrum’da geçirmeyi tercih eden Zeynep Mansur, tatilin ilk gününde unutkanlığının cezasını çekti! Bikinilerini evde unuttuğunu uçakta hatırlayan şarkıcı, Türkbükü’ne varır varmaz soluğu bir mayo mağazasında aldı. Ardından da annesiyle birlikte plaja koştu.

Kim bu güzel


Bodrum’a ulaştı

İstanbul’da pek çok şubesi bulunan Köşebaşı kebapçısı, sonunda Bodrum’a da el attı ve Yüksel Çağlar İş Merkezi’nde bir şube açtı. Yavuz Ülman ve Mehmet Yeşilyurt, kebabın tadına sahibi oldukları bu mekánda varılacağını söylüyorlar.

Yazarın Tüm Yazıları