Japon ocakbaşı

İstanbul’da japon mutfağı sevenlerin yakından tanıdığı Yüksel Akkök, Mehmet Yüce ve Nuri Kürtür, Uzakdoğu’dan gelen ustalarla güçlerini birleştirerek Akatlar’da Miyabi Sushi Japanese Grill Bar’ı açtı.

Haberin Devamı

Mekanın açılışına, Ayşe Kucuroğlu, Ferruh-Sibel Karakaşlı, Işıl Sarraf, Şeyla Ovadiya, Raquel-Avi Habib gibi ünlü simalar katıldı.

35. yaş kutlaması

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar ile Aysel Arar’ın takı tasarımcılığı yapan kızları Aylin Arar, 35’inci yaşını kutladı. Eminönü’ndeki Surplus restoranda yapılan kutlamaya Arar Ailesi’nin yakın dostları Yusuf-Deniz-Gülnaz Uluğ ve Emin Canacankatan da katıldı.

Paris’e Kutoğlu imzası

Atıl Kutoğlu’nun Paris’te geçtiğimiz gün başlayan moda ve tekstil fuarı Premiere Vision Paris’in çalışanları ve trend elçileri için hazırladığı tasarımlar beğeni topladı. Premiere Vision Fuarı Başkanı Philippe Pasquet, basın toplantısında Türk esintileri taşıyan kostümleri dünya basınına övgü dolu sözlerle takdim etti. Kutoğlu’nu Fransız modacı Chantal Thomass de tebrik etti.

Haberin Devamı

Nişantaşı günlüğü

Önceki gün güneşli havayı fırsat bilen cemiyet hayatının ünlü simaları, soluğu Nişantaşı’nda aldı.

Alışveriş şıklığı

Enis Çiftçi’den geçen yıl boşanan Reyhan Göksun, önceki gün annesi Reya Göksun’la alışverişte görüntülendi. Şık kıyafetleriyle dikkat çeken anne-kız, alışverişin ardından yemek yedi. İkili, daha sonra özel şoförlü araçlarına binerek Nişantaşı’ndan ayrıldı.

Formunu suya borçlu

Nişantaşı’nda yürüyüşe çıkan Derin Mermerci, elinden su şişesini düşürmedi. Düzenli spor yapıp bol su içerek formunu koruyan Mermerci, yürüyüşün ardından kardeşi Tansa’yla buluştu. İkili, bir kafede yemek yiyip sohbet etti.

Bir örnek

Fotoğrafçı Bennu Gerede, spor eğitmeni sevgilisi Cem Tekyaygil ile alışverişe çıktı. Benzer giyim tarzlarıyla dikkat çeken çift, uzun süre mağazaları dolaştı.

Şaşırdı

Begüm Şen, Amerikan Hastanesi’ndeydi. Bir arkadaşını ziyaret ettiğini belirten Şen, gazetecilerin hastanede olmasına şaşırdığını söyledi. Şen, Nejat İşler’in aynı hastanede tedavi gördüğünü öğrenince de şaşkınlık yaşadı.

Arkadaş buluşması

Siren Ertan havanın güzel olmasını fırsat bilip kendini Nişantaşı sokaklarına attı. Bir arkadaşıyla buluşacağını söyleyen Ertan, öncesinde mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünleri inceledi.

Sinema keyfi

Haberin Devamı

MCD ve Oflaz Medya Grubu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya, önceki gün eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila Su ile Kanyon’daydı. Gina’da öğlen yemeği yiyen aile, daha sonra sinema keyfi yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları