G.Saray için ha Eboue ha Hüseyin

Galatasaray ara transferde yenilenmek için, arızalı olan, sağbek, sağ açık, ön libero, bir oyun lideri, birde santrafor almak için arayışa geçecek.

Haberin Devamı

Hadi bunların hepsini alamadın, bir ikisin almak istedin, ara transferde kimse sana iyi futbolcusunu vermez. Bunu geçmiş yıllarda Galatasaray yaptı başarılı olamadı ve yanan paralar oldu.

 

Sezon başındaÂsaÄŸbek olarak aldığın Eboue'ye 5 milyor Euro verdin ne kazandın hiç bir ÅŸey, Riera'ya 3 milyon harcadın kendisinden bir "tık" sesi yok...

 

Yıllar önce Galatasaray'da BaÅŸkanlık yapmış kiÅŸilere alt yapıya eÄŸilin, gençleri bulun, ama her baÅŸkan hep ÅŸampiyonluÄŸu düşündüğü için o yılı kurtarmak çabasında oldular. AdnanÂPolat 'ın BaÅŸkanlığında kendisine defalarca bu konuyuÂaçtığımızda,Âkamuya açıklık getir, bir iki yıl sabredin diye açıklama yapın , bunu herkes anlayışla karşılaÅŸacağı kesindir dedik ama, o bildiÄŸini okudu, takımında ligde aldığı yerler hüsranla bitti.

Haberin Devamı

 

Åžimdi Fatih Terim, GökhanÂsakatlanmasaydı, Servet formsuz olmasaydı, Semih'iÂtakıma koyar mıydı? O da kesin deÄŸil ama öyle bir hamle yaptı ki, hem kulüp, hem Semih, hem de Fatih kazandı.

 

Åžimdi belki bazılarını bilmediÄŸi Galatasaray alt yapısında bazı isimler var. Önceki gün Bertan'ın amatörlükten alıp 10 milyar aylıkla içine aldı, ya diÄŸerleri, Barış varÂsaÄŸ bek oynayan Hüseyin önde, kullandığı 50, metre gidiÅŸ, 50 metre dönüşlerini arı gibi yapıyor, defans anlayışı da iyi , eeeeÂEboue ile farkı ne biri tecrübeli, Hüseyin'de oynadıkça tecrübe kazanacak.Yani bir yerde Ha Eboue, ha Hüseyin .ÂSemih'iÂnasıl Kazandıysanız bunları da kazanabilirsiniz ama önce cesaret .

 

Åžimdi tekrar Abdullah Yılmaz gibi kırmızı kart gören birÂhakemi bir daha bulmak mı lazım!

 

Galatasaray ara transferde alacağı futbolcular için boşa harcanan paralar olacak. Ancak bir tek oyuncu alırsan oda 10 numara olacak onu bulursan tabii...

Haberin Devamı

 

Bütçeleri iyi okumak gerek, bakın Avrupa yasakları oldu, Gaziantep bunu gördü, şimdi boşu boşuna harcanacak paralar her takımın başına gelebileceği gibi Galatasaray'ın başına gelebilir. Galatasaray hiç korkmadan gençler dönüşümünü başlat.

Yazarın Tüm Yazıları