ÖSYM’den ‘15 dakika’ kuralı uyarısı

Güncelleme Tarihi:

ÖSYM’den ‘15 dakika’ kuralı uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 16:53

ÖSYM, 21 Mayıs’ta yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)  için ‘15 dakika kuralı’ uyarısında bulundu. Adayların sınav başlamadan 15 dakika önce sınav binalarına girmeleri gerektiğini hatırlatarak Ankara’nın Altındağ, Çankaya, Yenimahalle bölgelerinde yapılacak güvenlik kontrolleri nedeniyle trafiğin yavaşlayabileceği bilgisini paylaştı.

Haberin Devamı

ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)  genel kültür-genel yetenek ve eğitim bilimleri sınavları, 21 Mayıs Pazar günü düzenlenecek. Sınavın sabah oturumu saat 10.00'da, öğleden sonraki oturumu ise saat 14.30'da başlayacak. Genel yetenek-genel kültür oturumu saat 10.00'da yapılacak, sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacak. Saat 09.45'ten sonra adaylar, sınav binalarına giremeyecek. Saat 14.30'da başlayacak eğitim bilimleri oturumunda da sınav saatinden 15 dakika önce adayların binalara alınma işlemleri tamamlanacak ve 14.15'ten sonra salonlara giremeyecekler.

ÖSYM de sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla 09:45’ten ve 14:15’ten sonra adayların oturumlara alınmayacağını hatırlatarak uyarıda bulundu. Kurum ayrıca Ankara Valiliği’nden aldığı Altındağ, Çankaya, Yenimahalle civarında güvenlik kontrollerinin yapılacağı bilgisini de paylaşarak trafiğin yavaşlayabileceğini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!