Dadı aranıyor

Önceki akşam Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programına konuk olan Gülben Ergen, doğacak bebeği için dadı aradığını söyledi.

Bu konuda ne kadar titiz davrandığını "Dadı için çevremden birçok tavsiye geldi ama daha karar veremedim" sözleriyle dile getiren sanatçı, sahne programlarına da ara verdiğini açıkladı: "Annelik sahneye çıkmaktan daha önemli. Çocuğumu sağlıklı şekilde doğurmak tek idealim. Nerede doğuracağıma henüz karar veremedik. Mustafa yurtdışı istiyor, ben ise Türkiye’de doğurma taraftarıyım."

Karnı belirginleşti

Çekime gelirken, doktor tavsiyesine uyarak topuklu sahne ayakkabısı yerine spor bir ayakkabı giyen Gülben Ergen’in karnının iyice belirginleştiği görüldü.

İki yüzlü mankenler!

Aralarında Şenay Akay, Ece Gürsel, İpek Tanrıyar, Deniz Pulaş, Didem Taslan’ın da bulunduğu ünlü mankenler Banu Noyan’ın koreografisiyle Türk Kalp Vakfı yararına podyuma çıktılar. Tuğba Özay ve Ziya Kürküt’ün sunumlarıyla Metrocity Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen defilede mankenlere özel bir makyaj uygulaması yapılarak insanın iki yüzünü ifade eden "Ying Yang" teması canlandırıldı.

10 Kasım’da vizyonda

Onur Ünsal, Evrim Akın, Ahmet Mümtaz Taylan, Serdar Yeğin, Selin Demiratar, Serdar Keskin’in rol aldıkları ve yapımcılığını TMC Film-Erol Avcı’nın üstlendiği "Şaşkın" adlı sinema filminin çekimleri tamamlandı. Şahin Alparslan’ın yönettiği film, 10 Kasım’da vizyona girecek. Yapımcı firma, romantik komedi türündeki filmin beğenileceğinden emin.

Kavga etmedik

Doğa Rutkay, bir restoran çıkışında sevgilisi Şahan Gökbakar ile kavga ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Rutkay, "İnsanlara örnek teşkil eden, kıskanılacak bir ilişkimiz var. İkimiz de kavga edecek karakterde insanlar değiliz. Ama yine de hakkımızda yazılanlar bizi olumsuz etkilemeye başladı" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları