Bodrum öncesi son parti

Ankara’nın en sosyal isimleri arasında yer alan Ebru Demiryürek, doğum gününü renkli bir parti ile kutladı.

Haberin Devamı

Başta Uluslararası Kadınlar Derneği ile birlikte yaptığı çalışmalar olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesine gerek katılımcı gerekse uygulayıcı olarak destek veren Demiryürek, bu kez sadece eğlenmek amacıyla arkadaşlarını bir araya getirdi. Filistin Caddesi’ndeki The House Cafe’de gerçekleşen partiye, Demiryürek’in çok sayıda yakın dostu katıldı. Arkadaşlarının tebrik ve hediyelerini kabul eden Demiryürek, oldukça mutlu görünüyordu. Okulların da tatile girmesinin ardından ailesiyle birlikte yaz tatili için Bodrum’a giden Ebru hanım, kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür etti.

Kızılordu AVM’ye iniyor

Ankara Shopping Fest kapsamında Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu ve Dans Akademik Topluluğu, bu akşam Panora’da sahne alacak. Rus Parlamentosunda milletvekili olan Devlet Sanatçısı Iosif Kozbon’un şarkılar söyleyeceği konserlerde, dans grubu da Rus Halk Danslarından oluşan gösteri sunacak.

Haberin Devamı

Berlin’de özel parti

Ünlü endüstriyel tasarımcı Defne Koz’un kardeşi Münif Koz ve eşi Belgin Hanım, Berlin’de özel bir parti düzenliyor. Belgin Hanım’ın doğum günü nedeniyle düzenlenen partiye, Ankara’dan 70’e yakın aile katılacak. Parti, önümüzdeki Perşembe gecesi gerçekleşecek. Koz çifti, parti için Berlin’e gelen dostlarını ağırlamak için şehir turu ve çeşitli eğlencelerin olduğu bir plan hazırladı.

Yazarın Tüm Yazıları