MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye'nin son bölümünde MasterClass birincisi oldu!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef Türkiyenin son bölümünde MasterClass birincisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2022 01:45

MasterChef Yağız'ın hayatı, yarışmanın son bölümüyle gündeme geldi. Heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'de bu hafta MasterClass birincisi Yağız oldu. Performansıyla favori yarışmacılar arasında gösterilen iddialı yarışmacı turizm alanında tamamladıktan sonra aşçılık üzerine deneyim kazanmış. Yarışmaya Düzce’den katılan Yağız Özçelik, ana kadroya 10. isim olarak girmişti. Peki, Peki, MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Yağız Özçelik'in hayatı ve biyografisi.

Haberin Devamı

MasterChef Yağız, MasterChef Türkiye 2022'nin ana kadrosunda yer alan iddialı yarışmacılar arasında. Performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Yağız son bölümde MasterClass kazananı oldu. İlk ve orta öğretimin ardından Ticaret Lisesi'ne yazılan ancak Turizm Lisesi'ne geçiş yapan MasterChef Yağız ilk turda bebek sebze yatağında levrek yapmıştı. İddialı isim 22 yaşında.

MASTERCHEF YAĞIZ ÖZÇELİK KİMDİR?

MasterChef 2022'nin ana kadro yarışmacısı olan 22 yaşındaki Yağız Özçelik yarışmaya Düzce’den katılıyor.

Aşçı olan Özçelik lisede eğitimini Turizm alanında tamamlamış. İlk turda şeflerden üç evet alan Yağız Özçelik bebek sebze yatağında levrek yapmıştı.

Yağız son bölümde İtalya tatiline sevgilisi ile gideceğini söyleyerek, ''Çok mutluyum, Meryem'i çok özledim. Onun için buradayım. Bizim için buradayım. Düzce'de olan Meryem şu an İstanbul'da." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası: