Güllerin Savaşı 59. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 59. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 10:24

Güllerin Savaşı 59. yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 21.00'de Kanal D'de. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı'nda Gülru, en güçlü haliyle geri dönecek. Güllerin Savaşı 59. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda, Gülru, en güçlü haliyle geri dönerek Gülfem'e savaş açacak. Güllerin Savaşı 59. bölümüyle iki kardeşin liderlik mücadelesini yansıtacak.

Güllerin Savaşı 59. bölüm fragmanı izle


GÜLLERİN SAVAŞI 59. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gülru, Aslan Kral Tibet'in yeni yüzü olmasıyla, Gülfem'e sonu gelmeyecek bir savaş açtı. Tibet Gülfem'i kışkırtarak kardeşi Gülru'nun onu yeneceğini söyleyecek. Gülru'nun ablası Mesude Ömer'e karşı koyacak. Kardeşine iyi gelmediğini üsteleyecek. Ömer'in cevabıysa bütün düzeni alt üst edecek. Ömer Gülru'yu tekrar kazanmaya çalışacak, ilk adımını papatyalarla atacak.

GÜLLERİN SAVAŞI 59. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!



GÜLLERİN SAVAŞI 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Gülfem'in Gülru'yla kardeş olduğunu öğrenmesi onu içinden çıkılmaz kabusların ortasına çekti. Bu öğrendiği gerçekle bütün hayatının yalan olduğunu kaldıramayan Gülfem Gülru'nun bebeğinin düşmesine neden oldu. 

Güllerin Savaşı 59. bölüm fragmanı izle


Bebeklerini kaybetmeleriyle birlikte Gülru ve Ömer, hayatlarının en büyük acısıyla sınanacakları yepyeni bir döneme girdiler. Ömer, nefretine sığınıp yaptığı hatalarıyla en ağır şekilde yüzleşirken; Gülru için artık hayat durmuş, umutlar tükenmiş, anlamlı olan her şeyin yerini koca bir boşluk aldı. Bu duygularla daha fazla köşkte kalmak istemeyen Gülru, herkesten uzağa gider ancak acılarını birbirleriyle yüzleşmeden taşıyamayacaklarına inanan Ömer, gölge gibi peşindedir. Öte yandan Gülru’nun hedefinde olan Gülfem ise, haksız yere suçlanmanın acısı ile öğrendiği ruhunu tüketen gerçeğin sancısı arasında kıvranmaktadır. Gülru, Ömer ile yaşadığı büyük yüzleşmenin ardından kendini tamamen acıya teslim etmek üzereyken hiç ummadığı bir yerden, adeta kaderini değiştirecek bir destek buldu. Bu destek Aslan Kral Tibet'ten geldi.