Güllerin Savaşı 57. bölümünde Gülru, Gülfem'le kardeş olduğunu öğrenecek mi? | Fragman izle!

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 57. bölümünde Gülru, Gülfemle kardeş olduğunu öğrenecek mi | Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 15:45

Güllerin Savaşı 57. yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 21.00'de Kanal D'de. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı'nda heyecan artıyor. Gülru, Gülfem'in ablası olduğunu öğrenecek mi? Güllerin Savaşı 57. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda..

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda, Macide Hanım'ın Gülfem'e Gülru'nun kardeşi olduğunu söylemesiyle dengeler tersine döndü. Güllerin Savaşı 57. bölümüyle izleyenlerin nefesini kesecek. Ortaya çıkan bu gerçeği Gülru öğrenecek mi? (Güllerin Savaşı)

Güllerin Savaşı 56. bölüm fragmanı izle! | Gülru'nun bebeğine ne olacak?
GÜLLERİN SAVAŞI 57. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Macide Hanım'ın Gülfem'e Gülru'yla kardeş olduğunu söylemesiyle, Gülfem çılgına dönecek. Gülfem öğrendiği bu gerçek ile nereye saldıracağını bulamayacak.

SONU GELEMEYEN KABUSLAR
Tüm hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu öğrenen Gülfem'i zor günler bekliyor. Gülru ile kardeş olduğunu öğrenmesi onda tramva etkisi yaratacak. Gülru'nun kardeşleriyle ilgili kabuslar görmesi onu çok etkileyecek.

Haberin Devamı

LEKELİ MEKTUP
Macide Hanım son günlerinde üzerinden bu yükü atmak için kolları sıvamıştır. İlk olarak Gülfem'e gerçeği söyleyen Macide, evlatlığı Tibet'ten gizli Gülru'ya mektup yazarak gerçeği açıklayacak. Mektup Gülru'nun eline ulaşabilecek mi?

GÜLLERİN SAVAŞI 57. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Gülfem, kardeşi Cihan'ı babalık davasından kurtamak için Ömer ile anlaşma yaptı. Bu anlaşmayı Gülru'ya kabul ettirmeye çalışırlarken, Gülru bebeğini kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. Ömer, bebeğin kalp atışlarını duyunca Gülru'ya olan öfkesi bile azaldı ve bebeği için savaşmaya başladı.

BÜYÜK SIR ORTAYA ÇIKTI!
Gülfem'e gelen telefon çok farklı sırları ortaya çıkardı. Gülfem hayatının koca bir yalan üzerine kurulu olduğunu öğrendi. Aslan Kral Tibet'in Macide Hanım'ın evlatlığı olduğu öğrendik. Macide Hanım Gülfem'e Gulru ile kardeş olduğunu söyledi. (Güllerin Savaşı)