Acil Aşk Aranıyor final yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Acil Aşk Aranıyor final yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 10:56

Show TV ekranlarının romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor'dan üzücü haber geldi. Med Yapım imzalı dizi Acil Aşk Aranıyor dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Acil Aşk Aranıyor 24.bölümüyle final yapacak. Acil Aşk Aranıyor final bölümüyle bu akşam saat 22.00'de Show TV'de.

Haberin Devamı

Acil Aşk Aranıyor’un Final Bölümünde; Nisan’la Sinan’ın arası Engin’den dolayı iyice gerilmiştir. Melek’in yapacağı son hamle ise her şeyin ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Sinan annesinin ve kız kardeşinin gerçek yüzünü nihayet görmüştür. Nisan’la birbirlerine kavuşmaları için artık tüm engeller kalkmıştır. Melek, Sevcan ve Türkan yaptıkları şeyler için pişmanlık duymaktadır.

Özgür ise Zeynep’i kaybetmeyi göze alıp söylediği yalanları itiraf edecektir. Zeynep büyük şaşkınlık yaşasa da Özgür’le yeni bir aşka başlamaktan kendini alamayacaktır.

ACİL AŞK ARANIYOR FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI



ACİL AŞK ARANIYOR 23.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nisan ayrılık acısını atlatmaya çalışır. Bunun için internetten bulduğu bir metodu uygulamaya başlar. Sinan’dan uzak durmaya çalışır. Sinan Nisan’la barışma yolları arar. Sinan, eski arkadaşı Engin’in hastanede işe başlamasıyla tüm dengesi bozulur.

Haberin Devamı

Engin, Sinan’a karşı duyduğu rekabet ve kin duygusuyla hareket etmeye başlar. Nisan’ı Sinan'ın onun elinden almak için her şeyi deneyecektir. Özgür Zeynep’e söylediği ikiz yalanını sürdürmek zorunda kalır. Zeynep'i yemeğe çıkarır. Ancak küçük dalgınlığı yüzünden yalanının ortaya çıkmasıyla karşı karşıya kalır. Abidin ise Malik’le bir iddiaya girmiştir. Konu ise Nisan’la Sinan’ın barışması üzerinedir.