Bak Mehmet...

GÜÇ, kuvvet, tempo olarak bu ülkenin en önde gelen futbolcularından birisisin..

Haberin Devamı

Kendine çok iyi bakıyorsun.. Mertsin, yüreği pek bir delikanlısın.. Takımın için savaşıyorsun.. Ortaların etkili.. İkili mücadelelerde hep ayaktasın.. Hakemlerle, rakiple uğraşmazsın.. Bu yüzden benim için değerlisin..
Bak sağ bek Mehmet!.. Bu takıma, rekor bir bonservis ücretiyle geldin.. Çok çok iyi para kazandın.. Ama aldığınla verdiğinin karşılığı tam olarak karşılığını bulmadı.. Sağbekte çok iyi maçlar çıkardın.. Dün orada da kötüydün.. Yenilen ilk golde topu ileri doğru taşırken, sağında, solunda boş arkadaşların varken topla gereksiz oynadın.. İkinci golde yerinde değildin.. Sen Mehmet olmalısın.. Pasını verip, boşa kaçıp alanını korumalısın.. Senin görevin alanını korumak.. Bunu asla unutma..
Daum için hep bir tartışma yaşanmıştır.. Dün ilk yarı ve ikinci yarıdaki Bursaspor sanki Daum’un özetiydi.. Kalesine hiç yaklaştırmadığı rakibi abluka altına aldı, golü buldu, ikinciyi kaçırdı.. Hamleleri, takıma cesaret değil, geri çekilme emri gibiydi.. Kazanmak için çıkmıştı.. Kazanıyordu.. Ama kaybetti..

Haberin Devamı

YANAL YANAL’DIR

Yanal’ı perşembe gecesi CSKA maçında izledim.. Obradoviç’i çok ama çok dikkatle analiz etti.. Hayranlık yoktu bakışlarında.. Kıskançlık yoktu.. Analitik gözlerle bakıyordu.. Ersun Yanal ne Mourinho, ne Obradoviç, ne Kocaman ne de Terim.. Ersun Yanal Ersun Yanal.. Bunu biliyor ve adımlarını dikkatle atıyor.. İlk yarıda iki-üç farklı yenik duruma düşebilirdi.. Önce rakibi durdurdu, sonra takımı ateşledi.. Değişiklikleri tam zamanında ve doğru isimlerleydi.. Yanal dünkü bir puanın mimarı.. Kaybedilen iki puan onun değil, maçın sonunu bu kadar basit hatayla oynayan bu kadar üst düzey savunma oyuncusunun hatası, dile noktalayacaktım yazımı.. O savunma oyuncularından biri, Egemen, sanırım “Başkanlarına” bir hediye vermek istedi.. Benim için güzel bir yolculuk ve unutulmaz bir gece oldu..

MAÇIN İYİSİ

Tahriklere kapılmadan oyununa bakan ve iki golün ortasını yapan Caner..

MAÇIN KÖTÜSÜ

Üç golde de zamanlaması iyi olmayan Frey ve Civelli..

HAKEM: Pierre Webo’nun düşürülmesine penaltı veremedi..

Yazarın Tüm Yazıları