Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 13:35

Yeni yıla sosyal çevrenize ağırlık vererek başlıyorsunuz, dostlarınızla seyahat veya ticaret planları yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

7 Mart’ta Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak Satürn, size yalnızlığı, kendi kendine yetmeyi ve korkularınızla yüzleşip onları yönetmeyi öğretecek. Bu dönem ayakları yere sağlam basan hayaller önem kazanacak, o nedenle kendinizi kandırmayın.

Kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçeceğiniz bir yıl olacak; yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Mayıs’ta son 12 senenin en iyi finansal dönemine giriyorsunuz, bunlar küçük kazançlar da değil üstelik.

2023’te iş ve evlilik hayatınızda güç çekişmelerinden, takıntılı davranışlardan uzak durmanız, şartları çok fazla zorlamamanız mühim. Öte yandan aşk hayatınız karışabilir, eski sevgililer karşınıza çıkabilir.

Ekim itibariyle yeni iş imzaları, yeni ortaklıklar, hatta belki evlilik söz konusu! Bakalım 2023 senesinin ayrıntılarında sizi daha neler bekliyor…

OCAK

Haberin Devamı

7 Ocak’ta Yengeç burcunda, geri hareketteki Merkür’ün etki edeceği bir dolunay meydana gelecek.

Bu dolunay zamanı odağınıza ev, aile, gayrimenkulle ilgili konular yerleşecek. Fakat Merkür geri harekette olduğundan özellikle hem iş hem de ailevi konularda yanlış anlaşılmalar, planların değişmesi, kafa karışıklığı, duygularla akıl arasında kalma gibi durumlar söz konusu. Bir şeylere imza atmak, elektronik aletler almak için de uygun olmayabilir.

İmza atmak, elektronik aletler almak için uygun bir zaman değil.

Bu dolunaya Neptün’ün güzel desteği olacak. Ruhunuza, psikolojinize iyi gelecek konulara odaklanmak için ideal. Psikolojik destek alabilir, terapiye gidebilir veya evinizde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023


21 Ocak’ta 1 derece Kova burcundaki yeniayla sosyal çevrenize ağırlık vereceksiniz. Yeni çevreler içine girebilirsiniz. Toplumsal alanda aktif görevler alabilir, çalışmalara katılabilirsiniz. Dostlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek olmanız gerekebilir. Ya da dostlarınızla seyahat veya ticaret planları yapabilirsiniz.

ŞUBAT

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

 Bu dolunayla özel hayat, yatırımlar ve çocuklar önem kazanacaktır. Yeni bir flört, belki hamilelik yaşayabilir, yatırımla ilgili konulara yönelebilir, keyif alacağınız bir hobiye başlayabilirsiniz. Ama Uranüs’ün sert etkileşimi sebebiyle finansal konularda beklenmedik durumlar, sürpriz harcamalar ortaya çıkabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Bu harcamalar özel hayat, çocuklar, sosyalleşme veya teknolojiyle ilgili olabilir. Maddi konularda dürtüsel davranmaktan ve risk almaktan kaçının.

5 Şubat’taki dolunay beraberinde sürpriz harcamalar getirebilir.

20 Şubat’ta Balık burcunda yeniay yaşanacak. Bu dönem hayatın kontrolü sizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Yapabileceğiniz en iyi şey ruhunuzu huzura kavuşturmak, yalnız kalmak, sanatla ve yaratıcılıkla ilgilenmek, kendi kabuğunuza çekilip sadece gözlemlemek. Bu dönemi yapmak istediklerinizi planlamak için değerlendirebilirsiniz. Bir de yurtdışı veya eğitimle ilgili gündemleriniz olabilir, bu konularda yeni başlangıçlar planlayabilirsiniz. Terapi almak, ruhsal açıdan iyi gelecek konulara yönelmek içinde 10 numara 5 yıldız bir zaman.

MART

Haberin Devamı

7 Mart’ta 16 derece Başak burcunda yaşanacak dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ınsa sert bir etkileşimi olacak.

Bu dolunay gündemimize günlük koşuşturmaları, sağlığı, ev hayvanlarını, iş ortamını ve ilişkileri taşıyacak. Bu süreçte çok çalışıp az dinlenebilirsiniz, o yüzden bedeninize ve sağlığınıza dikkat edin. Diyete başlamak, yeni bir ev hayvanı sahiplenmek için iyi bir zaman.

Uranüs’ün desteğiyle finansal açıdan sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Alım-satım işleriniz istediğiniz gibi gidebilir; para getirecek ama çok çalışmanızı gerektiren projeler gündeme gelebilir. Mars’ın sert etkileşimiyse yakın çevrenizle iletişimde sorunlara, iletişim gereçlerinde arızalara neden olabilir. İletişimin oldukça hızlanacağı bu zamanlarda zihninizi toparlamanız fayda var. Trafikte de lütfen çok dikkatli olun.

Haberin Devamı

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

7 Mart’ta ayrıca ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn Balık burcunda yolculuğa başlayacak ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada seyahat edecek. Satürn bu süreçte yalnızlığı ve kendi kendine yetmeyi öğretecek. Psikolojik anlamda kendinizi geliştirmeyi, korkularınızla yüzleşip onları yönetmeyi, yeri geldiğinde destek almayı, ruhsal ve fiziksel açıdan sağlıklı kalmayı da... İlla hastalanmak zorunda değilsiniz ama bunun kaygısı oluşabilir. Yeni bir iş kurma eğitimi alabilir, bu iş için eksikleri tamamlayabilirsiniz. Maalesef zaman zaman kötü niyetli kişilerle uğraşmanız gerekebilir. Ama asıl önemli olan hayatın kontrolünün her an elinizde olmadığını anlamanız ve bazen akışa güvenmeniz. Elbette bu dönem ayakları yere sağlam basan hayaller önem kazanacak; o nedenle kendinizi kandırmayın. Gerçeklerden ne kadar uzaklaşırsanız, o kadar zarar görebilirsiniz.

Haberin Devamı

23 Mart’tan itibaren sosyal çevre, siyaset ve iş hayatında değişikliklere hazır olun.

21 Mart’ta 0 derece Koç burcunda Merkür etkili bir yeniay olacak. Burcunuzdaki bu yeniayla birlikte yeni seyahatler, yeni eğitimler, yeni projeler, heyecan verici yeni fikirler gündeminize gelecek. Hem hayatınız hem de iletişiminiz oldukça hızlanıyor. Hızlı düşünüp hızlı kararlar almanız gereken koşullar oluşabilir. Sadece hızlı davranırken sakarlık ve sakatlıklara karşı dikkatli olun.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023


23 Mart’ta Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet, yanlış duymadınız. Plüton; astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Plüton yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zamanla ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. Plüton 11’inci ev dediğimiz dostluklar, arkadaşlıklar, sosyal çevre, siyaset, iş hayatından kazandığınız gelirleri temsil eden bir alana geçiyor.

Yıllar içinde tüm sosyal ilişkileriniz değişecek, bazılarınız toplumsal konulara öncülük edecek, bazılarınız siyasete atılacak, bazılarınız gelir kaynaklarını değiştirecek. Bu konularda büyük devrimlere, değişimlere hazır olun. Zira Plüton bir yerden geçerken öyle değişimler yaşatır ki bir daha geriye dönüşü olamaz!

NİSAN

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay meydana gelecek.

İlişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar gündeme gelecek; şanslı etkiler altında olacaksınız, uğraşlarınız çözüme ulaşacak. İşin içinde Jüpiter olduğundan başkalarından şans yaratacak destekler görmeniz olası.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

İnsanlar kendinizi geliştirmeniz gereken yönlerinizi size söyleyebilir. Bu süreçte meseleleri büyütmemeye, abartmamaya ve fanatik çıkışlarda bulunmamaya özen gösterin. Yapabilirseniz, temponuzu düşürmek iyi olur. Yeni bir eğitime başlamak, yurtdışı işlerini halletmek, seyahate çıkmak için de bu dönem uygun.

El attığınız her şeyi, işi, projeyi büyütmeye müsaitsiniz.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu dönem kariyerinizde önemli bir dönemeçten geçebilir; hayatta yaptıklarınızı ve olmak istediğiniz noktayı sorgulayabilirsiniz. Özel bir yeteneğiniz varsa, geliştirmek için harika bir dönem. Ama 29 derece zor bir açıdır çünkü arada kalmak anlamına gelir. Bu tutulma sizi hayatınızla ilgili bir konuda arada kalmanıza neden olabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023


Tutulmanın başrolünde Jüpiter var; hayatınızda el attığınız her şeyi büyütmeye ve çoğaltmaya müsaitsiniz. İşler, projeler, attığınız adımlar büyür. Eğitim, finans, yurtdışıyla ilgili güzel fırsatlar çıkabilir. Bu tutulmanın sizi üzeceğini pek sanmıyorum. Sadece kendinizi sıkışacağınız bir pozisyona sokmayın.

21 Nisan’la 15 Mayıs arasında Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Ödemelerin gecikmesi mümkün. İnternet alışverişlerinde güvenliğe çok dikkat edin. Finansal anlaşmalar ve kararlar almak için uygun bir dönem olmayabilir.

MAYIS

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması yaşanacak.

Bu tutulmaya geri hareketteki Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak. Krizler, krediler, borçlar, nafaka, prim, burs gibi konulara odaklanabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Yalnız Merkür gerilediği için kazançlarda, ödemelerde hatalar, gecikmeler söz konusu olabilir. Ya da sahip olduğunuz elektronik aletlerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Mars’ın desteğiyle ev, toprak, araba yatırımına yönelebilirsiniz. Ailenizden işlerinizi kolaylaştıracak destekler alabilir, taşınmak için harekete geçebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023


Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter 16 Mayıs’tan 26 Mayıs 2024’e kadar Boğa burcunda seyahat edecek. Jüpiter 2’nci evinize girecek; maddi konularda bolluk, bereket, şans ve talih sizlerle olacak. Son 12 senenin en iyi finansal dönemine giriyorsunuz. Burada bahsettiğimiz küçük kazançlar değil. Bir satım sonrası elinize geçecek yüklü para ya da iş değişikliği sonucu çok daha yüksek bir maaş... Para kazanmak sizin için kolaylaşacak.

Son 12 senenin en iyi finansal dönemine giriyorsunuz.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla birlikte yeni para kazanma modelleriyle karşılaşabilir, parayla ilişkinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Ayrıca kendinizi daha mutlu ve değerli hissedeceğiniz durum ve ortamlara adapte edebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023


21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Aile ilişkilerinde gerginlikler, sürpriz gelişmeler, işle ilgili değişim yaşanabilir. Bu hafta risk almaya, meydan okumaya çok daha meyilli olacaksınız; ani ve sert çıkışlar yapabilir, uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta kendinizi tam bir savaşçı gibi hissedeceksiniz.

HAZİRAN

4 Haziran’da 13 derece Yay burcundaki dolunay yurtdışı, medya, yabancılarla yapılan işler, eğitim, yayıncılık, pazarlama, satış, reklam konularını gündeminize taşıyabilir.

Bu konularda bir süredir uğraştığınız işler varsa onları tamamlamak, sonlandırmak için güzel zaman diliminde olacaksınız.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Bu konulardan para kazanabileceğiniz koşullar da gündeme gelebilir; bu konularla ilgili belki biraz para da harcayabilirsiniz.

18 Haziran’daki yeniayda önünüzü görmek kolay olmayabilir.

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcunda oluşacak yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Eğitim, iletişim, satış, pazarlama, e-ticaret, reklam, seminer gibi konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Fakat Neptün etkisiyle koşulları yönetmek kolay olmayabilir, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeniayda kafanız biraz karışabilir. Uyku düzeninize dikkat edin.

TEMMUZ

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, sonlanma yaşayabilirsiniz. Örneğin bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Ailenizle iletişim çatışmaları yaşanabilir, evde elektronik aletler arızalanabilir. Jüpiter’in desteğiyle sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz, yeni iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023


17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ünse güzel bir etkileşimi olacak. Eviniz, yuvanız, aileniz ve gayrimenkulle ilgili konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Yalnız Plüton’un etkisiyle iş ve evlilik hayatınızda güç çekişmelerinden, takıntılı davranışlardan uzak durun, şartları çok fazla zorlamayın.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

İşle ilgili önemli bir krizi yönetmeniz gerekebilir, ilişki yönetimi becerisi bu dönem önem kazanacak. Neptün’ün olumlu desteğiyle biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Belki terapi almak, enerji çalışmaları yapmak ya da ruhsal açıdan sizi iyi gelecek konulara yönelmek fayda sağlayabilir. Rüyalarınız bu dönem etkileyici olabilir.

23 Temmuz-4 Eylül döneminde eski sevgililer karşınıza çıkabilir.

23 Temmuz-4 Eylül döneminde Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Aşk hayatınız karışabilir ya da özel hayatınıza dair aklınız karışabilir. Eski sevgililer karşınıza çıkabilir. Karar vermek, seçim yapmak kolay olmayabilir. Yatırım araçlarından umduğunuz gibi verim alamayabilirsiniz. Eskiden mutlu olduğunuz hobinize yeniden başlayabilirsiniz.

AĞUSTOS

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir açısı olacak.

Arkadaşlarınız, dostlarınızla daha fazla bir araya gelebilir, onların hayatlarında önemli konularda etkin olabilirsiniz. Partiler, davetler, organizasyonlar sayesinde sosyalleşeceksiniz. Ama Jüpiter etkisiyle harcamalarınızı kontrol etmek zorlaşabilir, ihtiyacınız olmayan şeyleri alabilirsiniz. Maddi açıdan risk almak için uygun değil.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda meydana gelecek yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler ve yaratıcılık gerektiren konulara odaklanacaksınız. Hayattan daha fazla keyif almak ve mutlu olmak için kendinize izin verebilirsiniz. Yalnızlar için aşk çanları çalarken, bazılarınız yeteneklerini parlatabilir, hobilerinize yönelebilir. Hamilelikle ilgili konular gündeme gelebilir. Yalnız Uranüs’ün sert kontağı mali konularda ve teknoloji alanında beklenmedik harcamalara işaret ediyor. Borsa gibi riskli alanlarda dikkatli olun.

 23 Ağustos-15 Eylül arası yeni işlere girmekten kaçının.

 23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür gerileyecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir, iş için kullandığınız elektronikler bozulabilir. Yeni iş projeleri için uygun değil.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023


31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay gerçekleşecek. Bu biraz sert bir dolunay. Satürn etkisiyle kendinize çeki düzen vermeniz, sorumluluk almanız gerekebilir, kısıtlanabilirsiniz. Ruhsal açıdan iyi hissetmeyebilirsiniz. Bu dönem yaşamın kontrolü elinizde olmayabilir ve saçma olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Meditasyon, yoga gibi çalışmalar yapabilir, manevi tarafınızı kuvvetlendirecek konularla ilgilenebilirsiniz. Arkanızdan dönen oyunlar, düşmanlıklar sizi ruhsal açıdan yorabilir. En iyisi etliye sütlüye hiç karışmamak…

EYLÜL

15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda yeniay oluşacak. Bu yeniaya Neptün’ün sert; Uranüs ve Plüton’un destekleyici etkileri olacak.

Yeniay 6’ncı evinize denk düşüyor. Bu ev, iş ortamınızı, iş arkadaşlarınızı, sağlığınızı, çok çalışıp az karşılık görmeyi, evcil hayvanları sembolize eder.
Sizi yoğun bir tempo bekliyor. Arada diyet, spor gibi önemli durumları da sıkıştırabilirsiniz ama sağlığınıza dikkat edin. Neptün etkisiyle bu koşturma içinde olayları net şekilde göremeyebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Zehirlenmelere karşı dikkatli olun. Ama diğer yandan Plüton ve Uranüs’ün güzel etkileşimleri finansal konularda beklenmedik gelirler, para kazandıracak işler ve dostlarınızdan güçlü destekler getirebilir. Hatta arkadaşlarınızla ortak projelere girebilir, harika fikirler ortaya çıkarabilirsiniz.

15 Eylül civarında zehirlenmelere karşı dikkatli olun.

29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda bir dolunay meydana gelecek, yani burcunuzda. Kendinize yönelmek, hedeflerinizin peşinde koşacağınız, hayatınızın hız kazanacağı, fark edileceğiniz bir süreç. Bedeninize, yeteneklerinize odaklanacaksınız. İkili ilişkilerde denge, adalet gibi kavramlara hassasiyet göstereceksiniz.

EKİM

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulmasına Oğlak burcundaki Plüton’un sert bir açısı olacak.

İlişkiler ve ortaklıklarla, imza gerektiren konular, anlaşmalar, iş birlikleri, yeni fikirler, projeler, eğitimler ve seyahatler gündeminizde.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Yeni iş imzaları, yeni ortaklıklar, hatta belki evlilik konusu! Yalnız işle ilgili gereksiz ağız dalaşlarına girmeyin. Bu tutulma bazı köprülerin yıkılmasına neden olabilir ama endişelenmeyin çünkü yenileri kurulacaktır. Sadece haklıdan ve adaletten yana olmaya bakın.

Yeni iş imzaları, yeni ortaklıklar, hatta belki evlilik söz konusu!

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Gündem elbette finansal konularda ama kazançlar ve kayıplar bir arada.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Maddi konularda aşırı harcamalar, fanatik tepkiler, olayların gereksiz yere abartılması söz konusu olabilir. Maddi konularda inatçı davranmanız sizi zora sokabilir, gereksiz riskler almayın, blöf yapmayın. Ticari ya da yasal konularda dikkatli adımlar atın.

KASIM

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay var. Bu yeniayı Balık burcundaki Neptün de destekleyecek.

Krizler, krediler, borçlar, nafaka, prim, burs gibi konularda sorumluluklar artarken, kolay adımlar atmak pek mümkün olmayacak. Finansal konular ciddi bir stres noktasına dönüşebilir, hatta bu konularda kavga edebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Beklenmedik ve stres yaratabilecek harcamalar gündeme gelebilir. Sağlık harcamalarınız artabilir. Genital bölge, üreme organları ve boşaltım organlarına dikkat edin. Neptün’ün desteğiyle, sizi psikolojik olarak zorlayan bir meseleyi dönüştürebileceksiniz. Terapiler, enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. Yaratıcı işler yapabilirsiniz.

27 Kasım dolunayında ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin, kırıcı olmayın.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda meydana gelecek Mars etkili bir dolunaya meydana gelecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu dönem yakınızdakilere, komşulara, kardeşlere kızabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Ağzınızdan çıkan sözleri dikkatli seçin, kırıcı olmayın. İletişim ve trafik kazalarına karşı dikkatli olun. Eğitim, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, yasal konular ve seyahatlerde stresli koşullarla, kendi görüşünü fanatik şekilde savunan inatçı insanlarla karşılaşabilirsiniz. Satürn’ün sert açısı ruhsal olarak yorgun hissettirebilir. Bu dönem diretmek yerine kabul etmek önem kazanacak. Psikolojik anlamda sizi yoran her şeyden uzak durun.

ARALIK

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek.

İş kurmak, iş için yeni adımlar ve yeni projeler için uygun değil. Her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir. 13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert etkileşimi olacak.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Yeniay 9’uncu evinizde gerçekleşiyor; uzaklara seyahatler, uzak akrabalar, hukuki konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım konularında adımlar atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ama Neptün’ün sert açısı nedeniyle adımlarınızı hesaplamalı, kandırılmamaya dikkat etmelisiniz. Bu dönem bir şeyler gözden kaçabilir.

27 Aralık’taki dolunayda evinize ve kişisel hayatınıza çeki düzen verebilirsiniz.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcundaki dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkisi var. Ev, aile, gayrimenkul, kökler, geçmiş konularında bir süredir uğraştığınız işleri tamamlayabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Koç ve yükselen Koç 2023

Ailenizle yakından ilgilenebilir, taşınma planları yapabilir, geçmişinizi, köklerinizi araştırabilirsiniz. Satürn’ün desteğiyle evinize ve kişisel hayatınıza çeki düzen verebilirsiniz. Manevi tarafınızı güçlendirecek çalışmalar yapabilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi disipline edebilir, irade gerektiren durumlarda rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

DİĞER BURÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

BAKMADAN GEÇME!