Aşkın reytingi düşük çıktı

Nermin Bezmen, işadamı eşi Pamir Bezmen öldükten sonra, manken ve oyuncu Tolga Savacı ile yeni bir ilişkiye başlamıştı.

Haberin Devamı

Savacı ile ilişkisi hakkında “Tanrının şanslı kuluyum, bana her aşk bir armağan” diyen Bezmen, aşk hayatında yakaladığı başarıyı iş hayatında bulamadı. Bezmen’in senaryosunu yazdığı dönem dizisi “Bir Günah Gibi”, reytingleri düşük çıkınca yayından kaldırıldı.

Kurbanlık  satışları bitti

Neslihan Kozanoğlu, Cumhuriyetköy’deki çiftliğinde organik tarımdan sonra büyükbaş hayvancılıkla uğraşmaya başlamıştı. Oğlu Başar Kozanoğlu ile ortak olan Neslihan Hanım, bu bayramda 200’e yakın hayvan sattı. İstanbul’un Anadolu yakasındaki kurbanlıkların Avrupa yakasına geçmesine izin verilmemesine rağmen, Kozanoğlu büyük bir başarı elde etmiş...

Barmenler yarıştı

Universal Drinks adlı şirketiyle dünyaca ünlü birçok içki markasının Türkiye distribütörlüğünü yapan Nadir Yelkenci, Stolichnaya Vodka’nın sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Barmenler Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Harbiye’deki Crown Plaza Otel’de düzenlenen ve Nadir Yelkenci’nin kızı Melis Yelkenci’nin de jüride yer aldığı yarışmada, birincilik ödülünü Holiday Inn Airport Hotel’in barmaid’i Arzu Ünsal “Aegean Dream” adlı kokteyliyle kazandı.

Haberin Devamı

Sanal alemde

Beyaz TV’de yayın- lanan “Magazin Kulübü” adlı programı sunan Önder Bekensir, şimdi de kendisine web sitesi hazırlıyor. Hazırlık aşamasında olan ve Bekensir’in bilinmeyen yönlerini anlatacağı web sayfası, 1 Ocak 2012’de yayına girecekmiş.

Yurtdışına açıldı

Akaretler’deki W Otel’in müzik direktörü DJ Doğuş Çabakçor’un ünü sınırları aştı. Geçtiğimiz günlerde Begüm Yücel’le nişanlanan Çabakçor,  İngiltere-Exeter’daki Arena Night Club’da performans sergiledi. Çabakçor, bundan sonra her ay yurtdışındaki farklı bir mekânda çalacak.

Yeni adreste aynı lezzetler

Bodrum’un meşhur Arşipel Balık Lokantası, İstanbul şubesini Kuruçeşme’de açtı. Cemal Ülman’ın sahibi olduğu, misafirlerini zengin mönüsünün yanı sıra Boğaz manzarası eşliğinde ağırlayan Arşipel’in terası 120, kapalı alanı ise 80 kişilik. Dekorasyonuna Barbara Pensoy’un imza attığı lokanta, özel pişirme teknikleriyle marine edilerek hazırlanan çiğ balıklarıyla da iddialı.

Yazarın Tüm Yazıları