Süper Dadı ailelerin yardımına koşacak

Süper Dadı, tamamen gerçek aile ortamlarında çekilen bir program.

Haberin Devamı

İngiliz kanalı Channel 4'te "Supernanny" ismiyle 2004'ten bu yana yayınlanan, dünya çapında ün yapmış televizyon şovunun ülkemizdeki lisanslı uyarlaması Süper Dadı, çocuklarının olumsuz davranışlarıyla baş etmeye çalışan aileleri konu alıyor.

Gerçek yaşantısında aile içi ilişki danışmanı ve yaşam koçu olan Yeşim Varol Şen yani Süper Dadı, programda hatalı ebeveyn tutumları nedeniyle çocuklarıyla ilişkilerini düzenlemede sıkıntı yaşayan anne-babalara tavsiyelerde bulunmakta ve onlarla sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı olmaktadır.

Tamamen gerçek aile ortamlarında çekilen programda Süper Dadı, anne-baba-çocuk üçlüsünü incelerken özellikle bilişsel davranışçı ekolün olanaklarından faydalanmaktadır. Her ailede yaşanabilecek sorunlarla ilgili anında çözüm üretebilecek tecrübeye ve birikime sahip olan Süper Dadı'nın çekimlerde kamera arkasındaki uzman danışmanı ise alanında 15 yıllık bir kariyere sahip olan uzman psikolog Aysun Ömeroğlu'dur.

Süper Dadı videosunu izlemek için tıklayın.

Aranılan özellikler:

Eğer çocuklarınız,

Haberin Devamı

• Uyku uyumuyor, yemek yemiyorsa…
• Kardeşlerini kıskanıp, devamlı kavga ediyorsa…
• Öfke nöbetleri geçirip, şiddet uyguluyorsa…
• Söz dinlemiyor, evin düzenini bozuyorsa…

Yani fazlasıyla yaramazlık yapıyorsa, hemen bize başvurun. Daha huzurlu bir aile düzeni için, Süper Dadı yardımınıza koşsun.

İletişim

0212 288 72 72
0530 301 7575
bilgi@superdadi.com
www.superdadi.com    

Yazarın Tüm Yazıları