Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

6 Aralık’ta gerçekleşecek Dolunay ve burçlara etkileri

6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Haberin Devamı

KOÇ: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Sizlere iş hayatınızda başkalarından kaynaklanan gecikmeler, aksilikler olarak yansıyacaktır. Sizlere tavsiyem sabırlı davranın ve bu enerjinin akabinde yatırım planlarınızı uygulamaya geçmekten uzak durun.

BOĞA: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek ve yaşam kalitenizi daha keyifli bir hale getirecek enerjilerle kuşatacak sizleri. İş ve eğitim hayatınızda sürpriz teklifler alabilirsiniz. İnsanın samimi duygularıyla desteğini alarak, pek çok ilki başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.

İKİZLER: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da burcunuzda Dolunay gerçekleşecek ve popülariteniz yükselecek. Bu enerji ile dikkat etmeniz gereken konu, çevrenizdeki negatif insanların etkisinde kalmadan, hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden, hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız başarısız olursunuz. Ayrıca bu şanslı süreçten payınıza düşeni alamayacağınız gibi kendinize olan güveninizi de fazlasıyla zedelemiş olursunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu enerjiyi doğru kullanmalı ve özel yaşamınızda kendinize acımak ve mutsuzluğa teslim olmak yerine, kendinize adil yaklaşımlarda bulunarak her ikiniz için de doğru olanı bulmaya çalışmalısınız. Bu süreçte başkalarının beraberliğiniz üzerinde yanlış yönlendirmelerine karşı dikkatli olmalısınız. Anlık öfke ve üzüntüyle keskin kararlar almamalısınız. Gökyüzünün sizlere mesajı sakin ve gerçekçi bir tutum içinde davranmanız yönündedir.

ASLAN: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş hayatınızdaki düzensizliği, yaşanan maddi sıkıntıları, ödeme zorlukları ve belirsizliklerin düzelmesini sağlayacak. Dolunay enerjisi ile önemli bir iş teklifi alabilir ya da bulunduğunuz yerde önemli bir terfi alabilirsiniz. Ortaklıkları olan Aslan’lar, yollarını ayırarak kendi işlerini kurabilirler. Yakın çevrenizle ilgili konularda radikal kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Sizler için kendinize dönüş, farkına varamadığınız, mücadele etmekten ortaya koyamadığınız yetenekleriniz ve istekleriniz için bilinçlenme sürecini de beraberinde getirecek. Bunun farkına vardığınız anda bu sürecin sonunda hem iş hem de özel hayatınızda radikal kararlar alarak, yaşamınıza başarı ile yansıtabileceksiniz.

TERAZİ: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay öncelik sıralamanızı değiştirecek güçlü bir rüzgarın esmesini sağlayacak yaşamınızda. Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız.

Haberin Devamı

AKREP: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Sizlere yansıması ile yaşadıklarınızın değerlendirmesini yapıp eksik olan parçaları tamamlayacaksınız. Gerçeklerle yüzleşerek doğru adımlar atmanızı da sağlayacak. Şimdi karşılaşacağınız fırsatları akıllıca değerlendirebilmeniz için tamamlamanız gereken işleri tamamlamadan, yeni bir girişimde bulunmak ya da iş değişikliğine gitmek umduğunuzu bulamamanıza neden olabilir.

YAY: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da karşıt burcunuz İkizler’de Dolunay gerçekleşecek. Her zamankinden daha temkinli davranmayı elden bırakmamanız gereken durumlarla karşılaşacaksınız. Dolunay enerjisi beklentilerinizi arttırırken, isteklerinizin kısa vadede gerçekleşmesini beklememelisiniz. Bu süreçte özellikle uzun vadeli yatırımları iyice araştırmalısınız. En doğrusu yılın son ayında önemli yatırımlar gerçekleştirmemeli, bankalar, resmi kurumlarla ilgili konularda dikkatli davranmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu enerji ile rahatsızlıklarınızı karşınızdaki insanların kendi kendine anlamasını bekleyin, ne de öfkeyle baskıcı tavırlar sergileyerek üstün gelmeye çalışın. Dengeleri sağlamayı öğrenmeli ve savaştan çok barışçıl yaklaşımlarda bulunmalısınız. Dolunay enerjisi ile özel yaşamınızdaki kalp kırıklıklarını sevgiyle onaracak ve bir daha tekrarlanmamak üzere sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabileceksiniz. Aşkla, sevgiyle ilişkinizi kurtaracak, sahiplenecek ve mutlu olup mutlu edeceksiniz.

KOVA: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. Başarılı, azimli çalışmalarınızın karşılığını maddi manevi alacaksınız. Bu ay boyunca gündeminizde yurt dışı ile bağlantılı konular söz konusu olabilir. Sadece iş hayatınızda diye sınırlandırmamız doğru olmaz. Eğitim hayatınızda da bir burs kazanabilir, size değer veren dost ve tanıdıklarınızın imkanları ile yurt dışında eğitim görmeye başlayabilirsiniz. İletişime verdiğiniz önem ve öğrenme kabiliyetinizin yüksek olması, sizleri çok önemli pozisyonlara taşıyabilir. Kendinizi hiçbir konuda sınırlandırmamalısınız.

Haberin Devamı

BALIK: 6 Aralık 2014 saat 14:26’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş hayatınızda engellendiğiniz hemen her konuda hakkınızı arayarak, sizin dışınızda gelişen olayları objektif bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Yolunuzu çizecek, şartlarınızı daha iyiye taşıyacak parlak fikirlerinizin peşinden gideceksiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu, kararlarınızı ulu orta paylaşmamak olmalı. Yaratıcı fikirleriniz sayesinde iş hayatınızda başarılı projeler gerçekleştirebileceksiniz. Önemli anlaşmalar, ev ya da iş yeri taşınması değişikliği görüşme ve toplantılar maddi rahatlamaları da beraberinde getirecektir sizlere.