Küçük dokunuşlarla tazelenebilirsiniz!

Zamanla cildimiz çevresel ve genetik faktörlerden etkilenir. Cilt çeşitli faktörlerden etkilenir ve zamanla canlılığını kaybeder. Cilde en zararlı faktör güneş ışığıdır.

Haberin Devamı

Yaşlandıkça çevresel ve genetik faktörlerin zararlı etkileri giderek daha belirgin hale geliyor. Cilt yapısı bozulabilir, donuk görünebilir, sivilce sorunları gelişebilir, kırışıklıklar derinleşebilir. Bu ve benzeri sorunlara çözüm bulmak için küçük bir rötuş işlemiyle cilt gençleştirilebilir. Bu estetik müdahaleler, sadece dış görünüşü değil, aynı zamanda ruhsal iyilik hali üzerinde de olumlu etkiler bırakmaktadır.

Küçük dokunuşlarla etkili sonuçlar

Botoks yöntemi; Kırışıklık tedavisinde genellikle ilk tercihtir. Kaşları kaldırmak, çene hattını belirginleştirmek ve inceltmek için kullanılabilir. Ayrıca migren ve aşırı terleme hastalıklarının tedavisinde de botoks yöntemi kullanılmaktadır.

Dolgu yöntemi; Genellikle yüz bölgesinin hacminin azalmaya başladığı bölgeler için tercih edilir. Derin kırışıklıklar, dudak-ön-burun-elmacık kemiği belirginleşmesi ve göz çevresinde oluşan çukurların tedavisinde kullanılır.

Cilt gençleştirme uygulamaları; Cilt gençleştirme işlemi yüz ve vücuda uygulanır. Ergenlik ya da nemlendirici aşılama, mezoterapi, PRP, kimyasal peeling, kişilerin şikayetlerine göre ortadan kaldırılır. Uygulanacak prosedürler ayrı ayrı planlanır ve takip edilir.

Minimal cilt gençleştirme genellikle cerrahi olmayan bir işlemdir. Bu nedenle birçok avantaj sunmaktadır. Anestezi kullanılmaması veya dikişlerin alınmaması en büyük avantajıdır. Diğer programlarla karşılaştırıldığında zamandan tasarruf etmek ve günlük hayatınıza devam etmek kolaydır.

Estetik işlemlerde doğallık ön planda tutulmaktadır

Gelişen teknoloji ve uzmanlık sayesinde, günümüzde estetik işlemler sadece gençleşme amacını değil, aynı zamanda doğal bir görünüm elde etmeyi de hedeflemektedir. Yaşlanma belirtileriyle baş etmek isteyen bireyler, cerrahi olmayan işlemlerle güzelliklerini koruyabilir ve hatta artırabilirler. Yüz ifadesini kaybetmeden, sadece belirginleştirilmiş ve gençleştirilmiş bir halde kendini ifade etmek isteyen bireyler, estetik işlemlerin bu beklentilerini karşılamasından dolayı memnuniyet duymaktadır.

Uygulamaların etkileri kısa sürede görülebildiği için kişiler istedikleri görünüme kolaylıkla ulaşabilmektedir. Minimal cilt gençleştirme diğer işlemlere göre daha güvenilir olsa da mutlaka bir uzman tarafından yapılması gerektiğini unutmayın. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu yazı, yalnızca bir danışmanın bilgilendirmesi niteliğindedir, hekim tavsiyesi veya tanısı yerine geçmemektedir.

Yazarın Tüm Yazıları