Prens George ve Prenses Charlotte’un noel hediyesi

Noel Baba, bu yıl İngiltere'nin minik prens ve prensesine bakın bu yıl ne getirecekmiş?

Haberin Devamı

www.babycentre.co.uk adlı internet sitesinde yer alan habere göre Prens Wiliam ve Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın oğlu Prens George ve kızları Prenses Charlotte bu yıl noel hediyesi olarak ikisinin birlikte oynayacağı muhteşem bir hediye alacaklarmış. Bu hediye öyle marketlerde, oyuncakçılarda bulunacak cinsten değilmiş ama…

Özel sipariş üzerine Stevenson Brothers tarafından tamamen el yapımı olarak hazırlanan bu hediyeyle William and Kate noel günü çocuklarına sürpriz yapacaklarmış.

Bu çok özel hediyenin değeri sadece £1,000 yani yaklaşık 4300 TL'cikmiş.  Meşe ağacından yapılan "Royal Family" bebeleri için özel olarak hazırlanan bu tahtırevan ay pardon tahterevallinin her iki tarafında at kafalarının olduğu oturaklar ve prens ve prensesin isimleri yazılıymış.

Haberin Devamı

İşte Twitter'da dolanan o efsane tahterevallinin fotoğrafı

Prens George ve Prenses Charlotte’un noel hediyesi

29 yıldır Kraliyet ailesi hakkında yazılar yazan gazeteci, yazar ve halkla ilişkiler danışmanı olan Phil Dampier Twitter hesabından bu hediyenin fotoğrafını paylaşmış.

Prens George geçen yıl da büyükanne ve büyükbabası Michael- Carole Middleton’dan £3,800 değerinde (yaklaşık 16.600 TL) sallanan bir at hediye almıştı.

Bu haberi okuduktan sonra oturup Noel Baba'ya mektup yazmak istedim. Umarım sesimi duyar :)

***

Sevgili Noel babacığım, 

Bu yıl bir değişiklik yapıp zengin çocuklar yerine soğuk kış günlerinde giyecek ayakkabısı, kazağı, montu olmayan çocuklara bir şeyler versen ve artık üşümeseler, (dünyaca tanınmış markalar olmasına hiç gerek yok gerçekten)

Isınmak için sokaklarda çalı çırpı toplayan anne babalara sobalarında yakabilecek bir şeyler bahşetsen (meşe ağacı olsa hiç fena olmaz)

Sokaklarda zorla dilendirilen çocukları oyuncak denen şeyin varlığından haberdar etsen,

Bacaya asılan süslü çorapların içine değil de delik çoparların içine hediye yerine para şıkıştırsan...

Haberin Devamı

Yetimhanelerde büyüyen sevgiden yoksun çocukları kucağına alsan, şaçlarını okşasan olmaz mı? 

Çok mu zor???

Yazarın Tüm Yazıları