Anne Adaylarına Dekorasyon Önerileri

Anne adaylarına uzun süre yatarak geçirecekleri odaları için öneriler...

Haberin Devamı

Anne adaylarının sabırlı bir şekilde uzun bir zaman boyunca yatmaları gerekiyor. Bu durumda yatak odaları insanın ruhunu açacak ve hayatını kolaylaştıracak geçici çözümlerle donatılmış olmalı, öyle değil mi? İşte anne adaylarını rahatlatacak bazı öneriler…

- Başucunuzdaki sehpanın üstüne koyacağınız bir bardak su veya benzeri rahatlatıcı sıvı, gece susuzluğundan dolayı ayağa kalkmanızı önlemenize yardımcı olacaktır.

- Uykunuz kaçtığı zaman okumak için kitaplarınızı koyabileceğiniz portatif ve hareketli bir yatak rafı veya yatağın içinde çıkabilen, hareketli, demonte raf sistemi, uykuya dalmanızı kolaylaştıracaktır.

- Mide şikayetleri için yatağın arkasını yükseltebilir veya bunun için özel tasarlanmış yastıklardan yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

- Yatağınıza yapacağınız birkaç eklemeyle, bir çalışma sehpasına, telefon ve bilgisayar düzeneğine sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda televizyonu da göz hizasına konumlandırarak, hayatı biraz daha kolay bir hale getirmeniz mümkün olabilir.

- Duvara yaptırabileceğiniz bir rafı, kitaplık olarak kullanılabileceğiniz gibi yemek zamanlarını da keyifli bir hale getirmek için portatif bir mutfak da ayarlamanız mümkün olabilir.

Mimar Selim Yuhay 

Yazarın Tüm Yazıları