Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel
Niobe Aslı Temel

Bu hafta Mars ve Plüton’un geri hareketi var!

Halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir.

Haberin Devamı

HAFTALIK BURÇ YORUMLARINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

22 NİSAN'DA AKREP BURCUNDA DOLUNAY YAŞANACAK

Bu hafta iki önemli gezegen, Mars ve Plüton’un geri hareketi var. Bu iki kuvvetli gezegen geriye doğru hareket ettiği için hırpalayıcı enerjileri hafif bir şekilde kendini hissettirebilir.

Hafta içinde ayın 22’sinde Akrep burcunda bir Dolunay var. Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerirler, Dolunay’ın Akrep'te olması nedeni ile de 10 gün boyunca halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı işler, ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir, ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir, farkındalıklar artabilir.

Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir ve ideolojiler, abartılı harcamalar yada maddi anlamda gerilmeye neden olabilecek başlıklarla uğraşmak gerekebilir. Dolunay zamanında her burç kendini ilgilendiren alanlarda güven ve istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir.

Dolunay’ın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı biraz dikkatli olunmalı. Ülke olarak baktığımızda da ekonomi önemli gibi görünüyor. Ülkenin önde gelen kişileri, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, iş hayatını ilgilendiren kişiler, toprak, tarım, güvenlik, iş birlikleri başlıkları türünde konular ön planda olacak.

Yardımlaşma duygularına göz doldurabiliriz, sorunları büyütmeden çözmeye çalışılırsa çok şey elde edilebilir zira Neptün’ün olumlu görünümü Dolunay’ı oldukça yumuşatacak biraz şiirsel bir katkı bile sağlayabilir.

DOLUNAY EN ÇOK KİMİ ETKİLİYOR?

Akrep, Boğa, Kova ve Aslan burçları başta olmak üzere her ayın 22-29 tarihleri arasında doğmuş kişiler Dolunay’ın etkisini daha fazla hissedebilirler. Yine de haftaya güzel başlıyoruz çünkü, Merkür ve Plüton arasındaki olumlu görünüm etkisini hala sürdürüyor. Dolayısıyla önemli pozisyondaki kişiler tarafından yine destekleniyoruz. Bilgilendirmeler ve önemli tavsiyeler alabiliriz. Yazışmalarımız, görüşmelerimiz ve kendimizi ifade etmemiz anlamında da 1-2 gün için güzel günlerdeyiz.

BU HAFTA AŞK HAYATI NASIL?

Sosyal yaşam yine sürprizlere açık, oldukça renkli bunun yanında aşk hayatı da renkli ama bir taraftan güzel gelişmeler var bir taraftan da Plüton’un etkisiyle kin, kıskançlık, öç alma, aşırı sevgiyi doğru yönetememe, kötüye kullanma türünde başlıklarla da uğraşılması gerekebilir. Bunu bir tarafa atabilirsek yeni heyecanları hayatımıza taşıyabiliriz, yaratıcılığımızda oldukça yüksek aslında sosyal anlamda güzel bir hafta bizi bekliyor sadece kıskançlık, aşırı sahiplenme gibi kötücül duyguları bastırmak gerekebilir. Aşırı özgürlük ihtiyacı duyabiliriz bu bizde bir baskı yaratabilir veya karşı taraf olumsuz etkilendiği için sorunlar çıkartabilir.

MARS VE PLÜTON’UN GERİ HAREKETİ NEDİR?

Haziran sonuna kadar amaçlarımızı, hırslarımızı, enerjimizi ve savaşçı taraflarımızı temsil eden Mars Gezegeni, yeni başlangıçlar yapmamızı biraz zorlaştıracak. Dolayısıyla çok içe döneceğiz, mevcut iş ve projelerimizde nereyi düzeltmemiz gerekir? Yani biraz istirahat ve düzenle ihtiyaçları karşılamada yeni başlangıçla bunları başarıyla elde edemeyebiliriz.

HANGİ BURÇLAR DAHA FAZLA ETKİLENİYOR?

Koç’lar ve Akrep’ler daha fazla etkileniyor. Çünkü Mars onların yöneticisidir. Koç’lar ve Akrep’ler için biraz daha yavaş gitmekte fayda olan dönemler olacak, bunlara biraz dikkat edilmeli. Plüton’un geri harekete geçmesi bir anlamda da güç savaşlarını, yer altına ait başlıkları, saldırganlığı geri gittiği sürece ön plana çıkartabilir. Yani sadece bu haftaya ilişkin yorumlar değil, ama bu hafta geri harekete geçtikleri için bu hafta kendini daha fazla hissettirebilir. Aslında Dolunay, o kadar da olumsuz bir Dolunay değil. Yaşanacaklar Dolunay ile ilgili değil, geri giden gezegenlerin aynı haftaya denk gelmesi ile ilgili olumsuzluklardan kaynaklanmasındandır.

18-24 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!