Enjeksiyon yöntemiyle göğüs büyütme

Göğüs dolgusu kimler için uygundur?

Haberin Devamı

Göğüs dolgu enjeksiyonunun avantajları yara izi bulunmaması, uygulama ve iyileşme sürecinin kısa olması ve görünümün son derece de doğal olmasıdır.

DOLGU ENJEKSİYONUNDA GÖĞÜSLERDE İZ KALMAZ

Göğüs dolgu enjeksiyonunda göğüsleri büyütmek için hyalüronik asit dolgu malzemesi enjekte edilir. Bu sayede göğüslerin hacim kazanması sağlanır. Çok kısa süren bu uygulamanın sonuçları hemen görülür hale gelir. Hasta aynı gün normal hayatına dolgun göğüsler ile devam edebilir. Bu işlemde dolgu malzemesi olarak hyalüronik asidin tercih edilmesinin birçok sebebi var. Hyalüronik asit dolgu enjeksiyonu vücudun doğal yapısında da bulanan bir bileşiktir. Bu nedenle son derecede güvenilir bir malzemedir.

Enjeksiyon yöntemiyle göğüs büyütme

Haberin Devamı

GÖĞÜS DOLGUSUNUN DAYANIKLILIĞI NE KADAR SÜRER?

Kullanılan dolgu malzemesinin kalitesine bağlı olarak hyalüronik asit dolgusunun etkisi 18 ay hatta 2 yıl kadar sürebilir. Göğsün hacim kaybetmeye başlamasına göre dolgu enjeksiyonunun süresi hasta tarafından belirlenir.

GÖĞÜS DOLGUSU KİMLER İÇİN UYGUNDUR?

Göğüslerinin doğal yapısı küçük olan kadınlar. Göğüs dokusunun altına enjekte edilen dolgu malzemesi ile daha hacimli göğüslere sahip olabilirler. Eğer bir miktar göğüs dokusu varsa, dolgu enjeksiyonun etkisi daha belirgin olur. Doğum yapmış kadınlarda, gebelik ve emzirme sürecinin ardından doğal göğüs dokusunun kaybedilmesi ile hacim kaybı da yaşayabilirler. Hatta sarkmalar da oluşabilir.

Dolgu enjeksiyonu ile özellikle göğsün üst kısımlarına hacim kazandırılabilir. Eğer tekrar doğum yapmayı düşünüyorlarsa kalıcı meme estetiği yaptırıncaya kadar göğüslerde düzelme sağlanabilir. Makul büyüklükte olduğu halde daha fazla dolgunluk isteyen kadınlar da dolgu enjeksiyonundan faydalanabilir.

 Enjeksiyon yöntemiyle göğüs büyütme 

GÖĞÜS DOLGUSU HERKES İÇİN UYGUN DEĞİLDİR

Göğüs dokusu neredeyse hiç olmayan ya da aşırı sarkık göğüslere sahip olan kadınlar için dolgu enjeksiyonu tekniği uygun değildir. Her iki durumda da dolgu malzemesi göğüste hedeflenen sonucu sağlamaz. Bu durumdaki kadınlar için meme implantı çok daha uygun olur. Hangi tekniğin sizin için çok daha uygun olduğunu öğrenmek için alanında uzman bir estetik cerrahtan kendinize özel bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları