Bu yaz düğün mü var?

Her gelin adayı düğününde kusursuz olmak ister. Düğün yaklaştıkça kendilerini rahatsız eden bazı estetik sorunlar daha da dikkatlerini çekmeye başlar. Oysaki bu mutlu günlerine gölge düşürmelerine hiç gerek yok!

Haberin Devamı

Her gelin adayı düğününde kusursuz olmak ister. Düğün yaklaştıkça kendilerini rahatsız eden bazı estetik sorunlar daha da dikkatlerini çekmeye başlar. Oysaki bu mutlu günlerine gölge düşürmelerine hiç gerek yok. İyi bir estetik cerrah ve sağlık merkezi seçerek ameliyatsız yöntemlerle bu sorunlarından kurtulabilirler. Ameliyatsız tekniklerle burun küçültme hariç her türlü burun estetiği sorunu, meme büyütme, dudak dolgunlaştırma, kırışık tedavisi, kaş kaldırma, gözaltı morluğu giderilebilmektedir. Ameliyatsız yöntemlerde bir iki günlük bir dinlenme süreci iyileşmek için yeterlidir.

MİNİMAL BOTOKS VE DOLGU ENJEKSİYONLARI

Kesi ve dikiş kullanılmadan yapıldığı için ameliyatsız estetik operasyonlar anlaşılmaz. Doğru doz ve uygun noktalara uygulandığında fark edilmeyen doğal bir görünüm sağlar. Minimal botoks ve dolgu enjeksiyonları alanında uzman cerrahlar tarafından uygulandığında kesinlikle anlaşılmaz. Botoks enjeksiyonu herhangi bir mimik kaybına ya da donuk ifadeye neden olmadan minimal dozlarda uygulanır. 10-15 dakika süren ameliyatsız estetik operasyonlarının ardından hasta hemen günlük yaşantısına devam edebilir. Kırışık, kaş kaldırma ya da burun ucu kaldırmada kullanılan botoks enjeksiyonun etkisi ortalama 4-6 ay devam eder. Dudak dolgunlaştırma ya da çene estetiği gibi profil düzeltme estetiklerinde uygulanana dolgu enjeksiyonu ise 12 ila 16 ay etkisini devam ettirir.

Haberin Devamı

Bu yaz düğün mü var

BURUN, DUDAK, ÇENE, YANAK VE KIRIŞIK TEDAVİLERİ

Burnundaki kemer, eğrilik ya da burun ucu düşüklüğünü gidermek isteyen, daha dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak isteyen, kaş kaldırma estetiği ile daha genç görünmek isteyen, yüzündeki mimik kırışıklıklarını gidermek isteyen her gelin adayı düğünden bir - iki hafta önce bu operasyonlardan faydalanabilir. Ayrıca geniş çene ve kısa boyun gibi sorunlar da Nefertiti ve Masetter botoksu ile ameliyatsız bir şekilde ortadan kaldırılabilir.

SAÇ BOTOKSU

Ameliyatsız teknikler ile sadece yüz ve cilt gençleştirme yapılmaz. Eğer istenirse saç botoksu ile daha canlı ve gür saçlara da sahip olunabilir.

Haberin Devamı

Üstelik 3D simülasyon ve görüntüleme cihazları sayesinde gelin adayları nasıl bir görünüme sahip olacağını bilerek operasyona karar verebilir. Sonrasında herhangi bir kötü sürprizle karşılaşmaz. Eğer siz de düğün gününüzde daha güzel görünmek istiyorsanız, alanında uzman bir estetik cerrahtan size özel tedavi seçenekleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları