Dolgu enjeksiyonu ile tedavi yöntemi

Penisteki şekil bozuklukları penis eğriliği ve penis kısalığı ile sınırlı değil. Her ne kadar önemi hakkında farkındalık yeni yeni yükselmeye başlasa da penis inceliği de cinsel hazzı belirgin ölçüde etkileyebiliyor. Erkeklerde performans kaygısına yol açabilen penis inceliği, cinsel ilişki sırasında penisin vajina duvarlarına yaptığı baskıyı azaltarak cinsel ilişkiyi hem erkek hem de kadın için yeterince haz alınamayan bir rutin hâline getirebiliyor. Penis kalınlaştırma tedavileri hakkında bilgi sahibi olunmasıysa bu sorunun ortadan kaldırılması için gerekli adımların atılması ve cinsel yaşamın kalitesinin artırılması açısından önemli. Bu kez ameliyatsız penis kalınlaştırma olarak da bilinen dolgu ile penis kalınlaştırma hakkında önemli bilgileri sizlerle paylaşacağım. Ancak öncesinde penis kalınlaştırma tedavilerini genel bir perspektiften ele almak istiyorum.

Haberin Devamı

Penis Kalınlaştırma İçin İki Ayrı Yöntemimiz Mevcut

Penis inceliği nedeniyle cinsel yaşamının kalitesi düşen erkekler için sunabildiğimiz iki ayrı tedavi yöntemi mevcut. Bu yöntemlerden biri penis büyütme ameliyatı sırasında uyguladığımız yağ enjeksiyonu ile penis kalınlaştırma, bir diğeri ise klinik ortamında gerçekleştirdiğimiz dolgu ile penis kalınlaştırma tedavisi. Yağ enjeksiyonu ile penis kalınlaştırma tedavisi sırasında hastamızın karın bölgesinden aldığımız yağı saflaştırıyor ve penis gövdesine enjekte ediyoruz. Penis uzatma ameliyatı ile birlikte gerçekleştirdiğimiz penise yağ enjeksiyonu ameliyathane ortamında yapılıyor ve penis uzatma cerrahisinden sonraki adım olarak büyük çoğunlukla spinal anestezi altında uygulanıyor. Fakat tüm hastalarımızda penis uzatma ameliyatına ihtiyaç duyulmuyor. Bazı durumlardaysa penis uzatma ameliyatı gerekli olsa da hastalarımızın yağ miktarı veya yağ kalitesi penis kalınlaştırma için yeterli olmuyor. Dolayısıyla biyolojik olarak uyumlu dolgu malzemeleri ile uygulanan ameliyatsız penis kalınlaştırma tedavisine başvurulması gerekiyor.

Haberin Devamı

Dolgu enjeksiyonu ile tedavi yöntemi


Dolgu ile Penis Kalınlaştırma Klinik Ortamında Yapılıyor

Dolgu ile penis kalınlaştırma tedavisi sırasında biyolojik olarak uyumlu dolgu malzemeleri penis gövdesine enjekte ediliyor. Dolgu malzemelerinin içerisinde hiç de yabancı olmadığımız ve uzun yıllardır ameliyatsız yüz estetiğinde sıklıkla kullanılan hyaluronik asit bulunuyor. Hyaluronik asit oldukça özel bir bileşen, muazzam bir su tutma kapasitesine sahip. Su moleküllerini hapsetme özelliği sayesinde zaman içerisinde enjekte edildiği bölgede hacim artışı sağlıyor. İşte bizim de penis kalınlaştırma tedavisinde yararlandığımız özellik bu. Penis gövdesine uygulanan dolgu enjeksiyonu sonrasında yaklaşık 1 hafta gibi kısa bir sürede işlemin sonuçları ortaya çıkıyor.

Lokal anestezi altında gerçekleştirdiğimiz, 30 ila 45 dakika süren dolgu ile penis kalınlaştırma işlemi sırasında hastalarımız son derece konforlu bir deneyim yaşıyor; ağrı, acı ya da sızı hissetmiyor. Uygulamanın tamamlanmasıyla, klinikten ayrılmadan önce hastalarımıza işlem sonrası dikkat etmeleri gerekenler hakkında detaylı bir bilgilendirme sunuyoruz. Ameliyatsız penis kalınlaştırma uygulaması sırasında penis cildi altına enjekte ettiğimiz dolgu malzemelerinin pürüzsüz ve eşit dağılımı için penise erken dönemde, direktifler doğrultusunda, önerilen süre boyunca ve ideal sıklıkta masaj uygulanması gerekiyor. Uygulamanın etkisi hastadan hastaya değişmekle birlikte yaklaşık 1,5 – 3 sene devam ediyor. İyi haber şu ki, uygulama cinsel olarak aktif olunan dönem boyunca tekrarlanabiliyor. Cinsel fonksiyonlara zarar vermemesi ve penis inceliğine bağlı yaşanan sorunların ortadan kaldırılmasını sağlaması penise dolgu uygulamasının sunduğu öne çıkan avantajlar arasında yer alıyor.

 

Yazarın Tüm Yazıları