Eser Aydoğdu
Eser Aydoğdu
Eser Aydoğdu

Diyetle kaybolmayan bölgesel yağlanmada etkili çözüm!

İstenmeyen fazlalıklar alınarak vücut normal hatlarına kavuşuyor.

Haberin Devamı

Estetik cerrahide gelişen yöntemler ve teknolojiler; her geçen gün yağ alma işleminde farklı seçenekleri sunar. İnsanlar son yıllarda zayıflamak, daha fit gözükmek ve daha sağlıklı olmak için farklı yollar denemeye başladı. Bu yöntemler içinde; zayıflama ilaçları, zayıflama çayları, şok diyetler, diyetisyenler, psikologlar, hipnoz ile zayıflama, akupunktur, yoga ve pilates, spor salonları, klasik liposuction, lazer lipoliz, smart lipo, vaser liposuction, lazer liposuction gibi birçok seçenek vardır.

Kullanım alanları sınırlı

Lazer lipoliz; ameliyathane ortamı olmadan uygulanan bir yağ alma işlemidir. Kullanım alanları sınırlıdır. Çok fazla miktarda yağ alınacaksa lazer liposuction yöntemi tercih edilir. lazer liposuction ameliyathane ortamında yapılmaktadır. Ama ne lazer lipoliz ne de lazer liposuction; bir kilo verme veya zayıflama yöntemi değildir. Lazer lipoliz zayıflamada tercih edilen bir sistem değildir, daha çok vücut şekillendirme, bölgesel yağlardan kurtulma yöntemidir.

Haberin Devamı

Bölgesel yağlanma için çözüm

Lazer ile yağ almanın en uygun olduğu problemler bölgesel yağlanmalardır. Kişinin kilo problemi olmadan, spora ve diyete rağmen erimeyen yağlar için en uygun yöntemlerden birisidir. Örneğin basen bölgesi, diz içi yağlanma veya düşük bel pantolona bağlı oluşan bel bölgesindeki yağlanmaları azaltmak spor veya rejim ile mümkün olmamaktadır. Özellikle bu bölgelerde lazer lipoliz ile başarılı sonuçlar elde edilir.

Lazer lipoliz zayıflatır mı?

Lazer lipoliz yöntemi, diyet ya da egzersizlerle verilemeyen bölgesel yağlanma ve bölgesel kilolara etkili çözüm getirir. Lazer lipoliz ile zayıflama mümkün değildir, bu bir vücut şekillendirme yöntemidir. Lazer lipoliz mi yoksa lazer liposuction mı? Buna tabii ki muayeneden sonra karar verilir. Vücudun istenmeyen bölgelerindeki yağ ve kilo fazlalıkları alınarak vücudun olması gereken normal hatlarına ulaşması sağlanır.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Eser Aydoğdu