Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs'ta gerçekleşen Yay dolunayının burçlara etkisini sizler için yazdım. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın!

Haberin Devamı

29 Mayıs'ta gerçekleşen Yay dolunayının burçlara etkisini sizler için yazdım. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın!

KOÇ

Yay dolunayınının burçlara etkisi

Bu dolunay aynı zamanda Mars-Güneyaydüğümü ile birleşecek. Bu kavuşumla beraber seyahat planları gündeminizde yer edecek. Önümüzdeki dönem için gezilecek ve görülecek yerlerin listesini yapmak size iyi gelebilir. Yakın akraba veya komşularınızla geçireceğiniz zamanlar size daha iyi gelecektir. Sadece ufak tefek ani çıkışlar içinde olmamaya özen gösterin. Eski bir ilişkiniz hayatınıza dahil olabilir. Bu alanda karar sizin olacaktır. Âmâ bu dolunay hem parasal kazanımlarınızı güçlendirecek hem de romantik günler içinde ilerleyeceksiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

Yay dolunayınının burçlara etkisi

Bu dolunay ile hayatınızda dönüştürmek zorunda olduğunuz konularınız kriz noktasına getirmeden tamamlamaya çalışın. Bu dönemde ani oluşan olayları iyi yönetmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Ortaklı gelirleriniz ve eşinizin finansal konuları ile ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem verdiğiniz mücadeleler size kat be kat geri dönecektir. Kendi bağımsızlığınızı ve özgürlüğünüzü artık ortaya koymalısınız. Bunun için cesur olun.

İKİZLER

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yay dolunayı ile özellikle aşkla ilgili yapmış olduğunuz hatalar ya da şu ana kadar doğru olmayan davranış biçimlerini değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Aşk'ta bazı restleşmeler mümkün. Partnerinizin ya da eşinizin davranış biçimlerinin altında yatan gerçek manayı anlamaya gayret edin. Yine bu dönemde ev içi ve ev dışı kazalara açık olma ihtimaliniz çok yüksek. Özellikle trafikte öfkenize hakim olmaya gayret edin. Herkesten gizlediğiniz bazı şeyler de bu dönemde ortaya çıkıp sizi zor durumda bırakabilir ve sürpriz bir ilişki başlatma kararı alabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs'ta gerçekleşecek olan yay burcundaki dolunay ile sağlık sorunlarınız varsa eğer bu dönemde daha dikkatli olmalısınız. Size verilen tedavi sürecini dikkatle takip etmeniz ve hem manevi hem de maddi bağımlılıklardan uzak durmak adına önemli bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte gündelik yaşamınızı sağlığınıza göre düzenlemeniz gereken önemli başlangıçlar ve bitişler söz konusu olabilir. Diyet yapmak gibi veya spora başlayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber bu dönemde sizi maddi manevi rahatlatabilir. İş ortamı değişiminiz ve yeni başlangıçlar heyecan verici olacak.

ASLAN

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yay dolunayı ile sizler için muhteşem bir dönem başlıyor dersek abartmış olmayız. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde fazlaca kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar hızlı bir şekilde evlilik kararı alabilir. Evli olanlar ve bu döneme kadar evliliğinde problemler yaşayanlar ise başka bir ilişki kurma cesaretini gösterip yeni bir aşka yelken açabilirler. Kısacası aşk hayatına dair şanslı ve sürprizli başlangıçlara hazırlıklı olun. Sadece ekonomik anlamda ve ortaklıklarınız anlamında daha öngörülü hareket edip her duyduğunuza itibar etmeyin. Eskilerin dediği gibi bedava peynir sadece fare kapanında olur.

Haberin Devamı

BAŞAK

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yeniay ile birlikte; ilişkilerinizde uzlaşmacı bir tavır takınmanız hayrınıza sonuç verecektir. İlişkileriniz kanalıyla hayatın önemli alanlarında aktif ve etkileyici bir rol oynayacaksınız. Kariyeriniz ve aile aksınızda otoriter figürler tarafından fedakârlık yapmanız gereken bazı durumlar meydana gelirse cesaretle inisiyatif alın derim. Zira buradan ani sürprizler ve şanslar elde edebilirsiniz. Eski aşk ve ilişkilerde yeteri kadar zaman kaybetmediniz mi? Artık kendinizi bu alanda yormayın ve bitmesi gerekeni bitirin.

TERAZİ

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin hayatlarındaki güzel gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Eğitim konularında kaçırdığınız şansları yeniden elde edebilirsiniz. Dönüşüme direnmemeniz gereken bir dolunay olacaktır. Hayatınızla ilgili zor konuların sonuçlanmasını sağlayacak ve yeni bir dönemin kapısını açacaktır. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu rahatlıkla çizebilirsiniz. Eski bir ilişki tekrar gündem olabilir. Gerçek dışı söylemlere artık itibar etmemeyi öğrendiniz. Bu yüzden kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Haberin Devamı

AKREP

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs yay burcunda gerçekleşecek dolunay, gelirlerinizde ve maddi projelerinizde önemli yeni başlangıçlara işaret etmekte. Yeni kazanç kapıları bu dönemde hızlıca karşınıza çıkabilir. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu oluşturabilirsiniz. Miras, nafaka, hukuki süreçler, borçlar ve alacaklar ile ilgili konulardaki gelişmeler hayatınıza önemli bir soluk getirebilir. Eşiniz ile uzun zamandır yaşadığınız iletişim problemleri finansal konular ile ilgiliyse artık bu alanda kararlı davranmanız gerekebilir.

YAY

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. İkili ilişkileriniz ve kariyerinizde önemli kararlar alacağınız bir yeniay olacaktır. Kariyerde sürpriz bazı durumlar sizleri yeni beklentilere doğru yönlendirebilir. Özellikle sizin serüveniniz 2015 Eylül ayından bu yana başlamıştı. Tüm gerçekliklerle yüzleştiniz. Yoruldunuz ama artık her şey oldukça net. Ay ortasından itibaren eski eş veya partner ile ilgili konularda beklenmedik durumlar yaşayabilir ani tepkiler gösterebilirsiniz. İlişkilerinizde istediğiniz mutluluğu yakalama fırsatlarıyla karşılaşacağınız önemli bir dönemin içinde olduğunu bilmelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yay burcundaki dolunay sizleri maddi konularda kararlar alırken çok dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Öngöremediğiniz bazı konular hâlâ canınızı sıkıyor olabilir. Stres yaratacak bazı koşulları hayatınızdan artık uzaklaştırmanız gerekecektir. Aşk hayatınıza renk vermek isterken korkak davranışlarınız sizi daha da yorabilir. İlişkinizdeki sevgi eksikliğini fark edebilir ve beklentilerinizi daha da artırabilirsiniz. Ay boyunca aşk hayatınızın canlı olması adına emek sarf etmeniz ve fedakârlık yapmanız gerekebilir.

KOVA

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs'ta gerçekleşecek olan yay burcundaki dolunay ile eviniz, aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konularda önemli bir dönem başlıyor olacak. Taşınma kararı alabilir, kârlı bir yatırım yapabilir ve evinizin onarımı ile ilgilenebilirsiniz. Ailede üstlenmeniz gereken misyon, sorunlara çözüm bulan kişi olmanız adına önemli bir denge yaratacaktır. Gayrimenkullerinizle ilgili konularda gergin etkiler yaşayabilir, tamir, tadilat ya da yenileme gibi konular sizi bu aralar bunaltabilir. Ev alım satım gibi konularda dengeleri oluşturmamanız ve konuların sizin dışınızda gelişmesi gibi durumlar sizi bir hayli yorabilir. Ebeveynleriniz ve özellikle babanızla olan ilişkileriniz bu dönem canınızı fazlasıyla acıtabilir. İlişkilerde alttan alan taraf olmak ebeveynleriniz ile aranızdaki bağları koparmamak adına bağlayıcı olacaktır.

BALIK

Yay dolunayınının burçlara etkisi

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yay burcundaki dolunay ile aşk hayatınızda soru işaretlerinizin tüm cevaplarını bulmak için doğru bir zaman dilimine giriş yapmış olmaktasınız. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler için verimli bir dönem olduğunu söyleyebilirim. Bu konuyla ilgili ciddi anlamda planlamalar oluşturabilirsiniz. Aileye yeni gelecek üyeler için hazırlık yapmak her iki taraf için de çok keyiflendirici olacaktır.