Aygül Aydın
Aygül Aydın
Aygül Aydın

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Bastırılmış bazı korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu evrende

en büyük suç, gerçekte ne yapabileceğini inkâr etmektir kendine..."

11 Mayıs 2017 00.45'te Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek.2017 yılı içerisindeki en şanslı olduğumuzu düşündüğümüz gökyüzü olaylarından biri olacağını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

DOLUNAY YÖNETİCİSİ MARS VE RETRO PLÜTON…

Plüton'un ve Mars’ın haritadaki durumu, değişimi, yeniden doğmayı ve gençleşme gibi konuları ele alır. Doğum haritasındaki kuvvetli bir Plüton, kişinin, hayatı boyunca zor görevler üstlendiğini, asla belkiler ile uğraşmadığını, işini kesinlikle gerçekleştiren bir güce sahip olduğunu anlatır. Plütonik diyebileceğimiz bu kişiler, bir işe başladıkları zaman geriye dönmezler tabi ki haritanızda asaletli bir konumdaysa. Kuvvetli bir Mars ise olaylara karşı ne kadar cesaretli ve girişken olduğunuzu gösterir.

Haberin Devamı

11 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek Dolunay'da ise Plüton Ay ile olumlu bir görünüm içerisinde olacak. Bu Dolunay'ın en güzel kısmı ise 19 derecedeki Akrep imzalı sabit yıldız Zuben El Schamali ile kavuşum halinde olacaktır. Özetle; Bu yıldız bize geçmişimizde yapılan kötülüklere ve haksızlıklara karşı ne kadar iyi kaldıysak onların ödüllerini sunacak. Bu yıldızın doğası Merkür ve Jüpiter’dir. Onur, terfi, servet, etkin mevkiler ve güç vaat eder. Yani ektiğinizi biçmeye başladığınız bir döneme sonunda giriş yaptık. Plüton’un Retro harekette olması ve Ay’a olumlu açı yapması ise geçmişte acı çektiğiniz konuların ilahi adaletiyle yüzleşme zamanı geldi. Yani Dolunay’dan Akrep, Boğa, Kova ve Aslan sabit nitelikteki burçları daha fazla etkileyecektir.

DOLUNAYIN AKREP BURCUNDA OLMASININ MESAJI;

  • Bastırılmış bazı korkularınızla yüzleşmek durumunda kalacağınızı söylüyor. Hayatınızda çürüme halindeyken olan her şeyin ya tadilatını yapacağınızı ya da bitirip yeniden doğmasını sağlayacağınızı gösteriyor.
  • Mesela; maddi anlamda üzerinizde taşıdığınız insanlar varsa bunlarla ilgili bir düzenlemeye gitmek isteyeceksiniz. Aileniz, eşiniz veya eski eşiniz, ortaklarınız bunlarla ilgili önemli bazı finansal yapılandırmalar yapacaksınız. Miras, alacak-verecek veya hukuksal konular gündeminizde olabilir.
  • Bazı sırlarınızın ortaya çıkması söz konusu olabilir. Zihninizdeki karmaşayı ve çevrenizi temizlemelisiniz.
  • Zarar verici davranışları ortadan kaldırmak için herhangi bir kötü alışkanlığınız veya bağımlılığınız var ise onun kökenine gidebilirsiniz. Kendi duygularınızı güçlü bir sezgi ile daha fazla kontrol altında tutmak isteyip, yeryüzündeki yolculuğunuzun gizemlerini çözmek ya da sırları araştırmak için derinlemesine inceleyebilirsiniz.
  • Zorlukların üstesinden gelmek için içinizde artan duygusal güç ve sezgiyi kullanın. Bilinçaltınızdaki farkındalık, kişisel ilişkilerinizde objektiflik ve dengeli bir görünüm sağlayacak. Dolunayların bir fırsat olduğunu unutmayın.
  • İş projeleriniz, yeni oluşumların tespiti için çok güzel bir zaman. Bu dolunayda girişimcilik yönünüzü en güçlü şekilde ortaya koyun. Bu dönemde planladığınız ve kurguladığınız tüm iş girişimlerinizde Ekim 2017 dönemimde ilk ekonomik kazanımınızı sağlayabilirsiniz.
  • Uyumsuzluğa neden olan herhangi bir ilişki dinamiğini veya olumsuz duygularını açıkça göreceksiniz. Bunu uygulamak için yeterli fırsatı sunuyorken gökyüzü cesur olun!

Dolunay zamanları, Ay ve Güneş'in restleştiği zamanlardır. Ay duygularınızdır, Güneş ise iradenizdir. Yeniay zamanları Ay ve Güneş'in el ele birlikte olduğu zamanlardır. Hatırlarsınız ki 26 Nisan'da Boğa burcunda bir yeniay gerçekleşti. Bu dolunay işte o dönemden gelen konuların karar verilmesi gerektiğini söylüyor. Doğum Haritanızda hangi evde bu dolunay gerçekleşiyorsa genel olarak o alanlarında kapanışlar ya da köklü çözümler bulacaksınız demektir. Geleceğe güvenle yönlendiren ve artık son kullanma tarihi bitmiş olanları temizlediğimiz bir gökyüzü hadisesidir. Bu yüzden iyi bir bilinçaltı temizliğini sağlar.

Haberin Devamı

Dememiz o ki; bir eylemin temelinde ne kadar az kötü niyet varsa o kadar az karma oluşur. Yapılan eylemlerin karşılığı olarak yaşanması gereken sonuçlar planlı ve programlı bir şekilde insanın karşısına çıkar. Dünya’nın neresinde olursanız olun anlamsız insanlar karşınıza kesinlikle çıkacaktır. Yolunuzu kesenler, sıranızı kapanlar ile önünüze çıkanlar olsa da merak etmeyin iyi karma yanınızda olacaktır. Her şeyin umduğunuzdan güzel bulduğunuzdan değerli olması dileğiyle…

AKREP DOLUNAY'ININ BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Akrep Burcunda oluşacak olan bu güzel dolunayla finansal konularınız yoğun bir şekilde gündeme gelecek. Bazı ödemeleriniz ve borçlarınız sizi zor durumda bırakırken yapacağınız hamlelerle sorunlarınızı çözebileceksiniz. Emek verdiğiniz her konunun karşılığını maddi olarak görme zamanı geldi. Maddi projelerinizi bu tarihten sonra hayata geçirmeniz size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

BOĞA:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Yılın sizler için en önemli dolunayı. Hayatınızı farklılaştıracak önemli konu ve olayların atılımları bu hafta ortaya çıkabilecek. İhtiyacınız olan her konu üzerine gitme güdüsü içerisinde olabilirsiniz. Sizleri cesur ve atılgan kılan bazı nedenler gün yüzüne çıkabilir. İlişkiler ve ortaklıklar konularında da önemli şanslar ve fırsatlar oluşabilir. Partner ilişkilerinde önemli konuşmalar ve kararlar zamanı. İletişim sorunu yaşayan ve akıllarında yarım kalmış konulara karşın tüm sorulara ve konulara cevap bulabilecekleri bir dönem.

İKİZLER:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Akrep Burcunda oluşacak olan bu dolunay sizleri sağlık ve çalışma hayatınızdan etkileyecek. Çalışma ortamınız ve yeriniz değişebilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda varsa bazı gizemler ortaya çıkabilir. Sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Biraz daha içe döneceğiniz ve içselleşeceğiniz önemli bir süreç. Arka planda hayatınızın önemli bir kararını hazırlıyor olabilirsiniz. Yalnızlaşmak ve biraz daha sorunlardan uzaklaşmak isteyebileceğiniz süreç. Ailevi bazı baskılar sizin motivasyonunuzu azaltabilir. Buna müsaade etmeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Bu dolunay yılın sizler için en güzel dolunayı sayılabilir. Hayattan zevk aldığınız her konu için önemli gelişmeler kat edebileceksiniz. Uzun süredir düşündüğünüz bir hobinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sevgi ve aşk ilişkilerinde önemli bazı gelişmeler oluşabilir. Size gelecek olan adımlardan mutluluk duyabileceksiniz. Bu dolunayın ana konusu mutlu olmak. Sevindirici sürpriz haberler alabilirsiniz.

ASLAN:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Bu dolunay hayatınızı önemli ölçüde dönüşüme doğru itecek tarzda gözükmekte. Önemli kararlarınızı ve sorumluluklarınızı bu dönemde alabilirsiniz. Ev almak, satmak ve gayrimenkuller gibi konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Anne veya baba ile ilgili bazı konularda sorumluluk almanız gereken durumlar deneyimleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Yeni tanışmalar ve sosyal çevre konularınızda artışlar meydana gelecektir. Yakın çevrenizde özel destekler alabilir veya onların yanlarında olmanız gereken durumlar oluşabilir. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Öğrenmeniz gereken her konuda merakınızı giderecek bilgiler bulabileceksiniz.

TERAZİ:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Maddi kazanımlarınızı ilgilendiren alanda meydana gelen bu dolunay para akışlarınızı hızlandıracağa benziyor. Var olan borçlarınızı ödeyebilir yeni harcamalar yapabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir projeniz kabul edilebilir. Ek iş, zam, ikramiye ve prim gibi konularınız yoğun bir şekilde gündemde olabilir.

AKREP:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Hayatınız ve kendinizle ilgili önemli değişiklikler yapma zamanı geldi. Önemli kararlar alabilir ve bunları uygulamaya geçirebilirsiniz. Alacağınız radikal kararları uygulamaya geçirerek hayatınızda dönüşüm yaratabilirsiniz. İlişkileriniz yoluyla hayatınızda önemli fırsatlar edinebileceğiniz bir süreç. Sürpriz teklifler başınızı döndürebilir.

YAY:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Bu dolunayda gizli kalmış hiçbir şey olmayacak hayatınızda. İtiraflar ve gizli söylemler hayatınızda yön değişiklikleri yapmanıza neden olabilir. Kendinizi biraz daha yalnızlaştırmak ve izole bir süreç geçirmek isteyebilirsiniz. Stres yaratan güçlü sorunlarla baş etmeniz gerekebilir. Kendinizi bu dönemde korkulardan arındırmalısınız. Yoksa korktuğum başıma geldi cümlesiyle yüzleşebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde kararlı tavrınız huzurunuzu belirleyecek.

OĞLAK:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Sosyal hayatınızı renklendirecek ve hareketlendirecek önemli bir dolunay. Arkadaşlarınızın vasıtasıyla hayatınızda sevindirici gelişmeler olabilir. Hayatınıza yeni insanlar dâhil olabilir. Önemli bir dileğiniz ve arzunuz gerçekleşebilir.

KOVA:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Kariyer hayatınızda çığır açan bir dolunay olabilir. Kariyerde önemli krizlere çare bulucu olmanız sizi farklı noktalara taşıyacaktır. Otorite figürleri ile ilişkilerinizde biraz daha sabırlı olmanızda fayda var. Ticari projeleriniz, eğitiminiz ve yurtdışı kaynaklı bazı konularında askıya aldığınız konularda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.

BALIK:

11 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

Bu dolunay sizlere eğitim hayatının ve öğrenme üzerine olan tüm konuları gündeme getirerek yoğunlaştırabilir. Hayatınızda yeni başlangıçların söz konusu. Akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşleriniz ve yakın çevrenizden alacağınız desteklerle hayatınızı şifalandırabilirsiniz. Yeni yollar keşfetmek, yeni deneyimler yaşamak adına da özel bir süreç. Seyahat planlamaları yapabilirsiniz. İletişim cihazlarınız ve aracınızla ilgili de bazı değişimlere gitmeniz gerekebilir.