4 stat olsa yine dolardı

Sarı lacivertli kulübün Başkanvekili Nihat Özdemir, “Özellikle G.Saray ile yapılan karşılaşmalarda biletlere inanılmaz bir talep oluyor” dedi.

Haberin Devamı

CUMARTESİ günü Türkiye’de nefesler tutulacak, Süper Lig’in şampiyonunu belirleyecek maç için gözler Şükrü Saracoğlu’na çevrilecek. F.Bahçe ile G.Saray’ı karşı karşıya getirecek bu kritik derbi öncesinde, taraftarları da bilet heyecanı sardı. Taraftarlar, G.Saraylı seyircilerin deplasman yasağı gereği alınmayacağı mücadele öncesi, bilet bulabilmek için her imkanını seferber ediyor.

Galatasaray derbileri bir başka

Yaşanan yoğun talep, F.Bahçe yönetimi tarafından da doğrulanıyor. Öyle ki konuyla ilgili görüşünü belirten Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, olayı en iyi şekilde özetliyor; “Fenerbahçe-Galatasaray derbilerine özel bir talep oluyor. Cumartesi yapılacak maça 200 bin kişiden bilet talebi geldi. Yani 4 Şükrü Saracoğlu Stadı olsa, yine dolardı” dedi.

Haberin Devamı

Normal sezonda da ilgi üst düzeydi

F.Bahçe Kulübü’nün başkanvekili, “Süper Lig’in normal sezonunda 17 Mart tarihinde oynanan ve 2-2 sona eren Galatasaray maçına da inanılmaz bir ilgi olmuştu. İki takım arasındaki karşılaşmaların Türk futbolunda ayrı bir yeri var. İnsanlar bu derbiyi izlemek için her türlü imkanını kullanıyor” dedi.

Tam 3 bin bilet, 15 dakikada tükendi

Öte yandan sarı lacivertli kulüp tarafından dün kongre üyeleri için satışa çıkarılan yaklaşık 3 bin bilet, 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde bitti. Fenerbahçe Kongre Üyeleri’nin ardından bugün taraftar kart sahiplerine 7 bin adet biletin satışa çıkarılacağı ve bu biletlerin de 20-25 dakika içerisinde tükenmesinin beklendiği öğrenildi.

Kara borsaya ‘renk değiştirme’ önlemi

Talep sonrası stada girmek isteyen seyircilerin, kara borsa ve sahte biletlere yönelme ihtimaline karşılık önlemler alındı. Yeni renklerle çıkartılacağı belirtilen maç biletlerinin, hangi renk olacak henüz bilinmiyor.

Karaborsa biletle stada girilemeyecek

FENERBAHÇE Kulübü dün resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, karaborsa bilet konusuna açıklık getirdi. Sarı lacivertlilerin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Galatasaray maçı ile ilgili olarak karaborsa biletlere yönelik ekstra önlemler alınmıştır. Yönetimimiz ve Biletix firması tarafından bu maça özel biletler hazırlanmıştır” denildi.

Haberin Devamı

Caddebostan Sahili’ne dev ekran

FENERBAHÇE yönetimi, Galatasaray ile cumartesi günü yapılacak olan derbi maçı stattan izleme imkanı bulamayacak olan taraftalarını da düşündü. Sarı lacivertli kulüp, Caddebostan Sahili’ne dev ekran kurdurarak, Fenerbahçe Dergisi üyesi, kongre üyesi ve taraftar kart sahiplerini ağırlayacak. Binlerce içecek ve yiyeceğin dağıtılacağı Fenerbahçe Dergisi’nin katkıları ile yapılacak bu organizasyon için çalışmalar sona erdi.

Yazarın Tüm Yazıları