GeriAstro Gündem Aylık Burç Yorumları: 2023 Mart Ayı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aylık Burç Yorumları: 2023 Mart Ayı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: 2023 Mart Ayı Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın, Mart ayı aylık burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, Mart ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2023 Mart ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2023 Mart ayı burç yorumları..."

MART

Vazife küçük bir şey yapmak değil ne kadar küçük olursa olsun gerekeni yapmaktır.

MART AYI GÜNDEM

Bu ay; hissettiklerini ifade etmeyi öğren. Ailen, dostların, iş arkadaşların veya çevrenle dengeli, tatmin edici ilişkiler kurmak için doğru zamanlama yap. Birden parlayıp sonra pişman olup o ilişkiyi onarmak yerine her şeyin zamanı olduğuna inanmayı seç.

  • 2 Mart Perşembe saat 17.34’te Merkür ve Satürn, Kova burcunda kavuşuyor. Para kaynaklarınla ilgili çalışmalar ya da planların varsa, hayatına olumlu katkı sağlayacak şekilde sonuçlandırabilirsin. Düşüncesiz harcamalara dikkat! Tek başına mücadelesini verdiğin maddi sorunların arkadaş desteğiyle çözüme kavuşabilir. Bu durumun psikolojik ağırlığına değil çözümün rahatlığına tutunmalısın.

  • 2 Mart Perşembe saat 08.35’te Venüs ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Yeni hedefler belirle. Sosyal çevrenle olan ilişkilerinde bazı problemleri çözmek zorunda kalabilirsin. Bu tür tuzaklara gelmemelisin. Bazı konularda başarıların kıskanılıyor olabilir. Bu durumu çok fazla dillendirmeden hareket et. Mütevazı bir yaklaşım gününü kurtarabilir.

  • 3 Mart Cuma saat 01.52’de Merkür, Balık burcuna geçiyor. Düşüncelerini iyi kontrol etmelisin. Bu durum bir müddet sonra istemediğin sözleri söyleme noktasına gelmemeli. Tepkilerini kontrol etmen konusunda kendini motive etmelisin.

  • 3 Mart Cuma saat 20.47’de Venüs ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Sert çıkışlar yapmak ve uçlarda konuşmalar sürdürmek seni zarara uğratabilir. Sakin olmalı ve uyumu sağlamaya çalışmalısın. Bugün veya akşam kendine okumak için güzel bir kitap seç.

  • 7 Mart Salı saat 16.35’te Satürn, Balık burcuna geçiyor. Bu sonsuz görünen evrende hiçbir sınırlama ve imkânsızlık yoktur. Bizler ebediyiz ve yaşamı mağlup etmek diye bir şey yoktur. Hakikatinizi bulmak yaşamı yenilmez yapar. Amacın seni tamamlayan birini bulmak değil...

  • 7 Mart Salı saat 15.40’ta Başak burcunda 16 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Gizli kalmış sırlar ortaya çıkabilir. Hemen tepki vermek yerine gözlemleyerek her şeyi öğrenmeyi seçmelisin. Sonucu sen belirliyorsun. İlişkinde artık olmadığını fark ediyorsun kendini daha fazla incitmeden bunu sonlandırmalısın.

  • 12 Mart Pazar saat 09.53’te Jüpiter ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Yanlış anlaşıldığının farkına vararak hatanı düzeltmenin yollarını aramalısın. Sakince bir yaklaşım her zaman kazananı belirlemiştir. Hayal kırıklıklarının hesabını sorma. Yeniden başlamak için hayal et.

  • 16 Mart Perşembe saat 20.12’de Neptün ve Merkür, Balık burcunda kavuşuyor. Neyin gerçek olup neyin olmadığını, neyin önemli neyin sadece arka plan gürültüsü olduğunu ve neyin gizli tutulup tutulamayacağını deşifre etmek bir sorun haline gelebilir. Sezgilerin seni acayip farklı hissettiriyor olabilir.

  • 16 Mart Perşembe saat 02.38’de Güneş ve Neptün, Balık burcunda kavuşuyor. İnanılmaz yaratıcılığın ve hayal gücün, resim, dans veya tiyatro gibi sanatlarda olduğu kadar, fikirlerinin başkalarına dokunabileceği ve ilham verebileceği şifa veya diğer iletişim alanlarında da bir kariyere yol açabilir.

  • 17 Mart Cuma saat 13.44’te Güneş ve Merkür, Balık burcunda kavuşuyor. Düşüncelerini ve iletişimini ruhsal konular, okült ve sırlar üzerine odaklayabilirsin. Sezgilerin çok yüksek. Hayal gücün ve yaratıcılığın nedeniyle sanatsal konularda eğitim almak için ideal bir zamandasın. Meditasyon, yoga, rüya görme ve astroloji alanları sana yol gösterici olacaktır.

  • 17 Mart Cuma saat 01.34’te Venüs, Boğa burcuna geçiyor. Skandal ve iftiradan kaçınmak için en yüksek ahlaki standartları koruman gerektiğini unutma. Bu noktada değerlerini koru ve yeni başlangıçlara doğru ilerlemekten korkma.

  • 19 Mart Pazar saat 07.24’te Merkür, Koç burcuna geçiyor. Düşüncelerin ve konuşmaların daha cesur ve yenilikçi olsun. Uzun süredir kafanın içinde asılı duran sorunlara yeni çözümler düşünmen için fırsatlar olacak. İlk düşüncelerin bu transit sırasında genellikle en iyi düşüncelerindir. Bu ilhamı olabildiğince çabuk yakala.

  • 21 Mart Salı saat 20.22’de Koç burcunda 0 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Olumlu bir iletişimle sınırları zorlamanda fayda var. İş projelerine dikkat etmelisin. Geriye dönüp bakarak düzeltmeye çalıştığın yanlışlıklar sana yeni başlangıçlar getirecek. Yeniden başlıyorsun.

  • 21 Mart Salı saat 00.25’te Güneş, Koç burcuna geçiş yapıyor. (Bahar Ekinoksu) Hayatı yaşamak nasıl bir bilgi ve nasıl bir güç istiyor farkında mısın? Hayatın sana vermediklerine gün geliyor şükreden taraf oluyorsun. Her şey hayrımıza gelişir. Sen cesur ol.

  • 22 Mart Çarşamba saat 00.44’te Venüs ve Kuzey Ay Düğümü, Boğa burcunda kavuşuyor. Muhtemelen sosyal olarak öne çıkacaksın. Arkadaşlarından veya ortaklarından büyük fayda göreceksin. Gücü, kaynakları olan veya sosyal statünü daha da yükseltebilecek kişilerle ilişkiler kurabilirsin.

  • 23 Mart Perşembe saat 15.14’te Plüton, Kova burcuna geçiyor. Yenilenme ile ilgili önemli bir adım atacaksın. İnsanlığı küresel ölçekte ilerletmek için inanılmaz bir güce sahip olacaksın. Bilim, teknoloji ve uzay yolculuğunun dünya çapındaki değişikliklerini göreceksin. Sivil haklar ve insancıllıkta derin değişimler olacak. En güçlü insanlar, birlikte çalışan ve başkalarının yaşamlarına, duygularına ve deneyimlerine değer verenler olacaktır

  • 25 Mart Cumartesi saat 14.46’da Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Garip gizli mobbingler, saçma sapan baskılar, ne yöne gideceğine karar veremediğin şeyler... Korkular... Aslında bomboş şeylerle uğraştığını bilerek hâlâ devam etmek zorunda kalmak gibi duygularla baş etmek zorunda hissedebilirsin. Daha sakin kalıp ne kadar güçlü ve yeniliklere açık olduğunu hatırla!

  • 26 Mart Pazar saat 21.57’de Merkür ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Çevre ilişkilerinde bazı küslükler son bulabilirken yeni kırgınlıklar da ortaya çıkabilir. Bunu neye dönüştürdüğüne bağlı olacak. Ya da senin ipleri gerdiğin bir ilişki yeniden bir form kazanabilir. Parasal konularda önemli bir gelişme bekliyor. Alacağını alabilir ve borçlarını kapatabilirsin.

  • 28 Mart Salı saat 09.50’de Merkür ve Jüpiter, Koç burcunda kavuşuyor. Ortakların ile duygusal kararsızlıklar yaşayabilirsin. Yeni sözleşmelerin de yeni ticari işlerin de seçenekleri belirlemekte zorlanıyor olabilirsin. Sonucunda kâr veya zarar saptaması yapmak zor oluyorsa risk seviyeni belirleyerek hareket etmeye çalışmalısın.

  • 31 Mart Cuma saat 01.25’te Venüs ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Duygusal gerçekliklerini fark ediyorsun. Bunları yanlış yorumlamaya doğru gidebilirsin. Amaçların için kendi hedeflerinden ve hayallerinden çok fazla ödün vermeden ilerleme konusunda daha iyi bir fikre sahip olacaksın. 

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür ve Satürn'ün Kova burcundaki kavuşumu iş hayatınızı ilgilendiren konularda birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Venüs, Jüpiter ve Chiron'un burcunuzda bir araya gelmesiyle hem duygusal hem parasal hem de sosyal açıdan rahat edeceğiniz günler yaşayabilirsiniz. 7 Mart'taki Başak dolunayı ile çalışma ortamınızla ilgili konular yoğunluk kazanabilir. Nasıl çalıştığınız, neyden beslenip verim aldığınız sizin için son derece önemli olacaktır. Bir süredir emek verdiğiniz konularda artık net sonuçlar alabilirsiniz.


BOĞA BURCU

Merkür ve Satürn'ün Kova burcundaki kavuşumu iş hayatınızda ve maddi kazançlarınızı etkileyen konularda kontroller yapmanızı gerektirebilir. Zamana karşı bir yarışın içinde olduğunuzu düşünmek yerine zamana neler katacağınıza odaklanmanız daha faydalı olabilir. Satürn'ün Balık burcundaki transitine başlamasıyla özellikle iş hayatınızı etkisi altına alan zorlukların meyvelerini almaya başlayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla kendinizi hem fiziksel hem de psikolojik olarak daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumu hayattan beklentileriniz ve bunlar doğrultusundaki sorumluluklarınızı ön plana getirebilir. Size neyin yön verdiğini bilmelisiniz. Başak burcunda 7 Mart'ta gerçekleşecek dolunay ile aile hayatınızdaki pürüzleri, sonuca bağlanmayan konuları gündeme getirebilirsiniz. Net bir karar almak için aceleci olmamalısınız. Venüs'ün Boğa burcundaki seyrine başlamasıyla hayatın biraz arka planında durmak size iyi gelebilir. Kendinizi anlamak, yeteneklerinizi ve ihtiyaçlarınızı fark etmek için buna ihtiyacınız olacaktır.

 

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda bir araya gelerek artık bazı konularda sona geldiğinizi size hatırlatabilir. Hayatı nasıl yaşarsanız ona göre ilerleme fırsatları karşınıza çıkacaktır. Dolayısıyla bu yöndeki bakış açınızı değiştirmelisiniz. Satürn'ün Balık burcunda hareket etmesiyle birlikte hayata nereden baktığınız kadar nasıl baktığınızın da önemine dikkat etmeniz gerekebilir. Merkür ve Jüpiter'in Koç burcundaki birlikteliği iş hayatınızda açtığınız yeni bir sayfada etkisini gösterebilir.

 

ASLAN BURCU

Merkür ve Satürn Kova burcunda buluşuyor ve ortaklı işlerinizde yaşadığınız tereddütleri size hatırlatıyor. Yorulmuş ve bunalmış olabilirsiniz. Ancak devam ettirilmesi gereken işler olduğunun bilincinde olmalısınız. 7 Mart'ta gerçekleşecek Başak dolunayı ile ekonomik konularla fazlaca ilgilenebilirsiniz. Yatırım ve birikim planlarınız için öncelikle mevcut durumunuzu iyi analiz etmelisiniz. Venüs'ün Boğa burcunda hareket etmesiyle işle ilgili tüm girişimlerinizi sağlamlaştırabilir, maddi ve sosyal açıdan kazançlar elde etmeye başlayabilirsiniz. Taşların yerine oturduğunu hissedebilirsiniz.


BAŞAK BURCU

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumu yoğun bir gündem getirebilir. Jüpiter Venüs ve Chiron'un Koç burcunda bir araya gelişi size hayatın iyi yanlarını hatırlatabilir. Bir şeylerin başlangıcını görmek sona doğru giderken sizi motive edecektir. Venüs'ün Boğa burcuna geçmesi bir süredir kafanızda şekillendirdiğiniz ve sizin için radikal sayılabilecek kararlar sizin için daha kesin hale gelebilir. Kendinizi nerede rahat ve mutlu hissediyorsanız, kazancınızı da buna göre ayarlayacağınız bir rahat stili kurabilirsiniz. Ticari faaliyetler, kendi işini kurmak ya da sosyal ağları da kullanacağınız bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz.


TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda kavuşarak size atladığınız, unuttuğunuz ya da istediğiniz ölçüde başaramadığınız konuları getirebilir. Satürn'ün Balık burcuna geçişi ile çalışma düzeniniz ve hayatınızda birtakım yeniliklere gidebilirsiniz. Güneş Merkür Ve Neptün'ün Balık burcunda bir araya gelmesiyle çalışma hayatınız ve düzeninizde birtakım yenilikleri beraberinde getirebilir. Mars'ın Yengeç burcunda hareket etmesiyle iş hayatınızda kayda değer gelişmeler yaşanabilir. Geçmiş tecrübe ve çalışmalarınızın ödüllerini, hazırlığını tamamladığınız işlerin uygulama alanlarını rahatlıkla bulabilirsiniz.


AKREP BURCU

Merkür ve Satürn'ün Kova burcunda bir araya gelmesiyle yaşadığınız yer ve koşullarda yenilikler yapmanız gerekebilir. Evinizin ihtiyaçları doğrultusunda fiziksel değişiklikler ve önlemler gündeme gelebilir. Venüs'ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerde yüzünüzün güleceği günlere giriyorsunuz. İlişkilere yön vermek, kriterlerinizi sorgulamak ve devamlılığı olmayanları ayırt etmek isteyebilirsiniz. 21 Mart'ta Güneşin Koç burcundaki döngüsüne başlaması ve yine Koç burcunda bir yeniay yaşanmasıyla sizin kapınızı da yaşamaya değer günler çalıyor.


YAY BURCU

Kova burcunda kavuşan Merkür ve Satürn yakın çevrenize dahil olan kişilerden, arkadaşlarınızdan ya da bazı aile üyelerinden haberler getirebilir. Belli bir rutin dahilinde ilerlemek isterken yeni işler, yolculuklar ve sorumluluklar doğarsa bunlara aşırı tepki vermemelisiniz. 7 Mart'taki Başak dolunayı ile kariyerinizdeki sorunları, engelleri daha kolay görebilirsiniz. Bu da size ilerlemenin yolunu açacaktır. Venüs'ün Boğa burcuna geçişi ile birlikte işiniz ve işiniz için yaptığınız her şeyin önemli, maddi ve manevi olarak da değerli olacağı bir sürece giriyorsunuz. Girişimlerinizi neticelendirebilir, başvurularınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

 

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür ve Satürn'ün Kova burcunda bir araya gelmesiyle paranızı değerlendirmek kadar kazanma şekillerinize önem verebilirsiniz. 7 Mart'ta Başak burcundaki dolunayı size eğitim hayatınızla ilgili önemli dönüm noktaları getirebilir. Sosyal olmaktan çekinmemelisiniz. 21 Mart'ta Güneş'in Koç burcundaki yolculuğuna başlaması ve burada bir yeniayın gerçekleşmesi hayat sevincinizi yükseltebilir. Mars'ın Yengeç burcuna geçişi duygusal dünyanızdaki tavırlara ve olaylara dikkat çekebilir. Fedakarlıklarınız ya da sizin için yapılan fedakarlıklara odaklanabilirsiniz.

 

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Merkür ve Satürn'ün burcunuzdaki kavuşumu planlarınız dahilinde ilerleyemediğiniz alanlara dikkat çekebilir. Fiziksel ve mental açıdan yorgun olabilirsiniz. Buna rağmen kendinizi zorlamak yerine sizi düşüren ana nedenlere odaklanmanızda fayda var. Satürn'ün burcunuzdan çıkıp Balık burcuna geçişi ile rahat bir nefes alabilirsiniz. Başak burcunda 7 Mart'ta gerçekleşecek dolunay ile birlikte ekonomik dengelerinizi yeniden kurmak ve korumak adına bazı planlar yapmanız gerekebilir.

 

BALIK BURCU

Merkür ve Satürn Kova burcunda bir araya geliyor ve siz bu yüzden korktuklarınızla karşılaşacağınıza dair hisler besliyor olabilirsiniz. Satürn'ün burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla hayatınıza yeni bir soluk gelebilir. Gerçekleri görüyorsunuz. Bundan kaçmamak bu süreçte yapacağınız en iyi hamle olabilir. Venüs'ün Boğa burcuna geçişi ile birlikte iş görüşmeleri ve elde edeceğiniz gelirler açısından şanslı günlere giriyorsunuz. Emeklerinizin karşılık bulması, elle tutulur ve kalıcı sonuçlar almak sizi daha iyisi için yüreklendirebilir. 21 Mart'ta Güneş'in burcunuzdan çıkıp Koç burcuna geçmesi ve burada bir yeniayın gerçekleşmesiyle sizin de hayatınızda yeni bir mevsim başlıyor.

 

False