Nerede Ne Yenir?

Döner, pizza, suşi, zeytinyağlı… Hepsinin en lezzetlisi nerede yenir? Yeme içme dünyasında neler oluyor? Dışarıda yemeyi sevenleri bu tarafa alalım.

Bu dönerin içinde 1 gram bile et yok

Bu dönerin içinde 1 gram bile et yok

Sağlıklı beslenmek ve hayvanları korumak adına harekete geçen Miray Yerliyurt, Bursa’nın ilk yüzde 100 vegan kafesini açtı. Dönerinden tatlısına, kekinden pastasına kadar hiçbir üründe hayvani gıda kullanılmazken, ilk kez tadanlar ise lezzeti...

06.10.2019
Şu an herkes bu tatlıyı arıyor! Patent başvurusu yaptı

Şu an herkes bu tatlıyı arıyor! Patent başvurusu yaptı

Gaziantep’te tatlıcılık yapan Kenan Süzerer, son günlerde ilgi gören çikolatalı lokma tatlısı ve bölgeye has olan halka tatlıyı birleştirerek ‘minder tatlısı’ yaptı.

06.10.2019
31 yıldır çilekten kozalağa her türlü malzemenin turşusunu yapıyor

31 yıldır çilekten kozalağa her türlü malzemenin turşusunu yapıyor

İzmit’te yaşayan Dursun Zengin, 31 yıldır her türlü sebze ve meyvenin turşusunu yapıyor.

03.10.2019
Bambaşka bir lezzet yarattı, bugün talebe yetişemiyor!

Bambaşka bir lezzet yarattı, bugün talebe yetişemiyor!

Malatya’da, 2 yıldır künefe işiyle uğraşan Yücel Altuğ, Malatya’nın meşhur kayısısını künefe ile buluşturdu.

01.10.2019
Dedelerinin 135 yıl önce başlattığı geleneği böyle sürdürüyor

Dedelerinin 135 yıl önce başlattığı geleneği böyle sürdürüyor

Bursa'da yaşayan İsmail Temizkan, dedelerinin 135 yıl önce İstanbul'da seyyar olarak başlattığı çibörek üretimine, atadan kalma kazanı kullanarak devam ediyor.

30.09.2019
Tasarruf amacıyla başladı, Adana kebabına bambaşka bir lezzet kattı

Tasarruf amacıyla başladı, Adana kebabına bambaşka bir lezzet kattı

Kentin tescilli lezzetlerinden Adana kebabını yurt dışından getirttiği özel bir ahşaba takarak pişiren kebapçı, farklı tadı ve sunumuyla dikkati çekiyor. Boya veya cila gibi kimyasal madde kullanmayan şişlerle pişirilen "Ağaçta Adana kebabı", 4-6...

06.10.2019
Öğlene kadar yediniz yediniz... Saat 14.00'ten sonra dükkanı kapatıp gidiyorlar

Öğlene kadar yediniz yediniz... Saat 14.00'ten sonra dükkanı kapatıp gidiyorlar

Herkesin döner tercihi farklı olduğu için dönerini beğendiği adres de farklı oluyor. Sizin için İstanbul'un en lezzetli dönerlerini derledik…

22.09.2019
Beden eğitimi öğretmenliği okumuştu suşi köfteyle inovasyon yaptı

Beden eğitimi öğretmenliği okumuştu suşi köfteyle inovasyon yaptı

Gaziantep'te yaşayan Adıyamanlı beden eğitimi öğretmeni Ahmet Özgür Gül, atanamayınca memleketinin yöresel lezzeti çiğ köfte üzerine yoğunlaştı. Yıllarca atanmayı bekleyen Gül, geçim derdine düşüp açtığı çiğ köfte dükkanında ‘Suşi Köfte’ ile dikkat...

19.09.2019
Bu pizzanın benzerlerinden çok önemli bir farkı var! Tam 10 bin yıllık...

Bu pizzanın benzerlerinden çok önemli bir farkı var! Tam 10 bin yıllık...

Kastamonu'da 2. Bayezid tarafından yaptırılan tarihi Penbe Han'da, 10 bin yıllık geçmişi olan siyez buğdayının unundan hazırlanan pizzalar müşterilere sunuluyor.

19.09.2019
Bir danadan sadece iki parça çıkıyor, yiyen bir daha vazgeçemiyor

Bir danadan sadece iki parça çıkıyor, yiyen bir daha vazgeçemiyor

"Dananın kuyruğunu koparan lezzet" olarak biliniyor, pişirme süresi 15 saati bulunuyor...

06.10.2019