Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikler ve deprem mezarlıklarına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikler ve deprem mezarlıklarına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2024 16:01

Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikler ve deprem mezarlıklarına ziyaret

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE’de kent protokolü, Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikler ve depremde hayatını kaybedenlerin kabirlerini ziyaret etti.

Belediye Asri Mezarlığı’ndaki ziyarete Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Milletvekili Asu Kaya Gedik, Garnizon Komutanı ve 12'nci Komando Tugay Komutan Vekili Topçu Albay Hakan Kocabaş, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları katıldı. İlk program, Osmaniye Şehitliği'nde gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından şehitler için dua edildi. Daha sonra Vali Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Çenet ve protokol mensupları ziyaret ettikleri şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Şehit yakınlarının bayramlarını kutlayan Vali Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı İbrahim Çenet, şehitlere Allah'tan rahmet dileyip, taziyelerini ilettiler.

Haberin Devamı

DEPREM ŞEHİTLERİ MEZARLIĞI’NDA HÜZÜN

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye’de, Ramazan Bayramı arifesinde depremde hayatını kaybedenlerin mezarları da ziyaret edildi. Şehitlik ziyaretlerinin ardından protokol üyeleri, deprem şehitlerinin mezarlarını ziyaret etti. Okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların arından, protokol üyeleri, depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bırakılarak, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!