Pervin Dinçer

CİLT CHECK UP’I İLE CİLDİNİZİ TANIYIN

14 Ocak 2014
Ne tür bir bakım yaptırırsanız yaptırın öncelikle cilt check up’ı yaptırın...

Kadınlar bakım ve güzelliğe oldukça fazla önem verirler. Aslında yaptırdığımız bakımlarda amacımız sadece güzel görünmek değil tabi ki. Yaptığımız bakımların temelinde sağlıklı bir cilde sahip olmak yatıyor aslında. Ama bakımlarımızı yaptırırken gözden kaçırdığımız bir nokta var: Cilt tipimiz.

Nasıl herkesin farklı bir karakteri varsa hepimizin farklı bir cilt tipi vardır. Yaptığımız bakımlardan, uygulamalardan etkili ve doğru sonuçlar alabilmemiz için tüm bakımları cilt tipimizi uygun yapmalı ya da yaptırmalıyız. Eğer yağlı bir cilde sahipsek yağlı ciltlere uygun bakım operasyonları uygulamaları, kürleri yaptırmak daha sağlıklı olacaktır. Çünkü cilt tipimize uygun seçmediğimiz uygulamalar, kremler, maskeler, kürler ne yazık ki cildimizde tedavisi mümkün olamayan sonuçlar doğurabilir. Bu tür olumsuzlukları yaşamamak için cilt tipi doğru şekilde analiz edilmeli.

Bir uzmana başvurduğunuz vakit yapacağı ilk iş cildinizi “çıplak gözle” analiz etmek olacaktır. Çıplak gözle yapılan analiz yöntemi yanlış olmasa da yeterli değildir. İşte bu noktada en etkili sonuçları kısa sürede ve herhangi bir ağrı ya da sızı olmaksızın daha sağlıklı bir yöntemle saptamak mümkün. Nasıl mı? Bu sorunun yanıtı aslında çok basit. Cilt Check-Up’ı ile cilt tipinizi öğrenebilir, tüm bakımlarınızı içiniz rahat bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Biz kadınlar bakım konusunda biraz takıntılıyız aslında. Sağlıklı, doğru ve güvenilir olanı tercih eder, böylece daha sağlıklı bir cilde sahip olmak isteriz. Cildimize yapacağımız en büyük kötülük cildimizin karakterini yani tipini unutmak olur. Benim de her zaman söylediğim gibi bakım uzman ellerde ve doğru yapıldığında etkili sonuçlar alınır. Benim size tavsiyem; ne tür bir bakım yaptırırsanız yaptırın öncelikle cilt cehck up’ı yaptırın ki daha sonra yaptıracağınız uygulamalarda daha sağlıklı sonuçlar alınabilsin.

Güzelliğinize...

Yazının Devamını Oku

UZMAN ESTETİSYEN PERVİN DİNÇER

14 Ocak 2014
Uzman Estetisyen Pervin Dinçer, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Grafik Tasarımı bölümü mezun olduktan sonra güzellik uzmanlığı kursunu bitirdi. Ardından Paris Pure Skin Enstütü de ”Beauty Teraphy” kursunu tamamladı

Mesleğine gönül veren Pervin Dinçer, her yıl yurt içi ve yurt dışında workshoplara katılmakta daha iyiyi sunabilmek için yeni uygulama ve cihazları yakından takip ediyor. Kendi işletmelerinin dışında güzellik sektöründe yurt içi ve yurt dışı birçok firma ve çalışana eğitim ve danışmanlık hizmeti veriyor. Özel Lzrline Polikliniğinin işletmecisi olan Pervin Dinçer, birçok uygulamayı Türkiye’ye getirerek sektörün hizmetine sunmaya devam ediyor.

www.pervindincer.comwww.lazerline.com.tr

Yazının Devamını Oku