Niobe Aslı Temel

Burçlar ve rüyalar

14 Şubat 2018
KOÇ:İlginizi çekmeyen iş veya sorumluluklara sadece öyle istiyorlar veya baskı yapıyorlar diye onay vermeniz gerekmiyor. Duygusal açıdan iniş çıkışlı birkaç gün.

İKİZLER
Görüşmeler veya iş ziyaretleri belli konularda yol açabilir. Değişiklikler söz konusu olabilir. Sorumluluk almaya hazır olduğunuzu herkese gösterebilirsiniz.

ASLAN
Sorumsuz tavırları olan veya umusamaz şekilde para harcayan kişilerle ilişkilerinizi düzene koyma zamanı. Doğru kişilere zaman geçirmelisiniz.

TERAZİ
Hayata belli kalıplardan bakan kişiler sizi anlamayabilirler. Dolayısıyla, plan ve projelerinizi tam olarak bitirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

YAY

Yazının Devamını Oku

Sabırlı olmamız gereken bir gün

13 Şubat 2018
Sakin ve sabırlı olunması gereken bir gün. Akşam saatlerine kadar yaşanabilecek ani değişiklikler ve beklenmedik durumlar, planlarda değişime yol açabilir, işler istendiği gibi gitmeyebilir.Gün içerisinde belirsizlikler veya kararsızlıklar hakim. Arka planda yürütülen işler veya farkındalık gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

KOÇAni kararlar almak veya ani tepkiler vermek, istediğiniz sonuçların çok dışında neticeler yaratabilir. Karşı karşıya olduğunuz durumu daha mantıklı şekilde ele almanız gerekiyor.

ASLANAşırıya kaçan hareketler ve sınırsız bonkör tavırlardan zarar görebilirsiniz. İlişki ve işbirliklerinizde karşlıklı adil alışverişe özen göstermenizde fayda var. Değişiklik ihtiyacı da artıyor.

YAYİlişki ve işbirliklerinizde, geçmiş hatalardan ders çıkarma ve yanlışları tekrar etmeme zamanı. Zor olsa da dürüst davranmanızda fayda var. Sağduyulu olmanız gerekiyor.

BOĞA
Önemsediğiniz konularda verimliliği artırabilmek için yeni bilgiler edinmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Başkalarına yardım edebilmeniz, seçenekleri çoğaltmanıza bağlı.

BAŞAK
Başkalarının dikte ettiği değil, kendi istediğiniz şeyleri yapmaya odaklanmalısınız. Başkalarının arkasından gitmeniz veya onların yaptıklarına benzer şeyler yapmanız hayal kırıklığı yaratabilir.

OĞLAK

Yazının Devamını Oku

Kova burcunda Güneş tutulması

12 Şubat 2018
Bu hafta perşembe gününü cumaya bağlayan gece yarısı Kova burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Keşif niteliğinde fikirleri, teknolojik yenilikleri veya işleri farklı şekilde ele almayı teşvik eden 6 aylık süreçteyiz. Her Güneş tutulmasında olduğu gibi 6 ay önce etkiler hissediliyor. Beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kova burç olarak arkadaş gruplarını, grup aktivitelerini, ekipleri veya belli amaçlar için bir araya gelen grupları (spor kulüpleri, yardım kuruluşları, gizli teşkilatlar, politik partiler vb.) ifade ettiğinden bu tür başlıklarda yenilikler de gündeme gelebilir.
Ait olduğumuz gruplara ait gelişmeler veya yeni durumlar adapte olmayı gerektirebilir.
Belli konularda farkındalık artacaktır, ortaya çıkan gerçekler veya orada duran, ama farkına varmadığımız şeyler bu sefer dikkatimizden kaçmayabilir. Gizemler aydınlanabilir veya doğal olmayan bir şeyler bizi rahatsız edebilir. İkili ilişkiler, yeni partnerler, yeni aşklar, bağlayıcı sözler, internetle bağlantılı randevular vb. konular da tutulmanın en belirgin başlıklarından olabilir.
Özgürlükleri, geçmişten sıyrılıp yepyeni başlangıçlara adım atmayı, pazarlıkları, anlaşmaları, toplantıları, fikir alışverişlerini, icatları, keşifleri, özellikle hava ve uzay başlıklı konuları akla getiren bir Kova burcu tutulması zamanındayız 6 ay boyunca.
Kendi seçimlerimizi yapabilmek adına özgür alan bulabileceğimiz ve seçeneklerin çoğaldığı süreç olabilir.
Kadın ve çalışan hakları, çalışan kesimin ve halkların adalet arayışları, çalışma koşullarındaki adaletsizlikler üzerine hümanist akımlar artabilir.
Tutulmanın Uranüs’le görünümü, hümanist çalışmalar, ekip çalışması gerektiren işler, sosyal aktiviteler ve grup arkadaşlıklarımıza yönelik alanlarda gerçekten önemli yenilikleri ve yepyeni başlangıçları akla getiriyor. Teknolojik, bilişimsel, hava araçları ya da uzayla bağlantılı her konuda şaşırtıcı durumlar söz konusu olabilir.

Yazının Devamını Oku

Yüksek egodan uzak durmalı

11 Şubat 2018
Geceyi sabaha bağlayan saatlerde sanatsal aktivitelere vakit ayırabilir, yaratıcılık gerektiren işlerle zaman geçirebilir, yarım kalmış işleri tamamlayabilir ya da ilişkilerimizde uyumu yakalayabiliriz.

Balık burcuna geçen Venüs, önümüzdeki haftalarda daha romantik, özverili, fedakar ve duygusal tonda konuşacağımıza işaret ederken, Jüpiter’in konumu altından kalkamayacağımız işlere ve yüksek beklentilere meyilli olacağımıza işaret ediyor. Birkaç gün için yüksek ego zarar verici olacaktır, dikkat!

Akşam saatlerinde daha negatif düşünebilir, engellenmiş hissedebilir veya depresif bir ruh halinde olabiliriz. Ancak, somut işlerle uğraşmak veya sorumluluk almak adına uygun saatler olacaktır.

 KOÇ
Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınız açısından aktif şekilde değerlendirebileceğiniz, planlara açık gün. Günlük yolculuklar veya ziyaretler fikir ve tecrübelerinizi paylaşmanızı sağlayabilir.

BOĞA
Bazı problem veya konuların büyümeden çözülmesi stresinizi azaltabilir. Maddi, resmi ve hukuki başlıkların ciddiyetle ele alınması gerekiyor. Gerçekçi olmayan vaatlere bağlı alışveriş ve harcamalardan kaçınmanızda fayda var.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

İlişkilerde sürprizler, ani hoşluklar

10 Şubat 2018
Gün genelinde olumlu açıları olan Yay burcundaki Ay, ilişkilerimizi destekliyor, sosyal açıdan renkli ve doyurucu güne işaret ediyor. Grup aktiviteleri ve birlikte yapılacak işler açısından şanslı gün.

Hatta akşama doğru saatlerde ilişkilerde veya işbirliklerinde sürprizler, türlü hoşluklar, beklenmedik jestler, iltifatlar, hediyeler veya karşılaşmalar söz konusu olabilir.
Yeni arkadaşlıklar ya da aşklar gündemi değiştirebilir. Hayatımızda yenilikler yapabilir, sanatsal veya estetik konularda fark yaratabiliriz. 19.45 sonrasında ise işler daha yavaş akacaktır veya halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık enerjileri ön planda olabilir.

KOÇ
Yeni çevrelere girmenizi veya hayatınızda hoşunuza gidecek değişiklikler yapmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz. Katkılarınız ve yardımlarınız geri dönecektir. İstediğinize ulaşmak için çabaladığınız zamanlar.

BOĞA
Beklenmedik harcamalar veya ödemeler söz konusuysa, bu meblağları karşılamanızı sağlayacak ek bütçe size sevindirebilir. Eski arkadaşlarınızla veya uzun zamandır görmediğiniz akrabalarınızla görüşebilirsiniz. Ziyaretlerin farklı geri dönüşleri olabilir.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Dinamik ve heyecanlı gün

9 Şubat 2018
Yay burcundaki Ay enerjik, coşkulu, dinamik, heyecanlı ve hızlı bir gün geçirmemizi sağlayacaktır. Dolayısıyla riskli işlere eğilimli olabiliriz ya da başkalarının işlerine karışmanın olumsuz sonuçlarıyla karşılaşabiliriz.


İnançlar ya da inandığımız şeyler ve değer yargılarımız konusunda aşırılıklardan kaçınalım veya bu tür kişilere karşı tedbirli olalım birkaç gün için.
Kontrolü kaybetmenin olumsuz sonuçlarına katlanmak gerekebilir. Akşama doğru saatlerde ise yanlışlar yapabilir, yanılabilir ya da aldatılabiliriz. Akşam saatlerinde Merkür iletişimi berraklaştırıp, yazışmalar, sunumlar, duyurular, toplantılar, raporlamalar veya önemli görüşmeler açısından uygun bir atmosfer sunuyor olacak, değerlendirelim.

 KOÇ
Başkalarının ardından gitmek veya başkaları ne yapıyorsa onu yapmak zorunda değilsiniz. Olumlu değişiklikler yapmak için kendi yolunuzu çizmelisiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almanızda fayda var.

BOĞA
Duygusal anlamda zayıflığınızı kimseye göstermemenizde fayda var. Aksi takdirde suistimal edilebilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızı koruyun. Sakarlıklar ve ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. İlişkilere tedbirli yaklaşma zamanı.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Sosyal yaşamda gerilim var

8 Şubat 2018
Sabahın çok erken saatleri, halledilmesi gereken işler açısından uygun. Sabah saatlerinde fazla iyimser olabilir, hayata umutla bakabiliriz.

Başkalarıyla yardımlaşmalar, destekleyici etkiler, birilerine yardımcı olmanın sevinci içimizi kaplayabilir.
Ancak öğlene doğru enerjiler gerginleşiyor.
Özellikle ilişkilerde uyuşmazlıklar söz konusu olabilir, yapmak istediğimiz şeylerle yapmamız gerekenler çatışabilir.
Öğle saatlerinden itibaren 17.00’ye kadar yine Ay boşlukta. Yani belirsizlikler, kararsızlıklar yaşanabilir.
Bizim için uygun olmayan kişilerle aramızda çekim oluşabilir.

KOÇ

Sözlerinizi yerine getirmemeniz, altından kalkamayacağınız işlere talip olmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz. Abartılı tepkiler vermemenizde fayda var.

Yazının Devamını Oku

Fedakarlık duygusu ön planda

7 Şubat 2018
İnandığımız şeyler için mücadele etmekten kaçınmıyoruz, ama bugün ve yarın bu alanda aşırılıklardan kaçınmalıyız. İş hayatımızı ilgilendiren alanlarda somut adımlar atabiliriz. Aşk hayatımızda sürprizler söz konusu olabilir. Yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili alanlarda üretkeniz. Farklı şeyler deneyebiliriz. Duygusal anlamda zorlayıcı durumlara işaret eden akşam saatleri hariç, paylaşımcı, birbirimizin istek ve ihtiyaçlarına kayıtsız kalmayacağımız, yardımlaşma ve fedakarlık duygularının ön planda olduğu iki günlük süreçteyiz.

KOÇDuygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabilirsiniz. Özgür tavırlar sergileyen kişileri vereceğiniz tavsiyelerle durduramayabilirsiniz. Düşünmeden hareket eden kişileri bir kenara bırakıp kendi işlerinize bakmalısınız.

ASLAN
Sizi tartışmalı ortamlara çeken kişiler olabilir. Duygularınızı kontrol edememeniz evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilecek tartışmalara girmenize neden olabilir. Yüksek meblağlı alışverişlerden uzak durun.

YAY
Başkalarının anlattıkları sizi kızdırabilir. Eleştiri ve şikayet dozunu ayarlamanızda fayda var. Esnek ve objektif düşünmek gerçeği bulmanızı ve olumlu adımlar atmanızı sağlayacaktır.

BOĞASizden çok fazla şey beklenen iş veya planlara dahil olmanız duygusal gerilime neden olabilir. Öncelikle sizden ne istendiğini netleştirmenizde fayda var. Zira, bu işlerle uğraşırken önemli fırsatları kaçırma ihtimaliniz de mevcut.

BAŞAK

Yazının Devamını Oku