Niobe Aslı Temel

Maddi konularda dikkatli olun

22 Şubat 2018
Güne bütçe yapmak, yatırımlar, banka işleri, girişimlerde bulunmak ve önemli işleri halletmek açısından uygun etkilerle başlıyoruz. Öğle saatlerinde kısmen de olsa abartabiliriz, çok değil ama aşırılıklardan kaçınalım, harcamalarımızı kontrol edelim, açılmayalım veya dikkatli konuşalım. Saat 15.00 sonrası işler istenen hızda akmayabilir. Ancak her şeye rağmen hafta genelinde yazdığım gibi, romantik, duygusal, duygu paylaşımlarına açık ve yaratıcı bir haftadayız. İlham veren etkiler duyguları cümlelere çevirmekte, kağıda dökmekte; düşündüklerimizi gerçekleştirmekte etkili yine de. Değerlendirmeye çalışalım.

KOÇ
Günü dinlenerek veya yalnız başınıza halledebileceğiniz işler yaparak geçirmenizde fayda var. Ruhen sizi rahatlatacak aktivitelere, spiritüel çalışmalara zaman ayırabileceğiniz, evden çalışmanın yollarını arayabileceğiniz günler.

BOĞA
İletişim trafiğinizin artabileceği, sosyal anlamda hareketli, arkadaşlarınızla daha fazla görüşebileceğiniz günlerdesiniz. Yeni arkadaşlar da edinebilirsiniz.

İKİZLER
Yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla bağlantılı işler yapan İkizler için olumlu gelişmelere açık ve zihin açıcı günler. İş hayatınızda göz dolduruyorsunuz veya imajınızı parlatma şansınız yüksek. Yaptığınız çalışmalar gereken ilgiyi görebilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Atmosfer hayal kurmayı destekliyor

21 Şubat 2018
Duygusal, anlayışlı ve şefkatli yaklaşımların zirve yaptığı bir gün. Birbirimizi daha fazla sevmemiz gerektiğini anlayabiliriz.

Romantizm, yaratıcılık, ilham verici ve hayal kurmayı destekleyen bir atmosfer.
Artistik özellikler ön planda. Ancak yine de aklımız iyi çalışıyor ve iş, bütçe ve ticari başlıklı konularda gerçekçi adımlar atma şansını kaçırmıyoruz.
Başladığımız işleri başarıyla tamamlıyoruz.
Her tür görüşme veya yazışma için güzel gün.

 

KOÇ
Mücadele ortamı veya rekabet sizi bazı değişiklikler yapmaya zorlayabilir. Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşabilirsiniz. Düşünmeden konuşmamaya veya tepki vermemeye dikkat etmelisiniz. Ani hareketler zararlı sonuçlar doğurabilir.

BOĞA

Yazının Devamını Oku

Bugün kontrolü kaybedenler olabilir

20 Şubat 2018
14.00’e kadar kontrollü hareket etmekte, risk almamakta, ani tepkiler vermemekte, cesur çıkışlar yapmakta fayda var. Ama kendisini tutamayanlar da olacaktır.14.00 sonrası ise dinamik enerjilere açık. Kararsızlıklar, belirsizlikler, halsizlik, işlerin istenen hızda veya yönde ilerlememesi gibi etkiler kendini gösterebilir.Gece saatlerinde, erken uyumayanlar için ilişkilerde uzlaşma ve karşılıklı anlayışın artma ihtimali söz konusu.

KOÇ
Tembelleşmek için uygun zaman değil. Yapmanız gereken değişiklikler var ve çalışmayı bırakmamalısınız. Görev ve sorumluluklarınız daha da artabilir. Çalışmaktan kaçarsanız olumsuz durumlar yaşayabilirsiniz.


ASLANUğraştığınız kişilerle açıkça konuşmak ve fikir alışverişi yapmak, hem size hem de onlara iyi gelebilir. Size bağlı kişilere olan görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

YAY
Kendiniz ve sevdiğiniz kişiler için doğru olan neyse yapmaktan çekinmeyin. Ama işinize karışan kişilere de hazırlıklı olun. Bazı kişisel bilgileriniz aleyhinize kullanılabilir. 

BOĞA

Yazının Devamını Oku

Duyarlı olunacak bir hafta

19 Şubat 2018
Gerek ilişkilerimizde, gerekse toplumu ilgilendiren mevzularda daha anlayışlı, hassas ve duyarlı olacağımız bir haftaya giriş yapıyoruz.Hafta ortası civarında kariyer, finansal mevzular konusunda zihin açıcı fikir alışverişleri veya yol gösteren önerilerle gelen kişiler söz konusu olabilir. Sadece hafta sonunda kısmen de olsa, ilişkilerde uyumu yakalamak daha zor olabilir veya ilgisiz kişiler ortamı bozabilir.

KOÇ
Çekiciliğinizin yüksek olduğu haftaya giriş yapıyorsunuz. İnsanları etkilemekte zorlanmayacaksınız, ama aklınızda özellikle birisi olabilir. Hafta sonuna doğru iş yükünüz artsa da bu bile eğlenceye zaman ayırmanızı engellemeyebilir.

BOĞA
Haftaya otorite konumundaki kişilerle ufak tefek gerilimler yaşayarak başlasanız da, hafta ortasında her şey geride kalacak. Dolayısıyla, aşırı inatçılıktan kaçınmanızda fayda var. Haftanın ikinci yarısı, sosyal ve romantik planlarla dolu!

İKİZLER
Hafta başlangıcında hayatınızdaki renkli kişiler nedeniyle kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Haftanın ilk yarısında zihin açıcı tartışmalar söz konusu. Abartılı konuşmalardan kaçınmalı, aksi takdirde sözlerinizi yanlış yorumlayan kişiler olabilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Planlarda değişiklikler yanıltıcı durumlar

18 Şubat 2018
Saat 15.00’e kadar Ay bugün yine boşlukta... Dolayısıyla karar almak, yataktan kalkmak, hızlı hareket etmek veya olayların istediğimiz şekilde ilerlemesini beklemek kolay olmayabilir. Belirsizlikler ve değişken koşullar plan üstüne plan yapmayı da gerektirebilir.


Ancak, bu saat sonrasında daha aktif ve dinamik hissedebiliriz. Dünün yanıltıcı etkileri devam ediyor, unutmayalım. Detayları dün yazmıştım okumak isterseniz. Hepinize iyi pazarlar, sağlık ve sevgi ile kalın...

 KOÇ
Hukuki, eğitim veya sağlıkla ilgili konularda yorulduğunuz günler, ama olayları sakinliğinizi koruyarak çözmeniz, acele hareket etmenizden veya ani tepkiler vermenizden daha iyi olacaktır. Yanlış düşünmemek için kafanızı toplamalısınız.

BOĞA
İstikrarsız veya yanıltıcı kişilerden uzak durmalısınız. Ağzı laf yapan kişiler yanlış adımlar atmanıza veya gereğinden fazla para ya da enerji harcamanıza neden olabilir. Karşı tarafın tepkilerini doğru gözlemlemelisiniz.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Yanlış adımlara ve hatalı kararlara dikkat!

17 Şubat 2018
Neptün her zaman olduğu gibi bu hafta sonu da kafamızı karıştırmaya, bizi yanlış yönlendirmeye, kandırılmaya açık hale getiriyor. Kendi kendimize de yanlışlar yapabiliriz. Detaycı olalım ve daha fazla soru soralım bugünlerde.

Neyse ki, Merkür’ün konumu zihin açıcı olacak, daha zeki düşünmemiz, akıllı adımlar atmamız ve yeni fikirler geliştirmemiz için bize yol açacaktır.
Gece saatlerinde ruhen ve duygusal anlamda kendimizi daha rahat ve güçlü hissediyor olabilir, duygu ve düşüncelerimizi paylaşarak sevgiyi ve umudu büyütebiliriz.

KOÇ
Aşırı harcamaları kontrol altına almanız, aşırılıklardan ve abartılardan kaçınmanız gereken günler. İlerlemek ve başarı elde etmek için daha zeki ve taklitten uzak planlara ya da fikirlere ihtiyaç var.

BOĞA
Zamanınızı, enerjinizi, fikirlerinizi veya emeğinizi çalan kişiler olabilir. Sizden fayda sağlamaya çalışanlara karşı tedbirli olmalı, kişisel bilgilerinizi, sırlarınızı, şifrelerinizi, paranızı veya değerli eşyalarınızı korumalısınız.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Sevgi dolu bir gün

16 Şubat 2018
Hafta başında uzun uzun detaylandırdığımız Kova burcundaki Güneş tutulması gece saatlerinde gerçekleşti. Balık burcuna geçen Ay’ın Venüs ve Satürn’le olumlu açıları, dünün değişiklik arayan, yenilik ve özgür davranma peşinde koşan ruh hallerinin yerine, bugün ayağı yere basan, somut adımlar atmayı, kalıcı ve sağlam ilişkiler kurmayı ön planda tutuyor. Gerçekçi ama bir o kadar romantik ve sevgi dolu gündeyiz.

KOÇ
Elinizden geldiğince sözlerinizi yerine getirmelisiniz. Sözlerini yerine getirmeyen kişilerle karşılaşma ihtimali de olabilir. Bazı işleri yapmama veya planları uygulamama isteğiniz olabilir, ama sonuçlarını doğru değerlendirmenizde fayda var.

BOĞA
Yapılması gereken işleri tamamlamanız durumunda olumlu sonuçlar görebilirsiniz. Ancak, aşırılıklardan kaçınmalısınız. Tutulamayacak sözler vermek veya altından kalkamayacağınız kadar işe talip olmak yanlış olacaktır.

İKİZLER
Başkalarıyla yardımlaşmayı seviyor, paylaşarak büyümekten çekinmiyorsunuz. Diğerleri için bir şeyler yaparak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınızı daha olumlu şekle dönüştürmek için bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Güneş tutulması ilişkileri destekliyor

15 Şubat 2018
İkili ilişkileri destekleyen Güneş tutulması bu gece gerçekleşiyor. Olumlu ilişki ve işbirliklerini destekleyebilecek bir tutulma bu. Belki de tıkanan ilişkiler, tutulan akıllar açılır.

Bu olumlu tutulmayı iyi değerlendirmeli. Zira yaz boyunca bu fırsatlar bir daha yakalanamayabilir.
Abartılı tepkiler veren, bitmeyen istek ve talepleri olan veya tutamayacağı sözler vermeye açık kişilere dikkat edilmeli.
Tutulmadan en çok Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçlarının son haftası doğanlar ile yükselen burçları bu burçlarda olanlar etkileniyor.

KOÇ

Sosyal yaşamınız önemli ölçüde yenileniyor. Yeni arkadaşlar edineceğiniz, yeni çevrelere girebileceğiniz bir süreç başlıyor. Önemli görevler alabilirsiniz. Altından kalkması zor görünse de azmin elinden ne kurtulmuş!

BOĞA

Kariyerinizi ve imajınızı ilgilendiren konular, kendi işlerinizle uğraşmanıza fırsat vermeyebilir. Ancak yaz aylarına kadar, iş hayatınızı ilgilendiren

Yazının Devamını Oku