Yanlış adımlara ve hatalı kararlara dikkat!

Neptün her zaman olduğu gibi bu hafta sonu da kafamızı karıştırmaya, bizi yanlış yönlendirmeye, kandırılmaya açık hale getiriyor. Kendi kendimize de yanlışlar yapabiliriz. Detaycı olalım ve daha fazla soru soralım bugünlerde.

Haberin Devamı

Neyse ki, Merkür’ün konumu zihin açıcı olacak, daha zeki düşünmemiz, akıllı adımlar atmamız ve yeni fikirler geliştirmemiz için bize yol açacaktır.
Gece saatlerinde ruhen ve duygusal anlamda kendimizi daha rahat ve güçlü hissediyor olabilir, duygu ve düşüncelerimizi paylaşarak sevgiyi ve umudu büyütebiliriz.

KOÇ
Aşırı harcamaları kontrol altına almanız, aşırılıklardan ve abartılardan kaçınmanız gereken günler. İlerlemek ve başarı elde etmek için daha zeki ve taklitten uzak planlara ya da fikirlere ihtiyaç var.

BOĞA
Zamanınızı, enerjinizi, fikirlerinizi veya emeğinizi çalan kişiler olabilir. Sizden fayda sağlamaya çalışanlara karşı tedbirli olmalı, kişisel bilgilerinizi, sırlarınızı, şifrelerinizi, paranızı veya değerli eşyalarınızı korumalısınız.

Haberin Devamı

İKİZLER
Alışverişler esnasında veya maddi konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Aksi takdirde parasal sıkışıklık ya da duygusal aşırı tepkiler türünde sonuçlarla karşılaşabileceğiniz günlerdesiniz.

YENGEÇ
Tutamayacağı sözler veren veya aşırı ya da abartılı tepkileri olan kişilerle karşılaşabileceğiniz günler. Yapmak istediğinizden ya da harcamanız gerekenden fazlası için gönüllü olmamalı, pozisyonunuzu belirlemelisiniz.

ASLAN
Planlarınızı devreye sokabilmek için, güvendiğiniz kişilere yapmak istediklerinizden veya olmasını beklediğiniz şeylerden bahsedebilirsiniz. Desteklendiğinizi görmek başarı elde etmenin ilk adımı olabilir. Varsayımsal hareketlerden kaçınmalısınız.

BAŞAK
Sağlık, para veya hukukla bağlantılı konularda tavır değişikliğine gidebilirsiniz. Ancak, bu esnada genel kurallara bağlı kalmanız gerekebilir. Belli tavsiyelerin iyi bir araştırma sonrasında değerlendirilmemesi yanılgılara neden olabilir.

TERAZİ
Sosyalleşmek, fikir paylaşımlarında bulunmak, zihin açıcı faaliyetlere katılmak geleceğinizi ilgilendiren yeni fikirler edinmenizi, ilişkilerinizi geliştirmenizi veya planlarınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

AKREP
Gereğinden fazla görev ve sorumluluk alabilir, aşırı para harcayabilir, bazı şeyleri fazla hafife alabilir ya da abartılı tepkiler verebilirsiniz. Politik ve dengede olmamak önemli ilişkilere zarar verebilir, dikkat!

Haberin Devamı

YAY
Eski akraba, arkadaş veya tanıdıklarla bir araya gelebilirsiniz. Konuşmalar esnasında duyacaklarınız bazı planlarınızın üzerinden geçmenize neden olabilir. Ancak duyduğunuz her şey doğru olmayabilir, sorgulamanızda fayda var.

OĞLAK
Tüm gerçeği bilmemeniz bazı konularda abartılı veya ani tepkiler vermenize neden olabilir. Yaşam tarzınızı veya parasal kazançlarınızı etkileyecek önerileri olan kişilere kulak vermeli ve durumu netleştirecek sorular sormalısınız.

KOVA
Belli konularda duruşunuzu veya durumunuzu etkileyecek abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var. Gerçeklere ve delillere dayandırılmayan şeyler hatalara neden olabilir. Sakin ve sağduyulu adımlar ilerlemeyi ve başarıyı kolaylaştıracaktır.

Haberin Devamı

BALIK
Bilgi toplamadan, gerçekleri araştırmadan atılan adımlar yanlışlara neden olabilir. Başkalarının hayalleri veya planları için para harcamamalısınız. Kendinize, kişisel yatırımlarınıza önem vermelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları