Niobe Aslı Temel

Negatif kişilere dikkat

3 Mart 2018
Cumayı cumartesi sabahına bağlayan saatlerde ilişkilerde veya yollarda stresli durumlar oluşabilir. Öğle saatlerinden itibaren ortaklı işlerden, arkadaşlarımızla vakit geçirmekten ve başkalarıyla yardımlaşmaktan daha fazla geri dönüş alabiliriz.


Akşam saatleri sonrası ise depresif ruh hali, engellenmişlik hissi veya negatif kişiler günü bozabilir. Ancak, bu sayede kendimizi disipline sokmak kolaylaşacaktır, işlerimizi önemseyebiliriz.

Koç
Ani tepkileriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendi kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. Bu hafta sonu zaman zaman sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

BOĞA
Söylenenleri dikkatle dinlemelisiniz. İleride pişman olmamak için güvenliğe önem vermenizde fayda var. Bazı kişilerin teklifleri veya anlattıkları sizin yararınıza olmayabilir.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Dolunay günü

2 Mart 2018
Bugün Başak burcunda meydana gelen dolunay, bağımlılıklarımızdan veya kötü alışkanlıkları olan kişilerden kurtulma zamanı geldiğinin farkına varmamızı sağlıyor. Bu sayede sağlıklı arkadaşlıkların ve sağlıklı yaşamın yolu açılıyor.

Salgın hastalıklar ya da bu tür hastalıkların çözümleri ortaya çıkabilir. Korkular, endişeler ve bağımlılıklar sorun yaratabilir birkaç gün için.
Yakınlarımızın desteğine ihtiyaç duyabilir, beklentilerin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Konusunda uzman kişilere danışmak için güzel bir hafta.
İş hayatı, günlük yapılması gereken pratik işler ve sağlık başlıklarının ön planda olduğu bir dolunay sürecindeyiz. Her ay yaşanan dolunayda olduğu gibi yine sonlanma veya sonuçlanma enerjileri devrede. Pek çok işle meşgul olabiliriz.

 KOÇ
Otorite konumunda kişilerle veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken günler. Başkalarını değiştirmeye çalışmak yerine kendiniz bazı şeyleri değiştirebilir, kişisel gelişiminize önem verebilirsiniz.

BOĞA
Öncelikle etrafınızda neler olup bittiğini anlamanızda ve ardından pozisyon almanızda fayda var. Sizinle ilgili olmayan konulara veya işlere dahil olmanız gerekmiyor. Bu anlamda güvende olmak için bazı kişileri reddetmeniz gerekebilir.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Romantik planlar

1 Mart 2018
Pratik işlere yönelebileceğimiz, detayları atlamamamız gereken bir gün.

Sabah saatlerinde ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Ancak kendimizi güçlü şekilde ifade etmemizi sağlayacak etkiler de söz konusu.
Öğle saatleri, parasal işler açısından olumlu.
Akşam saatlerinde yaşça büyük kişilerin tavsiyelerini alabiliriz.
Ancak yarınki dolunayın hassasiyeti bugünden kendisini hissettirebilir, unutmayalım.
Hayallere dalmamalı ve gerçekçi olunmalı.

KOÇ

Yanlış bilgilendirmeye bağlı karışıklıkları çözmeye çalışmanız gerekebilir. Seminerler, toplantılar söz konusu olabilir. İlişkilerde uzlaşmaya çalışmakta fayda var.

BOĞA

Yazının Devamını Oku

Cesur girişimler yapabiliriz

28 Şubat 2018
Enerjik, risk almaktan çekinmeyen ve girişimci gündeyiz. Öğle saatleri civarında cesur girişimlerimizle ön plana çıkabiliriz ama gün genelinde ve birkaç gün için haddimizi aşan cümleler sarf etmemeye, anlamını aşan cümleler kurmamaya dikkat etmemiz gerekiyor.

Akşam saatlerinde aşırı harcamalar, lüks tüketim, abartılı yeme içme veya kendini yorma faaliyetleri dikkat gerektiriyor. Gece saatleri ise ufak tefek hoşlukları, beklenmedik gelişmeleri akla getiriyor. Farklı gelişen olaylara farklı bakış açılarıyla yaklaşabiliriz.

KOÇ

Başka şeyler denemek için sizi zorlayan durumlar veya kişiler olabilir. Ama siz keyif almayacaksanız katılım göstermek durumunda değilsiniz.

BOĞA

Ailenizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmadan önce iki kere düşünmelisiniz. Araştırmacı olmanın faydasını görebilirsiniz.

İKİZLER

Gerçekçi olmanız gerekiyor. Size ait olmayan sorumluluklar almanız veya güvenilmez kişilere inanmanız, sorunlara neden olabilir.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Kırgınlıkları gidermeye çalışıyoruz

27 Şubat 2018
İşbirlikleri ve ilişkiler açısından destekleyici etkiler altında olduğumuz bir gün... Kendimizi göstermek adına fazla ön plana çıkabiliriz... Özellikle direkt açıklamalarımız ve tavırlarımızla ön planda olacağız.


İstikrarlı ve kararlıyız, aynı zamanda olumlu düşünme çabasındayız. Kırgınlıklıkları giderme çalışmaları söz konusu olabilir.
Spontane ve gözüpek tavırlar sergilememiz de olasılık dahilinde...

 KOÇ
Hedeflerinize ulaşmanızı, planlarınızı gerçekleştirmenizi engellemeye çalışan kişiler çıkabilir. Karışıklıklar veya belirsizlikler olabilir. Siz yine de hedefinizden şaşmamalısınız.

BOĞA
Tecrübe edinmenizi sağlayacak aktivitelere, bilginizi artıracak faaliyetlere katılarak geleceğe dönük seçeneklerinizi çoğaltmalısınız. Görmediğiniz yerlere ziyaretler ve yeni eğitimler ufkunuzu açabilir.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Hayallere kapılmayın

25 Şubat 2018
Sevgi paylaşımları, şefkat içeren konuşmalar gün boyu ön planda olacak. Yaratıcılığımız sayesinde verimli çalışmalar yapabilir, özgün fikirler üretebiliriz.Ancak aşırı iyimserlik veya hayalperestlik, inanmamamız gereken şeylere inanmamıza veya ihmalkarlığa bağlı hatalara neden olabilir, dikkat! Tecrübeli kişilerin tavsiye ve destekleri olabilir. Ama akşamın ilerleyen saatlerinde bir huzursuzluk ya da engellenme hissi söz konusu olabilir. Venüs ve Mars arasındaki açılar gün genelinde ikili ilişkilerde anlaşmazlıkları körükleyebilir. Akılcı davranmaya çalışın.


KOÇ
İletişim, yolculuklar veya sizinle ilgisi olmayan faktörlere bağlı konular dikkatle ele alınmalı. Kurallara uygun davranmanızda ve payınıza düşeni istendiği şekilde yerine getirmenizde fayda var.

BOĞA
Bazı kişilere yardım edebilmek için gereğinden fazla para ve enerji harcayabilirsiniz. İnsanları maddi olanaklarınızla etkilemye çalışmayın. Sağlığınızı bozabilecek, yaralanmalara neden olabilecek kişi ve olaylardan uzak durun.

İKİZLER
İlerlemek istiyorsanız, detayları atlamamalısınız. Daha sonra değişiklik arayışları içine girebilirsiniz. Konuşmayı bırakıp uygulamaya geçme ve gayret gösterme zamanı.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Zıt fikir çarpışıyor

24 Şubat 2018
Sabah saatlerinde haddini aşan cümleler kurulabilir. Zıt fikirler çarpışıyor. İlişkilerde uzlaşmak zor görünüyor. Öğle sonrası saatlerde enerji rahatlamaya başlıyor. Akşam saatlerinde, olumlu gelişmeler, hatta sürprizler yaşanabilir. Çevremizdeki kişilere daha duyarlı ve korumacı tavırlarla yaklaşabiliriz...

KOÇ
Hoşlanmadığınız tarzda konuşan veya duymak istemediğiniz şeyler söyleyen kişiler söz konusu olabilir. Gereksiz tartışmalardan kaçınılması gereken hafta sonu. İlişkileri zedelememeye çalışmakta fayda var.

BOĞA
Maddi anlamda size zararı dokunabilecek kişilerle ilişkilerinizde sakinliğinizi korumanızda fayda var. Duygusal tepkiler vermemelisiniz. Diğerlerinin söylediklerine kulak vermenizde fayda var.

İKİZLER
İyi niyetinizden ve bonkörlüğünüzden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir. Duygusal anlamda üzülmemek için diğerlerini değil kendinizi mutlu etmeye bakmanızda fayda var. Eski hataları tekrarlamamalı.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku

Gerçeklerden uzaklaştıran etkiler

23 Şubat 2018
Planlı hareket etmememiz ve kaldırabileceğimizden fazlası iş için söz vermemiz problemlere neden olabilir. Ayrıca planlarda değişiklikler de yapılabilir. İstikrarlı düşünemeyebiliriz, bir fikir üretip ardından diğerine geçebiliriz. Kısmen de olsa, ilişki ve işbirliklerinde zorlanacağımız, uzlaşmada sıkıntı çıkabilecek bir gün yaşanabilir. İnişli çıkışlı bir enerji ön planda. Karşıt görüşler, zıtlaşmalar, istenen onayı alamamak türünde durumlar söz konusu olabilir. Kelimelerimizi dikkatli kullanalım. Gerçekçi olmak zor!

KOÇ
Maddi anlamda sizi olumlu etkileyebilecek bazı öneri veya teklifler söz konusu olabilir. Ancak, pazarlıklar esnasında daha dikkatli olmalısınız.

BOĞA
Seyahat planları yapabilir, iş toplantılarıyla günü geçirebilirsiniz. Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor. Romantik planların unutulmamasında veya mevcut akışa sevdiğiniz kişilerin de eklenmesinde fayda var.

İKİZLER
Maddi ve duygusal anlamda sizi etkileyebilecek durumlar varsa gereken hassasiyeti göstermeniz doğru olur. Başkalarının yaptıklarını taklit etmeniz gerekmiyor. Uzun vadeli düşünmeli, yararınıza değişiklikler yapmalısınız.

YENGEÇ

Yazının Devamını Oku