Dinçer Güner

2024 burçlara neler getirecek? Oğlak ve yükselen oğlak

29 Aralık 2023
2024’te sektör değiştirebilir ya da kendi işinizi kurabilirsiniz. Aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Çocuklarla ilgili güzel gelişmeler kapıda. Karaciğerinize özen gösterin.

Parasal kaynaklar gündeminizde

PLÜTON TRANSİTİ-Hangi konularda değişim yaşanacak?
İflas da olabilir kayıplar da...

21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023 Mart ayında bir süreliğine bu burca geçmişti. Mart-haziran arası aslında bir ön gösterimdi, o süreçte hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı, bir düşünün bakalım. Plüton’un seyahati bu kez 9 Mart 2043’e kadar sürecek.

Plüton 2’nci evinize giriş yapacak. Para kazanma kabiliyetleriniz ve kaynaklarınız değişebilir, sektör değiştirebilirsiniz. Belki kendi işinizi kurarsınız. Maddi konularda güç elde etmekle paralel olarak kendinizi daha değerli hissetmek isteyeceksiniz. Plüton’un yok edici gücüyle iflas ve büyük kayıplar da yaşanabilir. Tabii bu durup dururken olmaz, paranızı yanlış kaynaklardan kazandıysanız Plüton’un acımasız yüzünü görebilirsiniz.

JÜPİTER ETKİSİ-Fırsatlar nereden gelecek?

Yazının Devamını Oku

2024 burçlara neler getirecek? (YAY VE YÜKSELEN YAY) Sözlerinizle etkileyeceksiniz

28 Aralık 2023
Bu yıl ilişkileriniz güçlenebilir, güçlü kişiler hayatınıza girebilir, iş koşullarınız daha iyi bir seviyeye gelebilir. Evlilik ya da yeni bir ilişki gündeminizde. Aman dikkat, depresyona eğilim artabilir! Seyahatler ve sürpriz harcamalar söz konusu.

PLÜTON TRANSİTİ: Hangi konularda değişim yaşanacak?

Anlaşmazlıklar olabilir

21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023’ün mart ayında bir süreliğine bu burca geçmişti. Mart-haziran arası aslında bir ön gösterimdi, o süreçte hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı, bir düşünün bakalım. Plüton’un seyahati bu kez 9 Mart 2043’e kadar sürecek.
Plüton 3’üncü evinizden geçmeye başlayacak. Plüton konuşmalarınıza güç verir. Derinlerden çıkıp gelen bazı konular gündemde. Komşular veya kardeşler arasında anlaşmazlıklar bu dönemde ortaya çıkar ve uzun sürer. Diğer yandan eğer dikkatli davranırsanız ilişkileriniz değişime uğrayıp güçlenebilir de. Satış, reklam ve terapi alanlarında çalışıyorsanız bu transit size yardımcı olur. Sözlerinizle insanları etkilersiniz.

SATÜRN ETKİSİ

Toprağa yatırım zamanı

Satürn yıl boyunca Balık burcundaki seyahatine devam edecek. Satürn öğretmen demekse bu dönem eve, yuvaya, yerleşime ait sorumluluklar artmaya ve tam da bu konularda önemli deneyimler yaşamaya başlayabilirsiniz. Bazılarınızın ailesiyle yakından ilgilenmesi gerekebilir. Ev sahibi olmak için adımlar atılabilir. Satürn tam dip noktası dediğimiz bir alandan geçecek. Buradan geçen Satürn çok derin ve köklü bir yaşam sorgulamasına iter insanı ve depresyona eğilim artar. Daha az sosyal olmak isteyeceğiniz, zamanınızın büyük bir çoğunluğunu evde geçireceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Geçmişinizi, köklerinizi çok daha fazla sorgulayabilir, araştırabilirsiniz. Elinizde, avucunuzda bir avuç toprağınız bile varsa bu dönem bu toprağı işletmek, kazanç elde etmek, yatırım yapmak için güzel zamandır.

JÜPİTER ETKİSİ: Fırsatlar nereden gelecek?

Yazının Devamını Oku

2024 burçlara neler getirecek? Akrep ve yükselen akrep

27 Aralık 2023
Hem yaşadığınız alan hem mesleki konularda eskiye geride bırakıp yeni bir hayata başlayacaksınız adeta. Aşka dair çok şey öğrendiğiniz de bir yıl olacak.

PLÜTON TRANSİTİ
* Hangi konularda değişim yaşanacak?

21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton Kova burcuna geçecek. Aslında 2023’ün Mart-Haziran ayları arasında da bir süreliğine bu burçta kalmıştı; minik bir ön gösterimdi o. Düşünün bakalım o dönemde hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı? İşte şimdi yeniden Kova burcunda ve 9 Mart 2043’e kadar seyahat edecek. Plüton 4’üncü evinize geçecek. Bu o kadar büyük değişimleri meydana getirecek ki hayatınızda! Hem yaşadığınız alan hem mesleki konularda eski hayatınızı geride bırakıp yeni bir hayata başlayacaksınız adeta. Kendinize yepyeni bir kariyer yaratabilirsiniz mesela. Hatta yurt dışına bile taşınabilirsiniz. Bu aile içinde dramatik durumları da beraberinde getirebilir.

JÜPİTER ETKİSİ
* Fırsatlar nereden gelecek?

Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter 26 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. 7’nci evinize girecek olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında size acayip güzel fırsatlar sunacak. Yalnız ve bekâr olanlar evlilik hazırlığına başlayabilir artık. İkili ilişkilerde partnerinizden çok güzel destek görebileceksiniz. Bu dönem eşinizle ortaklaşa işlere girişebilir ve para kazanabilirsiniz. Partnerinizle seyahatlere çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eğer bir boşanma sürecindeyseniz anlaşmalı olarak boşanmak daha kolay olacaktır.

26 Mayıs’tan sonra Jüpiter İkizler burcuna geçecek ve 10 Haziran 2025’e kadar 8’inci evinizde seyahat edecek. Bu transit, özellikle miras, borç, vergi ve ortak mali kaynaklarla ilgili konularda yeni fırsatlar ve çözümler sunabilir.

Yazının Devamını Oku

2024 burçlara neler getirecek? (TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ)

26 Aralık 2023
Maddi kazançlarınız artacak, iş hayatında yaşayacağınız birtakım olaylar büyümenizi, olgunlaşmanızı sağlayacak. Bol seyahatli ve aşklı bir yıl sizi bekliyor!

PLÜTON TRANSİTİ
∆ Hangi konularda değişim yaşanacak?

Çocuk sahibi olabilirsiniz
21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023’ün mart-haziran ayları arasında da bir süreliğine bu burçta kalmıştı; minik bir öngösterimdi o. Düşünün bakalım o dönemde hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı... İşte şimdi yeniden Kova burcunda ve 9 Mart 2043’e kadar seyahat edecek. Plüton 5’inci evinize girecek ve yıllar içinde büyük değişimler meydana getirecek. Bu değişim sanatın bir koluyla ilgilenmeye başlamanız, borsaya atılmanız ya da çocuk sahibi olmanız şeklinde gelişebilir. Hayatınıza bir aşk girebilir ya da aşkı yaşamak, flört etme şeklinizde önemli değişimler meydana gelebilir. Aradığınız dokular, tatlar değişebilir. Yaşamdan keyif alma şekliniz, hobilerinizde çok büyük değişimler yaşayabilirsiniz.

JÜPİTER ETKİSİ
∆Fırsatlar nereden gelecek?

Davanız varsa lehinize sonuçlanabilir

Yazının Devamını Oku

2024 burçlara neler getirecek? Başak ve yükselen Başak

25 Aralık 2023
Birçok alanda şanslar yakalayacaksınız. Başka bir iş, hatta yaşamak için başka bir ülke seçebilirsiniz. Ünlü olma fırsatları bile çıkarabilir karşınıza. Gerçekçi hedefler belirlemek ve adım adım ilerlemek önemli olacak.

PLÜTON TRANSİTİ
Hangi konularda değişim yaşanacak?
Yaşam akışınız farklılaşacak

21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023’ün mart-haziran ayları arasında da bir süreliğine bu burçta kalmıştı; minik bir öngösterimdi o. Düşünün bakalım o dönemde hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı... İşte şimdi yeniden Kova burcunda ve 9 Mart 2043’e kadar seyahat edecek. Plüton 6’ncı evinize girerek zamanla tüm günlük yaşam akışınızı farklılaştıracak. Sağlıkla ilgili konularda hayatınızda büyük değişimler yaratabilirsiniz. Veya iş ortamınız değişebilir.

JÜPİTER ETKİSİ

Yazının Devamını Oku

2024 burçlara neler getirecek? Aslan ve yükselen aslan

24 Aralık 2023
Birçok şey çok çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Özellikle gelirlerle ilgili konularda önemli deneyimler kazanarak büyüyeceğiniz bir süreç olacak.

PLÜTON TRANSİTİ

Hangi konularda değişim yaşanacak?İlişkilere yeni bir gözle bakacaksınız

21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023’ün Mart-Haziran ayları arasında da bir süreliğine bu burçta kalmıştı; minik bir ön gösterimdi o. Düşünün bakalım o dönemde hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı... İşte şimdi yeniden Kova burcunda ve 9 Mart 2043’e kadar seyahat edecek. Plüton 7’nci evinize girecek. İlişkileri yaşama şekliniz, ilişkilerinizin teması, hayatınıza çektiğiniz insanlar, ortaklıklar ve ortaklıkların yapısında çok büyük değişimlere hazır olun.
Evliyseniz mesela ya da ilişkiniz, ortaklığını kötü gidiyorsa, bu süreçte bitebilir. Ya da ilişkilerde veya ortaklıklarda güç kazanacağınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek anlaşmalar, iş birlikleri kurulabilir bu dönemde. Yalnız şu an dikkat edin; karanlık ve aşırı takıntılı tiplerden uzak durun.

JÜPİTER ETKİSİ
Fırsatlar nereden gelecek?Kendi işinizi kurmak için harika bir dönem

Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter, 26 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. 10’uncu evinize giren Jüpiter iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacak. İşinizle ilgili büyüme, tanınma, toplumsal statünüzde yükselişler olabilir. Birçok şey çok çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir, kazandığınız gelir artabilir. Önemli pozisyonlara gelebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak, kendi işinizin patronu olmak içinde harika bir dönem. Jüpiter’in şanslı etkisiyle, çabalarınızın karşılığını almak daha kolaydır. Hatta bazılarınız bu dönem evlenebilir de! Statünüzü bekardan evliye çevirebilirsiniz.

Yazının Devamını Oku

2024’te hayati kararlar almak için en ideal dönemler

24 Aralık 2023
Yeni yılda evlenme, diyete başlama ve estetik işlemler gibi kararlar alırken astrolojinin önerilerine kulak vermek isteyenler için bir rehber hazırladım. Takvimi kullanırken dolunayları takip eden 3-4 günlük zaman dilimiyle, diğer tarihleriyse +/- 1 gün olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Yeni sene, yeni umutlar, yeni hayaller, yeni planlar... Bu planlar içinde belki de en heyecanlı olanı evlilik! Doğru zamanda evlilik için parametrelerimiz, ilişkileri sembolize eden Venüs’ün yanı sıra Merkür’ün geri harekette ve sert açılar altında olmaması. 2024 yılı boyunca oluşacak kötü etkileşimlerin zaman listesini çıkardım, siz de bu liste dışında kalan günleri evlilik, sözleşme, anlaşma, ortaklık kurma gibi zamanlar için kullanabilirsiniz. Bu tarihleri +/- 1 gün gibi düşünebilirsiniz.

Rehberlik edebilir

Birçok eyleme başvururken astrolojiyi nasıl adeta bir rehber gibi kullanabiliyorsak diyete başlamak için de işimize yarar. Nihayetinde astroloji zamanı doğru ve etkin bir şekilde kullanma konusunda muazzam bir rehber! Astrolojik olarak diyete başlayabileceğiniz tarihleri listeledim. Bu tarihlerin bazıları dolunay zamanları. Dolunay ve takip eden 3-4 günlük zaman diliminde başlayacağınız diyetlerden maksimum verim elde eder, en azından ödeminizi çok daha hızlı ve etkin bir şekilde atabilirsiniz. Dolunayın dışındaki diğer tarihleriyse +/- 1 gün olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle bu tarihlerde gezegenlerin Satürn ile olumlu etkileşimde olduğu zamanları referans aldım. Çünkü astrolojik olarak Satürn; disiplin, sorumluluk, sınırlar, küçülmek, daralmakla ilgili. Böylece diyete hem disiplinli başlar, hem istikrarı sağlar hem de rahatlıkla daralabilirsiniz. Ama unutmayın ki diyet her zaman kişiye özeldir ve bu konuda eğitim almış uzmanlar tarafından yazılmalıdır.

İş güzellik ve estetik olduğunda astrolojiyi hafife almayın... Bu yıl gökyüzünün estetik ve güzellik danışmanınız olmasına ne dersiniz? Doğru kişilerin ellerinde muhteşem sonuçlar ortaya çıkar. Bir de doğru zamanda harekete geçerseniz bu eylem için faydanızı ikiye katlamış olursunuz. Venüs’ün 2024 yılı boyunca güzel açılar yaptığı zamanlardan oluşturduğum güzellik takvimindeki tarihleri
+/- 1 gün gibi düşünebilirsiniz.
Evlilik, sözleşme, ortaklık için uzak durulacak tarihler

Merkür’ün geri harekette olacağı yani retro zamanları:

Yazının Devamını Oku

2024 burçlara neler getirecek? (YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ): Hedeflerinize ulaşmak için şans sizden yana

23 Aralık 2023
.Kariyer, sosyal çevre, aile ilişkileri 2024 yılında Yengeç burçlarının gündeminde öne çıkabilir. Yengeçler hem maddi hem manevi konularda aradıkları desteğe ulaşacaklar. Kariyer konusunda daha tatmin edici işler peşinde koşabilir, hayır işleri yapabilirler.

PLÜTON TRANSİTİ
∆ Değişim, dönüşüm hangi konularda olacak?
Yaşamınız köklü olarak değişecek

21 Ocak’ta değişim, dönüşüm gezegeni, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçiyor. Plüton, 2023 Mart ayında da kısa bir süre bu burca geçmiş ve etkisini göstermişti. O dönem mart-haziran arasında yaşadığınız değişimleri düşünün. Şimdi 9 Mart 2043’e kadar Plüton, Kova burcunda olacak. Plüton, 8’inci evinize giriş yapacak. Bu yaşamın köklü bir noktada değişmesi, psikolojik bir değişim dönüşüm olacağı anlamına geliyor. Para kazanma kaynaklarınız, borçlar, vergiler gibi konulardaki tutumunuzda, alışkanlıklarınızda önemli gelişmeler meydana gelebilir. Belki ortaklaşa işlerle para kazanırsınız, belki insan kaynakları, ilaç, hammadde, enerji, teknoloji gibi alanlardan para kazanmaya başlarsınız artık.

JÜPİTER ETKİSİ
∆ Fırsatlar nereden gelecek?
Hayır işlerine zaman ayırabilirsiniz

Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter 26 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. 11’inci evinize girecek olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza maddi manevi destek olabilecek birçok insanla bir araya geleceksiniz. İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmak için çeşitli fırsatlar ve şansla karşılaşmaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere başlayabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Derneklerde çalışabilir, hayır işlerine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Jüpiter umutlar ve istekler alanında ilerleyecek, neyin hayalini kuruyorsanız, idealize ettiğiniz konu neyse buna ulaşmak için güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.

Yazının Devamını Oku