HABER

Bağcılar'da 350 bin liralık laptop ve cep telefonu hırsızlığı! O anlar kamerada

BAĞCILAR’da altı kez geldikleri laptop ve cep telefonu tamir dükkanına yedinci denemesinde giren hırsızlar 350 bin lira değerinde la top ve cep telefonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızların birçok kez dükkana girmeye çalışması ve dükkandan laptop ve cep telefonları çaldıkları anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesindeki bulunan laptop ve cep telefonu satan dükkanda 18 Şubat Pazar günü sabaha karşı meydana geldi. Çalıntı bir araçla 6 kez dükkanın önüne gelen 4 hırsız, kepenkleri levyeyle kırmaya çalıştı. Caddeden araç ve insanların geçmesiyle işlerini yarım bırakan hırsızlar yedinci kez dükkanın önüne gelip kepenkleri kırmayı başardı. Sürünerek dükkana giren 2 şüpheli, aralarında müşterilerin cep telefonu ve laptoplarının da bulunduğu 350 bin lira değerindeki 27 laptop ve 3 cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

"350 BİN LİRALIK MADDİ ZARARIM VAR"

Hırsızların, altı kez dükkana girmeye çalışması ve dükkanın kepenklerini açmaya çalışmaları iş yerinin sokağa bakan kamerasına saniye saniye yansıdı. Yedinci denemede içeriye sürünerek giren 2 hırsızın laptopları çaldığı anlar da işyeri içindeki güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler