Android telefonlu iPhone kılıfı piyasayı sallayacak!

Güncelleme Tarihi:

Android telefonlu iPhone kılıfı piyasayı sallayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 07:56

Geçtiğimiz ay sizlere bir Kickstarter projesi olarak bahsettiğimiz Eye, Kickstarter üzerinde inanılmaz bir destek gördü ve tahmin edilen zamanda piyasaya sürülecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Bir akıllı telefon kılıfından beklentileriniz genellikle telefonunuzu düşmelerden koruması, belki kablosuz şarj ya da ekstra şarj süresi getirmesi ve cihazınızın çiziksiz, temiz kalabilmesini sağlamasıdır.

Fakat geçtiğimiz ay Kickstarter'da ortaya çıkan Eye projesi, bu işi tamamen değiştirecek gibi görünüyor. Çünkü bu kılıfın arka yüzünde Android işletim sistemli bir akıllı telefon bulunuyor. Bununla da yetinmeyen Eye'ın satıldığı kutusu bir iPhone tutacağına dönüşüyor.

Eye'ın özellikleri bununla da bitmiyor zira kendisinin kablosuz şarj özelliği de mevcut. Hal böyle olunca da hakkında yapılan haberlerin ardından bir anda popüler hale geldi ve 95.000 Dolar olarak belirlenen bağış hedefi tam altı katı para kazandırdı. Bu haber yazılırken toplamda 641.518 Dolar bağış toplanmıştı.

Haberin Devamı

Bu da cihazın çok rahat bir şekilde üretileceği ve belki de ekstra başka özellikler de eklenerek satışa sunulabileceği anlamına geliyor. Belki ekstra hiçbir şey eklenmeyecek ama yine de artık Eye'ın gerçeğe dönüşeceği kesin gibi.

shiftdelete.net'in haberine göre son olarak da Eye projesine destek olmak isteyenler için yarının son gün olduğunu belirtelim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!