Son dakika... İstanbul'dan 'tam kapanma' göçü devam ediyor! Trafik yoğunluğu yüzde 51'i aştı..

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2021 12:20

İstanbul'da, tam kapanma tedbirleri öncesi son günde il dışına çıkmak isteyenler, TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluşturdu. Dün sabah saatlerinde başlayan yoğun trafik akşam saatlerine kadar sürmüştü. İstanbul'da trafik yoğunluğu saat 08.30 itibarıyla yüzde 51 olarak ölçüldü.

Haberin Devamı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dün 19.00'da başlayan kısıtlamanın sona ermesiyle şehir dışına gidecek vatandaşların yola çıktığı gözlendi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluşmaya başladı.

Anadolu Yakası'nda TEM Otoyolu Ankara istikametine doğru, Ataşehir ile Sultanbeyli arasında trafik arttı. D-100 Karayolu Ankara istikametinde ise Maltepe ve Kartal ile Pendik ve Tuzla arasında bazı bölgelerde trafik yoğunlaştı.

Son dakika... İstanbuldan tam kapanma göçü devam ediyor Trafik yoğunluğu yüzde 51i aştı..

Avrupa Yakası TEM Otoyolu'nda ise Kağıthane ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında kalan bazı bölgelerde trafik gözlendi.

Haberin Devamı

Kent genelinde ise bu bölgelerin dışında kalan ana arterlerde trafik sakin seyrediyor.

Son dakika... İstanbuldan tam kapanma göçü devam ediyor Trafik yoğunluğu yüzde 51i aştı..

İBB'nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu 09.10 itibarıyla yüzde 54 olarak ölçüldü.

ANADOLU OTOYOLU'NDA YOĞUNLUK

Anadolu Otoyolu'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında "tam kapanma"nın başlayacağı saat öncesinde yoğunluk yaşanıyor.

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle bugün saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, memleketlerine gitmek için yola çıktı.

Kısıtlama sürecini ve Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyen sürücüler, otoyolun Bolu Dağı geçişi ve Gerede-Karadeniz bağlantı noktasında akıcı bir yoğunluğa neden oluyor.

Son dakika... İstanbuldan tam kapanma göçü devam ediyor Trafik yoğunluğu yüzde 51i aştı..

Ulaşımda aksamanın yaşanmaması için trafik ve karayolları ekiplerinin güzergahtaki çalışmaları sürüyor. Öte yandan otoyolun İstanbul istikametinde ise ulaşım normal olarak sağlanıyor.

Haberin Devamı

Ekipler, sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!