Ne zaman emekli olurum? Emeklilik yaşı sorgulama

Güncelleme Tarihi:

Ne zaman emekli olurum Emeklilik yaşı sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 17:38

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun(SGK) ' Ne Zaman Emekli Olurum' uygulaması ile emeklilik yaşınızı hesaplayın. Ne Zaman Emekli Olurum uygulamasına nasıl giriş yapılır?

Haberin Devamı

Çalışan kişilerin kafalarındaki en büyük soru ' ne zaman emekli olurum?' sorusudur. Önceleri Sosyal Güvenlik Kurumu’na(SGK) giderek sigorta ve kimlik bilgilerimiz ile ne zaman emekli olacağımızı öğrenebiliyorduk. Artık o dönem geride kaldı. Gelişen internet teknolojileri ile birlikte kamu kurumlarında beklediğiniz uzun kuyruklar sona erdi. Giriş yapacağınız tek bir site ile istediğiniz tüm bilgiler elinizin altında. İşte o kolaylıklardan biride 'Ne Zaman Emekli Olurum' uygulaması.

Ne zaman emekli olurum Emeklilik yaşı sorgulama

UYGULAMAYA GİRİŞ NASIL YAPILIR?

ne zaman emekli olurum Uygulamasına giriş yapabilmek için sayfada yer alan formu detaylı bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bu nedenle sigortalıların ilk olarak hizmet dökümü alması ve formdaki bilgileri doldurması kişi için yararlı olacaktır. Sisteme girilen bilgiler ile hesaplama yapmasının ardından emeklilik yaşınız sayfada gözükecektir.

Haberin Devamı

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASINA GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ!

sigorta TÜRÜNE DİKKAT!

Seçim yaparken sigorta türünüze dikkat edin. Yapılacak seçimler sonrasında doğru uygulama üzerinden işlem yapılarak, emeklilik ile ilgili tüm detaylar netlik kazanacaktır. Sigortalı kişilerin yapacağı işlemlerde en önemli nokta, sigorta bilgilerinin doğru bir şekilde girilmesidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!