E-posta attı, Kılıçdaroğlu kapısını çaldı

Güncelleme Tarihi:

E-posta attı, Kılıçdaroğlu kapısını çaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2022 07:00

İmam hatip öğrencisi Beray Naz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na e-posta göndererek evine davet etti. Daveti kabul eden Kılıçdaroğlu da “Eh, bizde davete icabet etmek adettendir. Selvi Hanım’la Pusat Ailesi’ne misafir olduk. Çayları çok lezzetliydi” diyerek ziyaret videosunu Twitter’dan paylaştı.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine e-posta göndererek evine davet eden imam hatip öğrencisi Beray Naz’ın evine misafir oldu.

Kılıçdaroğlu, “Saray İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Beray Naz, bana bir e-posta göndererek evine davet etmişti. Eh, bizde davete icabet etmek adettendir. Selvi Hanım’la Pusat Ailesi’ne misafir olduk. Çayları çok lezzetliydi” diyerek ziyaretine ilişkin videoyu da Twitter’dan paylaştı. Kılıçdaroğlu, ailenin evine “Selamün aleyküm” diyerek girdi. Beray Naz’ın babası, gözyaşlarına hâkim olamayarak, “Evime geldiğiniz için çok çok teşekkür ederim” dedi. Beray Naz’ı yanına oturtan Kılıçdaroğlu, derslerinin nasıl olduğunu sordu.

Beray Naz’a en zorlandığı dersi soran Kılıçdaroğlu, “Matematik” yanıtını alınca, “Düzelteceksin değil mi?” dedi. Beray Naz’ın annesi de, “Şu an gerçekten rüyada gibiyim” deyince, Kılıçdaroğlu da, “Habersiz mi gelseydik acaba? Hiç haber vermeden, kapıyı böyle vurup” diyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

E-posta attı, Kılıçdaroğlu kapısını çaldı
Kılıçdaroğlu, aileyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!