Atama bekleyen öğretmenler sosyal medyada

Güncelleme Tarihi:

Atama bekleyen öğretmenler sosyal medyada
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2013 10:40

Twitter üzerinden atamalarının yapılmasını isteyen öğretmenler #7000ingilizceatama ve #5000FenÖğretmeniAtamasıİstiyoruz başlıkları ile Türkiye TT listesine girdi.

Haberin Devamı

Atma bekleyen öğretmenler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Müsteşar Yusuf Tekin ve Bakanlık yetkililerine seslendi. Paylaşılan taleplerden bazıları ise şöyle:

banu karasu ?@Banu1983Banu #7000ingilizceatama Bir fincan kahve ile bir atamanın ortak özelliği nedir? Tabii ki 40 yıl hatırı vardır. Hadi MEB”

Abdullah T. Oğuzhan ?@abdullah_turan1 “Bir lisan, bir insan” sözünce, yabancı dil öğrenmek için yurt dışına gitmek yerine okullarımıza #7000ingilizceatama neden olmasın?

Fatih AKKAN ?@fatihakkan #7000ingilizceatama istiyoruz!

Hilal Doğrusöz ?@hilaldogrusoz @Bakan_Nabi Avci Sayın Bakanım, sevgili hemşehrim artık ailemin emeğinin karşılığını vermek istiyorum! Lütfen #Bilişime4000İngilizceye7000Kadro

Haberin Devamı

Öğrenci İmecesi ?@ogrenciimecesi Diplomayı alan kadrolu öğretmenliği hak etmiştir #7000ingilizceatama @Ingilizceci647

Tuğçe Bulut ?@BayanVenus İngilizce’yi #eniyibizbiliriz başka derslerin öğretmenleri değil, bu yüzden #7000ingilizceatama olsun.

glsndmrsy ?@GlsnDmrsy Anlatmaya çalıştığımız tam olarak bu. Eğitmek istiyoruz, bunu engellemeyin!

#5000FenÖğretmeniAtamasıİstiyoruz

dilek ?@sahin00 #5000FenÖğretmeniAtamasıİstiyoruz #alanbenimdersbenim küçük bilim adamları bizim elimizde büyüyecek ve Türk Einstein’lar yetişecek..

FEN VE TEKNOLOJİ ?@FEN_VE_TEKNOLOJ çağın teknolojisi ilim ve fende ilim ve fen fen ve teknolji ile hak ettiğimiz bile değil sadece #5000FenÖğretmeniAtamasıİstiyoruz @RT_Erdogan

kübra gamze hot ?@gamzehott çok şey istemiyoruz sadece mesleğimizi yapmak istiyoruz ağustosta #5000FenÖğretmeniAtamasıİstiyoruz

dilek ?@sahin00 #5000FenÖğretmeniAtamasıİstiyoruz #alanbenimdersbenim @Yusuf__Tekin eğitim fak mezunu olarak atanmak hakkımız değil mi sizce?


BAKMADAN GEÇME!