Ramazan bitti sırada kurban

Güncelleme Tarihi:

Ramazan bitti sırada kurban
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2010 00:00

Ramazan Bayramı turlarını dolduran Golden Bay Tour, Kurban Bayramı için hazırladığı tur paketlerini satmaya başladı. Duygu Temizocak, “Amerika destinasyonu ilgi gördü” dedi.

Haberin Devamı

İZMİRLİ turizm acentelerinden Golden Bay Tour, hazırladığı ramazan bayramı seyahat paketlerinin tümünü satarken, şimdiden Kurban Bayramı için rezervasyon almaya başladı. Ramazan bayramında İzmirlilerin tatil için özellikle Amerika’yı tercih ettiğini söyleyen Golden Bay Tour İzmir acentesi sorumlusu Duygu Temizocak, “New York ve Batı Amerika destinasyonu çok ilgi gördü. Bu destinasyonda, New York; Washington DC, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles (Santa Monica - San Diego- Universal Studios) gibi Amerika’nın en önemli şehirlerini gezecek yolcularımız.
Ayrıca seker bayramında, yine mevsimi çok uygun olan Kenya, Tanzanya, Çin ve Yangtze Nehri, Vietnam, Kamboçya, Japonya, Güney Kore gibi hem macerayı sevenlere hem tarihe ve kültüre önem verenlere uygun destinasyonlarımızın da satışını yaptık” dedi. Duygu Temizocak, Referandum tarihi ile ramazan bayramı tatilinin üst üste gelmesinin tatile çıkacak olanları etkilemediğini de belirtti.

Amerika turları var

Haberin Devamı

Duygu Temizocak, “Beklediğimizden daha yüksek talep gördük. Kurban bayramına şimdiden hazır olan ve satılmaya başlanan paketler arasında ise Guatemala, Meksika; İnka Medeniyetleri ve Güney Amerika gibi başka destinasyonlar da içeren kurban bayramı turlarımızın içerisinde yine seker bayramında gerçekleştirdigimiz destinasyonlar da olacak. Her daim mevsimi uygun olan Amerika turlarını da devamlı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!