Hindistan'da kan donduran cinayet... Annesini öldürüp cesedi sakladı!

Güncelleme Tarihi:

Hindistanda kan donduran cinayet... Annesini öldürüp cesedi sakladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 14:51

Hindistan’da yaşanan korkunç olay bir anda ülke gündemine damgasını vurdu. 16 yaşındaki bir genç, cep telefonuyla oyun oynamasına izin vermeyen annesini öldürdükten sonra talihsiz kadının cesedini saklamaya çalıştı...

Haberin Devamı

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinin başkenti Lucknow’da yaşanan korkunç olay sadece ülke gündemine damga vurmakla kalmadı, dünya basınında da kendine manşetlerde yer buldu.

İddiaya göre 16 yaşındaki bir çocuk, annesini, çevrimiçi oyun oynamasını engellediği için  tabancayla vurdu. Ardından da polislerin onu bulmasına engel olmak için cesedi evin içinde sakladı.

Çocuğun cinayeti orduda görev yapan babasının beylik tabancasıyla işlediği öğrenildi.

Hindistanda kan donduran cinayet... Annesini öldürüp cesedi sakladı
Cinayeti işleyen çocuğun çevirimiçi oyunlara bağımlı olduğu açıklandı

ANNESİNİ ÖLDÜRÜP KIZ KARDEŞİNİ TEHDİT ETTİ

Polis yetkilileri, çocuğun pazar sabahı saat 3 sularında annesini öldürdüğünü, ardından cesedini bir odaya sakladığını ve küçük kız kardeşini kimseye söylememesi için tehdit ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yaşadıkları yüzünden büyük bir travma yaşayan 10 yaşındaki kız kardeşin yetkililer tarafından koruma altına alındığı ve bir çocuk yurduna gönderildiği açıklandı.

Lucknow polis yetkilisi Qasim Abdi, yaptığı açıklamada “Salı günü akşam 21.00 sıralarında polis bir kadının vurulduktan sonra öldürüldüğü bilgisini aldı. Olay yerindeki herkesi sorguladık. Suçun kadının oğlu tarafından işlediği ortaya çıktı. Ön soruşturmada, bu çocuğun PubG gibi çevrimiçi oyunlara bağımlı olduğunu ve cinayeti annesinin oyun oynamasına izin vermediği için işlediğini öğrendik. Çocuk cinayeti babasının ruhsatlı tabancasını kullanarak işledi” dedi.

"ELEKTRİKÇİ YAPTI" DİYEREK YALAN SÖYLEDİ

Olayla ilgili haberlerde çocuğun polisleri yanıltmak için cinayeti eve gelen elektrikçinin işlediğini söylediği yazıldı. Ancak çocuğun ifadesi doğrultusunda soruşturma yapan polisler 16 yaşındaki katilin anlattıklarının yalan olduğunu hemen anladı.

Çocuk polis tarafından gözaltına alınırken sorgusunun hâlâ sürdüğü belirtildi.

Polise göre, çocuğun babası şu anda eyalet dışında görevlendirildi. Bir memur, “Babanın erkek kardeşi, çocuğun büyükannesiyle yakınlarda yaşıyor ancak olay hakkında hiçbir fikirleri yoktu” diye açıklama yaptı.

Hindistanda kan donduran cinayet... Annesini öldürüp cesedi sakladı
Gençler arasında giderek yaygınlaşan oyun bağımlılığının çok tehlikeli sonuçları olabileceği konusunda uzmanlar uyarılar yapmaya devam ediyor

Haberin Devamı

16 yaşındaki anne katili, şehir dışında görevde olan babası telefon ettiğinde annesinin telefonun açarak babasına da aynı elektrikçi yalanını söylemiş. Babası akrabalarına haber verince olay ortaya çıkmış ve çocuk sorgu sırasında suçunu itiraf etmiş.

16 yaşındaki çocuğun pazar akşamı, annesiyle bir miktar paranın kaybolması üzerine tartıştığı, sonrasında bulunan para yüzünden annesinin çocuğu suçladığı öğrenildi.

Hindistanda kan donduran cinayet... Annesini öldürüp cesedi sakladı
16 yaşındaki genç cinayeti babasının silahıyla işledi

BABASININ TABANCASIYLA ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Haksız yere suçlandığını hisseden çocuk oyun oynamak için cep telefonunu kullanmasını engelleyen annesini dolaptan aldığı babasının tabancasıyla vurdu. Kadının başından vurulduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Cinayetin ardından iki gün boyunca kimseye bir şey söylemeyen çocuğun kız kardeşini tehdit ettiği ve iki gün boyunca dışarıdan yemek söylediği de olayla ilgili detaylar arasında.

Polisler kadının cesedi çürüdüğü için evdeki kokunun dayanılmaz olduğunu açıklarken katilin kokuyu bastırmak için eve sürekli olarak oda spreyi sıktığını anlattı.

Çocuğun cep telefonu, dizüstü bilgisayarı ve evdeki diğer cihazlar analiz için bilişim birimlerine yollandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!