Üniversiteler tatil mi oldu? Bugün üniversitelerde ders var mı? Çanakkale için son dakika açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteler tatil mi oldu Bugün üniversitelerde ders var mı Çanakkale için son dakika açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2024 02:56

Üniversiteler bugün tatil mi, sorusu kar yağışının etkili olduğu, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale gibi illerde gündeme geldi. Üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarında eğitimlerini sürdüren öğrenciler, üniversitelerde kar tatili olup olmadığına odaklandı. Yapılan açıklamaya göre Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale'nin bazı ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime ara verildi. Kar yağışı birçok ilde bugün devam edecek. Öte yandan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden (ÇOMÜ) de son dakika açıklama geldi. Peki, bugün üniversitelerde ders var mı? Çanakkale'de üniversiteler tatil mi? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Bugün üniversiteler tatil oldu mu? sorusunun yanıtı üniversite öğrencilerinin odaklandığı konulardan oldu. Meteoroloji peş peşe çarşamba günü için kar uyarısında bulundu. Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale'nin bazı ilçelerinde eğitim öğretime ara verilirken gözler üniversitelere çevrildi. Son dakika habere göre Çanakkale’de bugün de etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) eğitime bir gün ara verildi. İşte, ayrıntılar.

ÜNİVERSİTELER KAR TATİLİ OLDU MU?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) eğitime bir gün ara verildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, “Meteorolojik verilere göre yoğun kar yağışı devam edeceğinden öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin tüm yerleşkelerinde 10.01.2024 Çarşamba günü eğitime 1 (bir) gün süre ile üniversitemiz senatosunca ara verilmiştir. Birimlerimizdeki bölüm ve programların ilgili tarihe denk gelen final sınavlarının telafi programları, sınavlar yine final haftasında olacak şekilde ilgili akademik birim tarafından belirlenerek ilan edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Diğer üniversiteler ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili açıklama yapıldığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.