TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE: TOKİ Kastamonu kura çekimi ne zaman? TOKİ kura sonuç listesi

Güncelleme Tarihi:

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE: TOKİ Kastamonu kura çekimi ne zaman TOKİ kura sonuç listesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 09:58

Kastamonu'da inşaa edilecek sosyal konutlar için kura süreci başladı. 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar çekilmeye devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında bugün ise Kastamonu'da kura çekimi yapılacak. Binlerce konut için yapılacak kura çekimi için binlerce kişi başvurularını online olarak yapmış ve 500 lira ücretlerini ödemişti. Peki, Kastamonu TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

Haberin Devamı

TOKİ kura çekilişi canlı yayın izle ekranı ile bugün takip edilebilecek. Kastamonu TOKİ sosyal konut kurası bugün yapılacak. Noter huzurunda ve TOKİ yetkilileri gözetiminde yapılacak kura çekimi, TOKİ'nin resmi YouTube hesabından canlı takip edilebilecek. Öte yandan kura sonuçları da çekilişin ardından e-Devlet'ten sorgulanabilecek. İşte, 2022 TOKİ Kastamonu kurası hakkında bilgiler...

KASTAMONU TOKİ KURASI

Öncelikle şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisinde başvuru yapan kişilerin konut çekilişi sonrası normal başvuru yapan kişiler için süreç devam edecek.

TOKİ canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Bu hesaplara Twitter ve Facebook üzerinden erişebilir ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

KASTAMONU TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Kastamonu TOKİ kuraları TOKİ'nin Youtube kanalından saat 10.00'dan sonra canlı izlenebilecek.

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KASTAMONU TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ Kastamonu sosyal konut çekilişi tamamlandıktan sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden adaylar sorgulama yapabilecekler.

SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası: