Poyraz Karayel 35.yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 35.yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 13:55

Kanal D’nin fenomen Poyraz Karayel’de işler karışıyor. Poyraz Karayel 35.bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Poyraz, Saadettin’i vurunca ortalık fena karışıyor. Merakla beklenen dizi Poyraz Karayel 35.bölümüyle bu akşaö saat 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel'in 35.yeni bölümde fragmanı yayınladı. Poyraz’ın Sadrettin’i vurmasına herkes çok şaşırır. Sadrettin Ayşegül’ün çalıştığı hastaneye götürülür. Sadrettin’in Poyraz’ın silahıyla vurulmuş olması Sadrettin’i ve Poyraz’ı zor durumda bırakacaktır. Üstelik oğlunu vurduğu için Bahri de Poyraz’a çok tepkilidir. 

Ailesiyle Poyraz’ın arasında kalan Ayşegül Poyraz’ın kalbini kırar. Sadrettin, Poyraz’ın Adil Topal’ın kim olduğunu bildiğine emindir.

POYRAZ KARAYEL 35.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE



POYRAZ KARAYEL 35.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE



POYRAZ KARAYEL 34.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Poyraz Karayel 35.yeni bölüm fragmanı izle


Begüm yatırıldığı klinikten kaçtıktan sonra, Sinan’ı alıp kaçırır. Poyraz ve Ayşegül Begüm’ün peşine düşerler. Fakat Begüm’ün peşindeki bu macera onları gazete haberlerine konu olmasına sebep olur. Emniyet amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı gündeme bomba gibi düşer. Bu olay Poyraz ve Ayşegül fena halde köşeye sıkıştırır. 

Sadreddin babasından gizli uyuşturucu baronu Behçet’le görüşmeye devam eder. Ama nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkına varmamıştır. Sevkiyat sırasında polis tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapılacaktır.