Paramparça 40. bölüm fragmanı izle! | Harun eline geçen büyük koz ile neler yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 40. bölüm fragmanı izle | Harun eline geçen büyük koz ile neler yapacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 10:26

Paramparça dizisi 40. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Star'da. Starv Tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça'da heyecan hiç bitmiyor. Harun'un eline Ozan sayesinde nasıl bir koz geçecek? Paramparça 40. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Paramparça'da Harun'un eline büyük bir koz geçiyor. Paramparça dizisinin 40. bölümü nefesleri kesecek. Paramparça'nın bu haftaki bölümünde Cihan ve Dilara arasındaki mahkeme sonuçlanacak. Ozan sayesinde eline büyük koz geçen Harun, elindeki bu kozla ne yapacak?

Paramparça 40. bölüm fragmanı izle | Harun eline geçen büyük koz ile neler yapacak

OZAN, HATA ÃœSTÃœNE HATA YAPIYOR
Bir yanda Gülseren diğer yanda Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgilerin içinde olduğu bilgisayarın peşinde olacak. Ancak onlardan erken davranan Ozan bilgisayarı alıp, çok güvendiği Harun’a teslim edecek. Ozan babası Cihan’a ne kadar büyük bir zarar verdiğinin farkında olmayacak.
Â
Paramparça 40. bölüm fragmanı izle | Harun eline geçen büyük koz ile neler yapacak

ÖZKAN'IN ZOR ZAMANLARI
Çocuklarına iyi bir baba olamadığını kabul eden Özkan elindeki en son şansı Can’ı da kaybetmek üzeredir. Cansu’nun sözleriyle kendine gelen Özkan, Keriman’ın karşı çıkmasına rağmen, anneannesine verdiği bebeği Can’ın peşine düşecek. Ancak parasızlık Özkan’a yine çok büyük bir hata yaptıracak. 

CİHAN VE DİLARA MAHKEMESİ SONUÇLANIYOR!
Dilara ve Cihan ise evliliklerinde yol ayrımına gelecekler. Her ikisi de hakimin karşısında boşanmak istediklerini tekrarlar. Mahkemeden çıktıklarında alacakları bir telefon haberi ise, kara günlerin hepsi için daha yeni başladığının habercisi olacak.

PARAMPARÇA 40. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!


PARAMPARÇA 39. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Dilara, cezaevinden çıkan Cihan’ı ansızın karşısında görünce şok oldu. Cihan, Dilara’nın davranışlarında bir gariplik olduğunu sezdi ve 20 yıllık karısının kendisini sırtından vurduğunu öğrenmesi uzun sürmedi. Dilara, Cihan’a en büyük darbesini şirket yönetimini üstüne almasıyla yaptı.

Haberin Devamı

OZAN'IN YANLIÅžI
Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgisayarın peşine düştü ve Gülseren’i ve Hazal’ı tehdit etti. Fakat Gülseren Dilara'nın oyunlarına kanmadı. Ozan'ın Harun ile olan samimiyeti tüm ailenin geleceğini tehlikeye attı.

Haberle ilgili daha fazlası: